- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.341
Demi yaa zahmet olmazsaa
Olmaz olmaz
Napıyosun nasılsın canikom keyifler nasıll
İyiyim canım çok şükür k eyifler de yerinde işte pozitifim bugün bi haylii
sen neler yapıyosun nasılsın, nasıl Kayseri'de havalaaar
kız hemen heyecan yapma sonra hayal kırıklığı olur üzülürüm bendebizde köydeyiz pazartesi yazı gelir diye umut ediyoruz,,olumlu olumsuz haber ederım merak etme sen.. yalnız sende sor bakalım kulağına çalınmıs mı askerinin de ???
Süper hep iyi ol pozitif ol seni böyle görmek beni de mutlu ediyoorr
İyiyim çok şükür canım ya 13 günü geçirmeye çalışıyorum eve gitmek için şafak sayıyorum resmeeen Kayseri süper bol güneşli
Kıııız benim sınavlarım var ya tam geldiği hafta bana sormaya başladı nerde olcaksn eve ne zaman gelceksin falan süpriz mi yapcak acaba önce benm yanıma mı gelicek diye düşünmeye başladım
Yorgunum yorgunum diyodum dinlenmem lazim diyodum ve sonunda yamuldumm.Belim cok agriyo halsizim ve basim donuyo.yataktan aksam 6da cktm salona gelip uzandim
Babasının görevinden dolayı Kayseri Aytaç'ımın doğduğu yer biliyo musun ondan özel olarak sordum
Ya öyledir seroş ya da geldiği zaman direk görüşebilecek misiniz görüşemeyecek misiniz onu anlamaya çalışıyodur :26:
Valla karışık o yaa, doğduğu yer Kayseri, memleket başka, şimdi İzmir'de oturuyor, şuan Ankara'da asker falan takip edemiyorum ben artık
Geçmiş olsun kübracım
Aa yarı memleket sayılır o zaman sa
Bilemedim bende canımcım pek açk vermiyo öle arada alttan alttan soruyo eğer gelirse tam sınavların ortasında naparım onu hiç bilmiyorum
Yorgunum yorgunum diyodum dinlenmem lazim diyodum ve sonunda yamuldumm.Belim cok agriyo halsizim ve basim donuyo.yataktan aksam 6da cktm salona gelip uzandim
Valla karışık o yaa, doğduğu yer Kayseri, memleket başka, şimdi İzmir'de oturuyor, şuan Ankara'da asker falan takip edemiyorum ben artık
Belki de dediğim gibi ne zaman görüşeceğinizi hesaplamaya çalışıyordur. Gelirse de artık vize dönemi olacak sanırım finallere daha iyi çalışır kapatırsın arayı. 38 gün sonraa bitiyooo kızıııııııııııım
Haha cidden baya karışıkmış ya takip etmek zor olsa gerek
Kafasının içini göremediğim için en düşündüğünü bilemiyom ama o boşuna sormaz bakalımm göreceiiizz
He ya he atarsa 37 bitiyo galiba cidden
Darsı sizlere artııııık
Aman Ankara'yı Kayseri'yi bıraktım zaten gelsin de İzmir'de benimle olsuuun
Sorsan açık açık söylemiyo mu yaaa çatlarım de merak ettim de , de de dur yanii
Teşekkür ederim seroşum sizi de yolladık mı sıra bizde zaten
Aynen İzmir candır gerisi heyecandır(Bizim okuln itiraf sayfasında biri bu rumuzu kullanıyo ondan ötürü yazdım
Yok yavrum sölemeez asla neyse az kaldı öğreneceğim ne yapmaya çalıştığını
Gidiyooruz artık çok kaldık buralrda:18:
Ahaha iyiymiş ya, ben İzmir candır baldır diyerek kalıyorum sadece , öğrendiğim iyi oldu kullanırım
Ketum desene seninki, neyse artık bir aydan az bişey fazla kaldı, dayanırsın sen
Hahaha kullan kullan
ooff yarın okuuuul
Beni heyecanlandırmaya bayılır işte gördüğümüz üzere dayanırım tabi nelere dayanmadım bilirsin
Üffff benimki de öyle gerçi söyle derim inadına söylemez çatlatır meraktan
Aynen yaa okul vaar
Bizim ders sabah 8.30 bu daha bayıcı sanırım
Evet emrede duymustu daha once.25gun muhabbeti gazetede yaziyoms bn gormedm ama soylediler ddi.
kırkağaç a hele de yemin töreni günü yalnız gidilmezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?