93/3 asker yolu bekleyenler

farkettim hayatım nasıl gidiyo bakalım ben mektup yazmaya başladım dün gönderdim bi tane bakalım kaç günde gidicek:21::21:
Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdm

Bnde onsuz bayram gecircem yilbasi gecircem dogum gününü bile kutlayamicam.onlari dusundkce üzülüyorum ama dayanmamiz lazm geccek bu günler snra hep yanimizda olcklar

yılbasını biz atlattk hatta burda kzlarla konusyodk o gün :9: doğum gününüde 10 gün geckmeli olarak iznde kutladk byle acayp olck snrm askerlk süresi zarfnda ama napalm dedğn gibi dayncaz cnm

Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdm

Ben mektubu acei birlğinde göndermstm cnm hatta orda kimseye gitmemiş bnmki baya havalı oldu sadece bana gelmesi dedi :9:
Ustada da göndermk istyrum ama burda elime geçmez öyle bi yer sakn gönderme diyo :26: sevgiline sor öyle gönder bnce

Kızlar ya benim 100 olunca bana haber edin ya, moralim bozulmasın diye saymıyorum, şafak tablosuna da bakmıyorum :52:

ttlm bnde kilo almaya çalısyorum vitamın ve balk yağına başldm iştah açıyo :9: bn çok zayfm ama yaaa nişan faln oldugnda çock gibi kalmk istmyrum :50:
ya aslında doktor banada omega3 mü ne iki tane iştah açıcı yazmıştı kilo almam için en az 10 kilo alırsın demişti bide :1: ben almadım ama o hapları uyku yapar dediler ben zaten çok uyuyorum hele samet askere gittiğinden beri hiç uyanmak istemiyorum.şimdi 47 kiloyum senin kilon kaç ?

kaç kilosun?
ben de 4 ay içtim vitamin ve balıkyağı 1 gr bile alamadım :50:

hadiya :( bn 1.60 boyum 46ydm en son kilom cnm . ama psikolojkmıdr bilmm iştahm açldi yani bide kanszım bn pekmzde içiyrm sabhlar yatmdn öncede kilo almk için ekmek arası bişeyler de yiyorum belim kopcak gibi görnyo :25: sen kaç kilosun ??

ya aslında doktor banada omega3 mü ne iki tane iştah açıcı yazmıştı kilo almam için en az 10 kilo alırsın demişti bide :1: ben almadım ama o hapları uyku yapar dediler ben zaten çok uyuyorum hele samet askere gittiğinden beri hiç uyanmak istemiyorum.şimdi 47 kiloyum senin kilon kaç ?

vitamn uyku yaprms cnm bnde bi değişm olmdı ya herzmnki gibi uyuyrm omega 3 balk yagnda var işte 46tydm işten çktgmda 1 ay oldu tartlıp hebr verrm kaç olduğumu :34:

vitamn uyku yaprms cnm bnde bi değişm olmdı ya herzmnki gibi uyuyrm omega 3 balk yagnda var işte 46tydm işten çktgmda 1 ay oldu tartlıp hebr verrm kaç olduğumu :34:
aynı sayılırız ama boyuma göre zayıfım ben işte görenlerin ayy hiç yemek yemiyomusun çok zayıfsın diyen görgüsüzlerden bıktım

yılbasını biz atlattk hatta burda kzlarla konusyodk o gün :9: doğum gününüde 10 gün geckmeli olarak iznde kutladk byle acayp olck snrm askerlk süresi zarfnda ama napalm dedğn gibi dayncaz cnm

Evet canm hep onsuz geçiyo hersey sabrin sonu selamettir bekliyoruz bian once biter insallah

Back
X