93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar askerm bu sabh gtmesi gerkrken uçağı kacrdı yarn sbah gidiyo neyseki tandk faln halledldi ceza almadan .
Ama şuan tek sevndiğim şey şafaktan 10 gün düşürmemz oldu. Kalan iznini kullanmycağını söyledi telfnmdan bile kndi düşürdü. şimdi gidiş koydu tabi bi daha bunu yaşamyalım diyo :14:
bilginiz olsun yeni şafağım 199 :)

Yok küb yine varlar yani her yerde bide banyo mutfak oturma odası yatak odası yani belli bi yerleride yok anlamadm bn :19:
Baklm buda sonuç vermezsa dahada bşy yapmicam arkads olcm onlarla sanırm :37:

Okurken ayaklarimi yerden kaldrdm bi yere falan baktm huylandm yani.Valla allah kolaylik versn.umarim sonuc alirsn elbet bi yolu olmali yani

Herkese merhabalar nasılsınız canlarııımm:54::54:

Son haftamızı da rahat geçirtmiyor şu komutan yahuu dün yine üstlerini aramış Allahtan bulamamış telefonu sevdiceğimde sakladı telefonunu dünden bu yana konuşamıyoruz
:31:
9 gününüzü 19 gün ederim diye tehdit ediyomuş adam iyce kafayı yedi heralde
:52:

Hepiniz iyisinizdir umarııım herşey yolunda mı
:nazar:

Gider ayak manyak heralde.o laflar ne oyle gider ayak bi cektiriym bi laf ediymde icimde kalmasin diye cok iclenmis heralde:)
Bnm tarafta ayni 100lerin sonu gecmemeye basladi snki.99u bekliyorz emreyle nolcaksa artk:))brz daha yolumuz var bzm anlycagin seros:)
Snn safagin harika ama:)snde ne var ne yok nasil gidiyo son gunler

Gönlümü büyük ölçüde aldı gibi zaten bu konuda da bakalım yaa artık. Telefon olayınız ne oldu bu arada sizde de sıkıntı vardı sanırım :26:

telefon olayini cozduk gibi idare ediyoruz bi sekilde tatlım denetimler cok sıkı zaten bakalım hayirlisi olsun. Bu arada vize dönemine girmis bulunmaktayım okulum cildirmis gibi her gune iki vize koymus hangi birine calisacagimi sasirdim.:18: sizin basladi mi sinavlar:26:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 09.NİSAN. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... seros08 ... 7 ->>> ANTALYA'YA SELAM, YOLA DEVAM :72:

... endoplazma ... 18 ->>> ÇANKIRI'YA SELAM, YOLA DEVAM :72:

... Snt55 ... 40 ->>> KIRŞEHİR'E SELAM, YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... ARAZIM ... 101

... KUBB88 ... 105

... sweet71 ... 106

... apple2 ... 107

... zeytinagaci ... 120

... meritoo ... 123

... Kanaryam35 ... 126

... KorEc ... 127

... blss ... 127

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

...NeLs ... 198

... tuqbaCadi ... 198

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... AskerYariyim ... 211

... dilanumut ... 213

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... prety54 ... 252

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 300

... kobayfare ... 300

... wishw ... 300

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:

Gider ayak manyak heralde.o laflar ne oyle gider ayak bi cektiriym bi laf ediymde icimde kalmasin diye cok iclenmis heralde:)
Bnm tarafta ayni 100lerin sonu gecmemeye basladi snki.99u bekliyorz emreyle nolcaksa artk:))brz daha yolumuz var bzm anlycagin seros:)
Snn safagin harika ama:)snde ne var ne yok nasil gidiyo son gunler

Evet tatlım baya deli bi komutan mesela geceleri o nöbetçi olduğunda odasında oturmak yerine gelip onlarla oturuyo arada elini ceplerine falan sokuyomuş:52:

100 ler bi ara hızlı geçiyor sonra çift rakamlara geldim diye sevinçten uçuyosun hele plakalar müthiş bir heyecan amaaaa acınası gerçek 3 5 gün sonra sanki zaman duruyo ve gitmiyo gibi
:31:

Şafağım harika bende harikayım Kübracım artık kavuşma anına odaklandım hiçbşey düşünmüyorum bu saatten sonra bizi bunalıma sokacak komutan utansın
:1::1:
Haftasonu biletini alcaktı bi gün yatağını düzgün toplamadı diye çıkarmadı mesela ve alamadı ama ne diyebilirsin hiiiç:33:

telefon olayini cozduk gibi idare ediyoruz bi sekilde tatlım denetimler cok sıkı zaten bakalım hayirlisi olsun. Bu arada vize dönemine girmis bulunmaktayım okulum cildirmis gibi her gune iki vize koymus hangi birine calisacagimi sasirdim.:18: sizin basladi mi sinavlar:26:

İyi bari canım sevindim, biz ankesörlüye devam ediyoruz hala :43::43:
Benim de dün başladı vizelerim ama öyle çok yoğun gitmiyor her gün bi' tane :37:

Günaydın herkese :ssz:
Sorunlarım bitmiyo allahım nedir bu çektiğim :31:
Dün elektrk faturası geldi 600 tl ve ben eve 24 martta taşındım 26 sında okunmş.İmkansız yani bnm olması.Ya yanlş okudular yada bnden önceki kiracı borcu takmş gitmş ama bna faturalar sıfırlandı demşlerdi.offfffffffffff :47:

Dün elektrk faturası geldi 600 tl ve ben eve 24 martta taşındım 26 sında okunmş.İmkansız yani bnm olması.Ya yanlş okudular yada bnden önceki kiracı borcu takmş gitmş ama bna faturalar sıfırlandı demşlerdi.offfffffffffff :47:

Günaydın Ececaan nedir bu çektiğinn:31:
Bence yanlışlık vardır imkansız o kadar bi fatura git itiraz et araştırılsın asla ödeme
:47::47:

600 tl mi :53::53: Ne çektin be Ecee diyesim geldi şuanda :27::27:

Günaydın Ececaan nedir bu çektiğinn:31:
Bence yanlışlık vardır imkansız o kadar bi fatura git itiraz et araştırılsın asla ödeme
:47::47:

Bedaş ı aradım buraya ilk abonelik yapan benmişim daha önce kullananlar abonelik yaptırmamışlar.Doğal olarak kullanılan tüm şeyler okunur okunmaz bana yüklenmiş.Kadını aradım söyledim neyseki ters tepki yapmadı.Eşimle bi konuşiyim olmazsa ya eşim yatırır yada kiradan düşeriz dedi akşama kadar haber vericek bakalm artk :ssz:

Bedaş ı aradım buraya ilk abonelik yapan benmişim daha önce kullananlar abonelik yaptırmamışlar.Doğal olarak kullanılan tüm şeyler okunur okunmaz bana yüklenmiş.Kadını aradım söyledim neyseki ters tepki yapmadı.Eşimle bi konuşiyim olmazsa ya eşim yatırır yada kiradan düşeriz dedi akşama kadar haber vericek bakalm artk :ssz:

Ztn moralim bozuk yani bide böyle şeyler oldu ağladm ağlicam yani biri nasılsın fln dese başlicam ağlamaya :ssz:

İyi bari ev sahibi ters yapmamış dediğin gibi :ssz::ssz:

Back
X