- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.261
Günaydın kızçeleeeer 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıııın kızçeler
Doğan güneşimin hepinize uğur getirmesi dileğiyle mutlu bir gün olsun hepimize![]()
Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdmfarkettim hayatım nasıl gidiyo bakalım ben mektup yazmaya başladım dün gönderdim bi tane bakalım kaç günde gidicek![]()
Bnde onsuz bayram gecircem yilbasi gecircem dogum gününü bile kutlayamicam.onlari dusundkce üzülüyorum ama dayanmamiz lazm geccek bu günler snra hep yanimizda olcklar
Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdm
kendimide çok beğendiğim söylenemez kilo alma isteğindeyim ama olmuyo işte![]()
Seleniim teşekkür ediyorum bebeğim nihayet sıra bize geldi herkesin başına herkesinn![]()
ttlm bnde kilo almaya çalısyorum vitamın ve balk yağına başldm iştah açıyobn çok zayfm ama yaaa nişan faln oldugnda çock gibi kalmk istmyrum
![]()
ya aslında doktor banada omega3 mü ne iki tane iştah açıcı yazmıştı kilo almam için en az 10 kilo alırsın demişti bidettlm bnde kilo almaya çalısyorum vitamın ve balk yağına başldm iştah açıyobn çok zayfm ama yaaa nişan faln oldugnda çock gibi kalmk istmyrum
![]()
:):) iyidir iyi 173 de fazla sayılmaz benceBenim boyum 1.73:)iyi olmuyomu yani:)))
Kızlar ya benim 100 olunca bana haber edin ya, moralim bozulmasın diye saymıyorum, şafak tablosuna da bakmıyorum![]()
İnşallah hayatım. Sen yarın bi kavuş da şu doğan düneşe ben de inanıcam artık yarın![]()
Gunaydinn seross ohhh gozun aydinn darisi bize olsun ins:)
Seroşşşşşşşşşşş gözün aydın!!!!!!!!!![]()
kaç kilosun?
ben de 4 ay içtim vitamin ve balıkyağı 1 gr bile alamadım![]()
ya aslında doktor banada omega3 mü ne iki tane iştah açıcı yazmıştı kilo almam için en az 10 kilo alırsın demişti bideben almadım ama o hapları uyku yapar dediler ben zaten çok uyuyorum hele samet askere gittiğinden beri hiç uyanmak istemiyorum.şimdi 47 kiloyum senin kilon kaç ?
aynı sayılırız ama boyuma göre zayıfım ben işte görenlerin ayy hiç yemek yemiyomusun çok zayıfsın diyen görgüsüzlerden bıktımvitamn uyku yaprms cnm bnde bi değişm olmdı ya herzmnki gibi uyuyrm omega 3 balk yagnda var işte 46tydm işten çktgmda 1 ay oldu tartlıp hebr verrm kaç olduğumu![]()
yılbasını biz atlattk hatta burda kzlarla konusyodk o gündoğum gününüde 10 gün geckmeli olarak iznde kutladk byle acayp olck snrm askerlk süresi zarfnda ama napalm dedğn gibi dayncaz cnm