- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #22.701
hoşgeldin pelin senide Allah kavuştursun zaman çok çabuk geçsin inşallah![]()
hosbuldk canm,Amin ins cok cabuk gecerde bzde kavusuruz bir an once sevdiklerimize:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin pelin senide Allah kavuştursun zaman çok çabuk geçsin inşallah![]()
evet canım ya level atlıcam az kaldıgeçiyo çok şükür hemen peşimden geliyosun sende :)
Yok küb yine varlar yani her yerde bide banyo mutfak oturma odası yatak odası yani belli bi yerleride yok anlamadm bn
Baklm buda sonuç vermezsa dahada bşy yapmicam arkads olcm onlarla sanırm![]()
nerdeee peşinden kzıım ya nerden baksan 2 ay![]()
Herkese merhabalar nasılsınız canlarııımm
Son haftamızı da rahat geçirtmiyor şu komutan yahuu dün yine üstlerini aramış Allahtan bulamamış telefonu sevdiceğimde sakladı telefonunu dünden bu yana konuşamıyoruz
9 gününüzü 19 gün ederim diye tehdit ediyomuş adam iyce kafayı yedi heralde
Hepiniz iyisinizdir umarııım herşey yolunda mı![]()
Gemide uydu telefonu var ordan arayabilicek ama tabi uzun uzun konuşamıcaz :)
Gönlümü büyük ölçüde aldı gibi zaten bu konuda da bakalım yaa artık. Telefon olayınız ne oldu bu arada sizde de sıkıntı vardı sanırım :26:
Gider ayak manyak heralde.o laflar ne oyle gider ayak bi cektiriym bi laf ediymde icimde kalmasin diye cok iclenmis heralde:)
Bnm tarafta ayni 100lerin sonu gecmemeye basladi snki.99u bekliyorz emreyle nolcaksa artk:))brz daha yolumuz var bzm anlycagin seros:)
Snn safagin harika ama:)snde ne var ne yok nasil gidiyo son gunler
telefon olayini cozduk gibi idare ediyoruz bi sekilde tatlım denetimler cok sıkı zaten bakalım hayirlisi olsun. Bu arada vize dönemine girmis bulunmaktayım okulum cildirmis gibi her gune iki vize koymus hangi birine calisacagimi sasirdim.:18: sizin basladi mi sinavlar:26:
Günaydın herkese
Sorunlarım bitmiyo allahım nedir bu çektiğim
Dün elektrk faturası geldi 600 tl ve ben eve 24 martta taşındım 26 sında okunmş.İmkansız yani bnm olması.Ya yanlş okudular yada bnden önceki kiracı borcu takmş gitmş ama bna faturalar sıfırlandı demşlerdi.offfffffffffff![]()
GünaydııınEfkarlı Çağla
![]()
Günaydın herkese
Sorunlarım bitmiyo allahım nedir bu çektiğim
Dün elektrk faturası geldi 600 tl ve ben eve 24 martta taşındım 26 sında okunmş.İmkansız yani bnm olması.Ya yanlş okudular yada bnden önceki kiracı borcu takmş gitmş ama bna faturalar sıfırlandı demşlerdi.offfffffffffff![]()
Günaydın Ececaan nedir bu çektiğinn
Bence yanlışlık vardır imkansız o kadar bi fatura git itiraz et araştırılsın asla ödeme![]()
600 tl miNe çektin be Ecee diyesim geldi şuanda
![]()
Bedaş ı aradım buraya ilk abonelik yapan benmişim daha önce kullananlar abonelik yaptırmamışlar.Doğal olarak kullanılan tüm şeyler okunur okunmaz bana yüklenmiş.Kadını aradım söyledim neyseki ters tepki yapmadı.Eşimle bi konuşiyim olmazsa ya eşim yatırır yada kiradan düşeriz dedi akşama kadar haber vericek bakalm artk![]()
Ztn moralim bozuk yani bide böyle şeyler oldu ağladm ağlicam yani biri nasılsın fln dese başlicam ağlamaya![]()