93/3 asker yolu bekleyenler

hadi ya canım öylemiii, bizede bi kötülediler ama orasını çok korktuk ama allahtan düşündüğümüz gibi olmadı aynen canım intikal var bende gitmek istiyorum dağıtımda onu almaya ama çok karışık gelme diyor kaybolurum ben orda

aynen benmkide öle dedi komutanları çok iyimiş yemekleri kötümüş sadece askerliğin böle olduunu bilsem 10 sene önce gderdim diyo kırkağaç bizim memleket

aa memleketin demekk :) seninki nerdeydi canım, aynı canım yemeklerden şikayet ediyor ama bizimki çoğunlukla kantinden yiyor

aynen yapıcak bi şey yok bazen sıra gelmiyomuş kantinde ama benmki polatlıda ankara

Selam kizlar.Dayimin 7sinin mevlutu buyuk bi kalabalikla gectii yorgunluktan pestilim ckmis vaziyette sonunda yer gordum de uzandimm.

Yalnız gitme canım ben abisi annesi kuzeniyle gitmiştim arabayla gittik yine de zorlandık biraz sapa da kalıyor kırkağaç.ama o ilk birlikten çıkıp beni görüp sevinmesi paha biçilmezdi ( sürpriz yapmıştım benim geleceğimi bilmiyordu ) :) şartları uygun hale getirip gidebilirsen git canım harika bi duygu :)

Doğru tatlım burda bi kac tane dogu yareni var onlar şafaklarından düşmştü bile 1 hafta fln erken teskere alıyolar sanırm ama dahada fazla olabilr son zamanda belli olur ztn :44:

Konusulan erken terhis muhabbeti 25gun diye duydm ben ama hcbi netlik ykk.ama erken terhis 1hafta oncesinden diye birsy var ama ondanda umidim ykk cnku ktm var isin icndee.cikis tarihleri bi gelsin bakalim ck mrk ediyorm

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 09. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 38 ->>> KAYSERİ'YE SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 49 ->>> MUŞ'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 71 ->>> KIRIKKALE'YE SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 132

... sweet71 ... 137

... apple2 ... 138

... KUBB88 ... 138

... zeytinagaci ... 141

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... meritoo ... 154

... Kanaryam35 ... 157

... KorEc ... 158

... blss ... 158

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 229

... tuqbaCadi ... 239

... AskerYariyim ... 242

... dilanumut ... 243

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 283

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 331

... kobayfare ... 331

... wishw ... 333

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Evet bende duydum bi netlik yk sadece byle bi knsmalar var o kdr

ilçelere 25 gün köylere 45 gün diye duyduk bizde.ilçedeki uzman çavuş telefonda söylemiş kesinleşti diye.ama erhan daha karakoldaki arkadaşlarına bile söylemdedi heveslenip sonra üzülmesinler diye.

Allah kavustursun.. Benimde erkek arkadasim 93/3 gitti suan edirne hudutta askerlik yapiyor agustosta biticek insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Oha 45gunmu:)koydeyiz bz:)kesinlestimi yani ne zaman duyurulcak

kız hemen heyecan yapma sonra hayal kırıklığı olur üzülürüm bende bizde köydeyiz pazartesi yazı gelir diye umut ediyoruz,,olumlu olumsuz haber ederım merak etme sen.. yalnız sende sor bakalım kulağına çalınmıs mı askerinin de ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…