- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.301
Ben de iyiyim canım ne olsun kosturmacaya devam ugrayamiyorum artik ozledim buralari :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
50 ankesör 1500 2000 arası asker varmış orda.benimki 45 dk sıra beklediğini söylemişti bi kere.geldiğinde 20 kilo vermişti bu arada,,en sevdiği şey de o olmuştu :) intikal diye bişey varmış bide dağa çıkıyorlar orda kalıyorlar falan.özellikle son haftalar sıklaşıyor..benimki 60 gün ordaydı 50 günü aramıştır :) ama bunun için yemek yiyemiyordu herkes yemeğe gidince boş olduğu için telefonu tercıh edıyordu :)dağıtıma geleceği zamanda ben gittim almaya küçücük bi çarşısı var ama birliğe uzakta 5 saatlik iznin 1 saati yolda geçiyordu :)) gelince anlatacağı çok şey olacaktır benimki hala anlatır :))
aynen benmkide öle dedi komutanları çok iyimiş yemekleri kötümüş sadece askerliğin böle olduunu bilsem 10 sene önce gderdim diyokırkağaç bizim memleket
hadi ya canım öylemiii, bizede bi kötülediler ama orasını çok korktuk ama allahtan düşündüğümüz gibi olmadı aynen canım intikal var bende gitmek istiyorum dağıtımda onu almaya ama çok karışık gelme diyorkaybolurum ben orda
aa memleketin demekk :) seninki nerdeydi canım, aynı canım yemeklerden şikayet ediyor ama bizimki çoğunlukla kantinden yiyor
Herkesin özlemi tavan yapınca ilk panomuzu tekrar yayınlamak istedim. Hiç bir zaman unutmayın kızçeler, asla başladığımız yerde değiliz. Her gün bir önceki günden daha da yakınız sevdiklerimize
Allahım orda onları belalardan korusun,,bir ömür de beklenir canım..
hadi ya canım öylemiii, bizede bi kötülediler ama orasını çok korktuk ama allahtan düşündüğümüz gibi olmadı aynen canım intikal var bende gitmek istiyorum dağıtımda onu almaya ama çok karışık gelme diyorkaybolurum ben orda
aa memleketin demekk :) seninki nerdeydi canım, aynı canım yemeklerden şikayet ediyor ama bizimki çoğunlukla kantinden yiyor
kızlar doğudaki askere erken terhis konuşmaları geçiyor..bi haberi olan var mı ? nette baktım ama hiçbir haber yok,,umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı :44::44:
Doğru tatlım burda bi kac tane dogu yareni var onlar şafaklarından düşmştü bile 1 hafta fln erken teskere alıyolar sanırm ama dahada fazla olabilr son zamanda belli olur ztn :44:
deme yaa kobay
çok üzüldüm şu anda
Evet bende duydum bi netlik yk sadece byle bi knsmalar var o kdr
arkadaşlar eşim 93/3 askere gitti tabi 93lü değil 85li:) ama okuduğu için ertelendi vs ama yinede uzun dönem yapıyo malesef..varmı 93/3 eşi nişanlısı askere giden neye düştüler..benim eşim burdurda yapıyor şu anda
Az kalmış merito ben de 4 gormek istiyorum artikkk ve 5 gun sonra 4 insallahhhartık level atlamak istiyorum :)) 4 ay yazsın istiyorum darlandım bu ayda :)
ilçelere 25 gün köylere 45 gün diye duyduk bizde.ilçedeki uzman çavuş telefonda söylemiş kesinleşti diye.ama erhan daha karakoldaki arkadaşlarına bile söylemdedi heveslenip sonra üzülmesinler diye.
Oha 45gunmu:)koydeyiz bz:)kesinlestimi yani ne zaman duyurulcak
Az kalmış merito ben de 4 gormek istiyorum artikkk ve 5 gun sonra 4 insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?