93/3 asker yolu bekleyenler

şuan baya kafasına koymuş gibi ama benim fikrimi henüz tam anlamıyla bilmiyor umarım vazgeçirebilirimm..

bence sen yüzyüze konuşmayı bekleme şimdiden güzellikle istemediğini belli et yoksa iyice kafasına yerleştirirse zor olur zaman kaybetme bence canım eğer gerçekten istemiyorsan.ama işten döndüğünde hali hazırda bi işi yoksa kpss umudunu gözden geçir eğer zor bi ihtimalse sende bi düşün belki uzman çavuşluk hayırlı olur ikiniz için.benim ailem devlet memuru olmasını istiyor evlenıceğim kişinin ama hiç umudum yok kazanamaz o yüzden ben istemiştim uzman çavuşluğu

canım sözleşmeli erlikte ve uzman çavuşlukta 7 yıl çalışıp istifa ettiğin zaman memur olarak bi yere yerleşiosun

canım sözleşmeli erlikte ve uzman çavuşlukta 7 yıl çalışıp istifa ettiğin zaman memur olarak bi yere yerleşiosun

dimi bende öyle biliyordum ama garantisi yok falan diyede duymuştum bi ara ama eğer öyleyse 7 yıl uzman olarak görev yapılır 7yıl gelir geçer iyiymiş :)

Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.
İçimde tüten bir şey; hava, renk, eda, iklim;
O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim.
Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur;
Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur.
Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale,
Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misale. ..

Dünyanın en güzel şehri İstanbul'a en güzel Aşk'la Selam

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 13. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 34 ->>> İSTANBUL'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 45 ->>> MANİSA'YA SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 67 ->>> ZONGULDAK'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 128

... sweet71 ... 133

... apple2 ... 134

... KUBB88 ... 134

... zeytinagaci ... 137

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... meritoo ... 150

... Kanaryam35 ... 153

... KorEc ... 154

... blss ... 154

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 225

... tuqbaCadi ... 235

... AskerYariyim ... 238

... dilanumut ... 239

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 279

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 327

... kobayfare ... 327

... wishw ... 329

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer [/QUOTE]

[/QUOTE]

yarın level atlıyorum kiiiii

dimi bende öyle biliyordum ama garantisi yok falan diyede duymuştum bi ara ama eğer öyleyse 7 yıl uzman olarak görev yapılır 7yıl gelir geçer iyiymiş :)

evet canım ben okudum da resmi siteden kesin yani önceden 3 seneydi şimdi 7 oldu bizim ki de liseyi dışardan bitirio girmeyi düşünüo da bakalım işte

evet canım ben okudum da resmi siteden kesin yani önceden 3 seneydi şimdi 7 oldu bizim ki de liseyi dışardan bitirio girmeyi düşünüo da bakalım işte

benimkide üniverste okuyo ama kaç yıldır bitiremedi dondurup askere gitti.buda ailem içim önemli konu keşke uzman çavuş olsada bari evlenmemiz daha rahat olurdu diye istiyorum ama olmıcakmış kısmet artık

benimkide üniverste okuyo ama kaç yıldır bitiremedi dondurup askere gitti.buda ailem içim önemli konu keşke uzman çavuş olsada bari evlenmemiz daha rahat olurdu diye istiyorum ama olmıcakmış kısmet artık

ailen için önemli olduğunu bilio mu

ailen için önemli olduğunu bilio mu

biliyo evet senelerdir benim zorumla okul okudu askerliği tecil ettirdi zaten askerden sonra bitircem diyo ama ablamın eşi üniverste mezunu değil ablam sevdiği için zorda olsa verdiler ondan yüz buldu galiba senide verirler diyo

ay bunların hepsi öyle benim ki de nasıl olsa üniversite okumam dedi liseyi bıraktı iş hayatına atıldı beyfendi şimdi de dışardan bitirmeye çalışıo benim ailemde bi sorun olmaz da ben düzenli bi işi olsun istiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…