93/3 asker yolu bekleyenler

raşitle konuşamıyoruz 2 gündür
ekonomi bakanı geliyormuş onların olduğu yere ve denetim de varmış bu yüzden.

14 gün daha geçsin artık
yaşasın mart düşündüğüm kadar kötü geçmiyor.

raşitle konuşamıyoruz 2 gündür
ekonomi bakanı geliyormuş onların olduğu yere ve denetim de varmış bu yüzden.

Tütüütü maşallah ki bana da mart hızlı geldiii hafta sonu eve gidiyorum 1 Nisan da döneceğim gelince de sınav telaşı ve askerlik bittii

Yaa denetim zamanları hep öyle oluyo tatlım sıkma canınııııı denetim geçince rahatlarsınız
Nasılsın bakalııım keyfin nasıl

Selam kizlarr.emrenin heran cikmasini bekledigi sorunlar vardi ve dun basladi.emreyi cavus yapan uzmani baska karakola gnderdiler.karakol komutanii degisti yrine baskasi geldi.uzman emreye gtmeden dikkat et ayagini kaydirmaya calismasnlar gozunu ac dms.gecen gunde ankaradan pasanin subayi aramis emreyi birseye ihtiycin varmi skntin varmi olrsa habr ver bize diye.smdi yeni gelen karakol komutani emreyi cavusluktan almak istiyo.yerine baska askeri gunduz cavusu yapmak istiyo ayni zamanda ona insaat isleri yaptircakmis.emrede insaat mezunu normalde ama anlamiyorm o islerdn demisti bilerek is yaptirmasnlar diye.emrede bixi istemiyorm artk gorevede cikamam alerjim var dms.komutan surekli karar degistirmis tmm cavuslukta kal dms.snra o askerle aranizda anlasin 1ay sn 1sy o cavusluk yapsn dms.sacmalamis yani.bakalim emrede pasanin subayini aradi ondan haber bekliyo.hcbisi olmadi emre psikiyatriye ckicam ddi hava degisimi almaya caliscam ddi.4ay kala olan sylere bak yani ugrascak smdi cocuk

Son düzenleme:

Son dönemde kötü olmuş gerçekten işte böyle dengesiz komutanlarla uğraşmak çoook zor Allah yardım etsin sevdiceğine sorunsuz bir şekilde bitirp gelsin inşAllah

kübi emre çavuşluğu sınava girerek olmadı mı?
komutan mı yetkilendirmişti?
komutan sen çavuş ol dediyse öteki de gelip sen olma demiş işte ama çok saçma yani. bu çocuk bu görevi hakkıyla yapıyo neden değiştiriyosun yani.

bizden aylar sonra sevgilisini askere gönderen arkadaşlarım şafak Kütahya diyorlar ya, öf biz hala 130 bilmem kaç

Yk sinava girmemisti cnm.bi komuta gorevlendirmisti cavus yapmisti.genelde uni mezununu tercih ediyolarmis ztn.snra komutan baska karakola yollandi.karakol komutanida degisti.smdi duzeni degistirmeye kalkiyo iste.emrede bn cavusluktan cikip daha goreve falan gtmem diyo.komutan 1ay sn 1ay bnm istedigm cavusluk yapsn dms hahha saka gbi ya cok sacma.suan hala cavus emre ama.askerlerde emreyi istiyoms cavuslukta kalsin duzeni iyi oturttuk byle diye

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 15. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 32 ->>> ISPARTA'YA SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 43 ->>> KÜTAHYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 65 ->>> VAN'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 126

... sweet71 ... 131

... apple2 ... 132

... KUBB88 ... 132

... zeytinagaci ... 135

... meritoo ... 148

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... Kanaryam35 ... 151

... KorEc ... 152

... blss ... 152

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 223

... tuqbaCadi ... 233

... AskerYariyim ... 236

... dilanumut ... 238

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 277

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 325

... kobayfare ... 325

... wishw ... 328

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Zeytinagaci'ndan herkese hayırlı tezkerelerrrrrrr [/QUOTE]

Gunaydin kızlar güneşli bir cumartesi gününden merhaba!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/QUOTE]

yeniler ne zaman gelicek bakalımmmm .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…