- Konu Sahibi mutluluk_06
- #22.981
Benimkide kisa biz ikimiz ayniyiz ediyle büdü gibi:)
Siz tam bulmşsunz birbirinizi ozamn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide kisa biz ikimiz ayniyiz ediyle büdü gibi:)
Bilmiyorum ki dönemsel olarak açılıyor. En son ocak sonu ve şubat başında olanlar vardı işte. Eli kulağındadır bir aya açıklanır herhalde![]()
Gircekmismi sinava bnde istyrm grmesini bnmkinin ama korkuyrmda.
Siz tam bulmşsunz birbirinizi ozamnBizimkisi komik brz ama olsun napalm annem cok yakınıyodu boyumuz kısa bari uzun damatlarım olsn diye tam denk geldi
Şimdide cok uzun diye yakınıyo
![]()
Hmmmm mayısta flndır kesin yada hazirandaAman hayırlısı olsun belki gircek kazanamicak
![]()
Evet tatlım giricek başvuruları takip edip duruyor![]()
Bu sefer de üzülecek kendine dert edecek diye sıkıntılıyım. Ne vardı hazırda bi işi olacak kadar şanslı olsaydı be, bu kadar sıkıntıya sokmazdı belki kendini![]()
evet denk geldk biz birbirimize:) bzmkilerde kısa zaten sülale bozmadm düzeni:) sizde sevimli oluyosnzdr ama![]()
Kaderinde kim varsa onla oluyo işte![]()
belli olunca banada haber verirmsn tatlım bnmkıne söyliyim denesin o da şansını bi.mayıs filn diyolardı ama bakalım ne zmna olck
Aaaaa çağla bizim şansımız mı varda sevgilimizin olsun lütfen böyle bşyi düşünmen bile hata![]()
Veririm tabi canım![]()
Geçmiyoooor günler burada O'ndan uzaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Senle kendimi görünce gülesim geliyo senle benden başkası yok![]()
Olsun canm gec olsun güç olmasn bnde pelin memnun oldum:) günaydin bu arada:)
Kızçeler siz gelmişsiniz de ben gitmişin. Bu aralar bir fiil uyuyorum da
Maşallah nedir bu uyku hali:) bz dun tugbayla kaynattik:)
bnde memnn oldm pelincim :) sen günaydn demşssn ama bnde iyi geceler diyim bari![]()