93/3 asker yolu bekleyenler

İyiyim canım çok şükür k eyifler de yerinde işte pozitifim bugün bi haylii
sen neler yapıyosun nasılsın, nasıl Kayseri'de havalaaar

Süper hep iyi ol pozitif ol seni böyle görmek beni de mutlu ediyoorr

İyiyim çok şükür canım ya 13 günü geçirmeye çalışıyorum eve gitmek için şafak sayıyorum resmeeen Kayseri süper bol güneşli

Kıııız benim sınavlarım var ya tam geldiği hafta bana sormaya başladı nerde olcaksn eve ne zaman gelceksin falan süpriz mi yapcak acaba önce benm yanıma mı gelicek diye düşünmeye başladım

Evet emrede duymustu daha once.25gun muhabbeti gazetede yaziyoms bn gormedm ama soylediler ddi.

Yorgunum yorgunum diyodum dinlenmem lazim diyodum ve sonunda yamuldumm.Belim cok agriyo halsizim ve basim donuyo.yataktan aksam 6da cktm salona gelip uzandim

Babasının görevinden dolayı Kayseri Aytaç'ımın doğduğu yer biliyo musun ondan özel olarak sordum
Ya öyledir seroş ya da geldiği zaman direk görüşebilecek misiniz görüşemeyecek misiniz onu anlamaya çalışıyodur :26:

Yorgunum yorgunum diyodum dinlenmem lazim diyodum ve sonunda yamuldumm.Belim cok agriyo halsizim ve basim donuyo.yataktan aksam 6da cktm salona gelip uzandim

Geçmiş olsun kübracım

Aa yarı memleket sayılır o zaman sa

Bilemedim bende canımcım pek açk vermiyo öle arada alttan alttan soruyo eğer gelirse tam sınavların ortasında naparım onu hiç bilmiyorum

Valla karışık o yaa, doğduğu yer Kayseri, memleket başka, şimdi İzmir'de oturuyor, şuan Ankara'da asker falan takip edemiyorum ben artık
Belki de dediğim gibi ne zaman görüşeceğinizi hesaplamaya çalışıyordur. Gelirse de artık vize dönemi olacak sanırım finallere daha iyi çalışır kapatırsın arayı. 38 gün sonraa bitiyooo kızıııııııııııım

Haha cidden baya karışıkmış ya takip etmek zor olsa gerek

Kafasının içini göremediğim için en düşündüğünü bilemiyom ama o boşuna sormaz bakalımm göreceiiizz

He ya he atarsa 37 bitiyo galiba cidden

Darsı sizlere artııııık

Aman Ankara'yı Kayseri'yi bıraktım zaten gelsin de İzmir'de benimle olsuuun
Sorsan açık açık söylemiyo mu yaaa çatlarım de merak ettim de , de de dur yanii
Teşekkür ederim seroşum sizi de yolladık mı sıra bizde zaten

Aynen İzmir candır gerisi heyecandır (Bizim okuln itiraf sayfasında biri bu rumuzu kullanıyo ondan ötürü yazdım

Yok yavrum sölemeez asla neyse az kaldı öğreneceğim ne yapmaya çalıştığını

Gidiyooruz artık çok kaldık buralrda
:18:

Ahaha iyiymiş ya, ben İzmir candır baldır diyerek kalıyorum sadece , öğrendiğim iyi oldu kullanırım
Ketum desene seninki, neyse artık bir aydan az bişey fazla kaldı, dayanırsın sen

Ahaha iyiymiş ya, ben İzmir candır baldır diyerek kalıyorum sadece , öğrendiğim iyi oldu kullanırım
Ketum desene seninki, neyse artık bir aydan az bişey fazla kaldı, dayanırsın sen

Hahaha kullan kullan
ooff yarın okuuuul
Beni heyecanlandırmaya bayılır işte gördüğümüz üzere dayanırım tabi nelere dayanmadım bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…