93/3 asker yolu bekleyenler

yeniden selam kızlar gecn gün bi selam vereym dedm net koptu girmemlke çıkmam bir oldu yaa napıyonuz naslsınz bakalımm

Ooo kaçaklardan biri daha geldi, neredesin kızçe sen, biz aynıyız valla haberler sende

Tatlm bnde blmyom yaa noldu bana böyle :) çalışyodum ya bn ondan giremydum zatn ama baya bi zayfladm tansiyon düşüklüğü kansızlkta üstüne gelnce annmde başlrm işine sağlğn dha önmli dedi çıktm işten bnde . şimdi evde askrmi beklyrum nette de bi problem var sinir ediyo beni sizide çoook özledim ya

Evde daha zor olmuyor mu Tuğba yaa, ben derslerimi 3 güne sıkıştırmam sonucu 4 günü evde geçiriyorum, bir bunaldım bir bunaldım ki sorma

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 08. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 39 ->>> KIRKLARELİ'NE SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 50 ->>> NEVŞEHİR'E SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 72 ->>> BATMAN'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 133

... sweet71 ... 138

... apple2 ... 139

... KUBB88 ... 139

... zeytinagaci ... 142

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... meritoo ... 155

... Kanaryam35 ... 158

... KorEc ... 159

... blss ... 159

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 230

... tuqbaCadi ... 240

... AskerYariyim ... 243

... dilanumut ... 244

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 284

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 332

... kobayfare ... 332

... wishw ... 334

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Evde daha zor olmuyor mu Tuğba yaa, ben derslerimi 3 güne sıkıştırmam sonucu 4 günü evde geçiriyorum, bir bunaldım bir bunaldım ki sorma

Yaa öyle bişeyki işe girdiğmden beri hastaym cnm ya acillk olyrum okdr yani. e küçk çocklr hep hasta banada bulaşyo. zatn iştah yoktu iyice gitti 48den 45e düştüm. 3 gn oldu işten çıkalı arkdslrda tek brakmyolr şuan iyi gibi işte uff bilmym ya sağlk olmasydı işi brkmak istmydum

Ohhh bee 1 gün ü daha bitirdik Çok şükür Allahım

O zaman haklısın canım bu kadar ciddiyse rahatsızlık boyutu. Çok geçmiş olsunnn
Ben bulucam yakında kendime uğraşacak şeyler sen de bulursun artık yoksa vakit cidden geçmiyo gözünü korkutmak gibi olmasın ama

dogrdr cnm diyom ya 3 gün oldu daha misafrler fln ble gelp gttiği hlde bgn yün aldk annmle ceket ypcm kndme bşeyle ugrasym dedm

Sen de aç bi tane tatlım çeyiz topiği falan, kk da baya cool o topikler
Ttnet der susarım yani, ömür törpüsü gibiler

Ne bu ttnetden çektgmz arkdaş :)

Valla çeyzlere bak al yap naparsan yap alcağımız hiç bitmiyo bu kadar şeyi evmzn neresne sıgdırcaz bilmyrum

Yer sıkıntı yaa kuzenden biliyorum ben de geçtiğimiz haziranda evlendi o da. odası ardiye gibiydi en son

Ben şuan evlensem çeyizlerim çıksa bizim ev ağırlıktan kurtulduğndan boyu uzar eminim neyse ttlm bn yatyrum hadi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…