93/3 asker yolu bekleyenler

Emrenin attiği resimle birden dagilabiliyorum alt ust olabiliyorm.Ağlayip byle rahatliyorumm.6ay diyorm bi 3ay daha gecermi diyorm.resimde gorup dokunamiyorm.ekrani opuyorm bu hale gelirmiydim diyorm.ah ne zormus diyorum.baslarim dayanikliligina sabrina diyorm sayiyorm da sayiyorm.İçimde ne firtinalar kopariyorum.

Emrenin attiği resimle birden dagilabiliyorum alt ust olabiliyorm.Ağlayip byle rahatliyorumm.6ay diyorm bi 3ay daha gecermi diyorm.resimde gorup dokunamiyorm.ekrani opuyorm bu hale gelirmiydim diyorm.ah ne zormus diyorum.baslarim dayanikliligina sabrina diyorm sayiyorm da sayiyorm.İçimde ne firtinalar kopariyorum.

Küb ya izne gelemez mi 5 gün fln :26: Hani tmm erken bitircek gelmezse ama en azından gelrsede ikinizede gerisi için moral olur :31:

Yok cnm ya izin kullanmycaz ikimizde istemiyorz ztn izn kullanmak.3ay kalmis hic istemez ztn emre izn kullanmak

Ozamn sabretmekten baska çare yok ne yazıkki.Geldiginde bunların acısını çıkarrsnz hatta kollarınıza kelepçe takıp gezin :37::52:

Şafağın anlam ve önemine istinadennnn !!!! :52::52::52::52::32::32::32::32::32::21::21::21::32::21::21:

[video=dailymotion;xn09es]http://www.dailymotion.com/video/xn09es_kenan-dogulu-doktor_music[/video]

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Uzun suredir giremiyorum netim hala yok :(
ayrica yirmilik dis skintim war cok kotuyum..askerim gorew icin kars a veya agriya gitcekmis belli olcak bikac gunden.. Sonrada izne gelmeyi dusunuo iste :D sizleri de ozledim yaaa :D haa bu arada safaklar cok guzel olmus :D

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Uzun suredir giremiyorum netim hala yok :(
ayrica yirmilik dis skintim war cok kotuyum..askerim gorew icin kars a veya agriya gitcekmis belli olcak bikac gunden.. Sonrada izne gelmeyi dusunuo iste :D sizleri de ozledim yaaa :D haa bu arada safaklar cok guzel olmus :D

Geçmş olsn tatlım ya 20 lik diş cok sıkıntılı diyolar umarım hafif atlatırsın :26:
İzin kullanmicak diye mi hesaplamştn sen şafağını?Öyleyse arttırcaksn sanırım hani izin fln iyide şafak arttırmk cok gıcık :19:

Aaa hadi ya çok geçmiş olsun. Nesi var canım, çok ciddi bir şey değildir inşallah :31:

Göğsnde beze vardı cnm test fln yapldı temz çıktı çok şükür ama ağrı fln yaptığından doktr istrsen alalm demiş. Dün gitmişler yatrmış. Volkana söylemcekti ama annesini araynca oda tutamamş kendini başlms ağlamş söylemş haliyle . Ama çok üzüldü yannda değil ya keşke haberi olmasydı benide o kdr tembihlemşti kendi söyledi :50:

Back
X