- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.901
Sanki bir ara muhabbeti dönüyor gibiydi Kübb ama tam bilemiyorum :44::44:
Bugün mayısta gideceklerin yerleri belli oldu kısa dönemlerin de.
artık teskereci oluyoruzzzzzzzzzz
Yuppiii artik yeni arkadaslara devir teslimm:)bi gezmeye toZmaya:))
Ahahah bu şeye benzedi. Biz de gezerdik siz gibi, siz de geleceksiniz biz gibi falan
Yuppiii artik yeni arkadaslara devir teslimm:)bi gezmeye toZmaya:))
Küb nerden geldiyse aklıma bilmiyorm mesleğin ve yaptığın iş ne merak ettim
merhabaa kızlar bizde kısa dönem asker yarenleriyiz hemen hemen aynı şafaklar sizlerle topiğinize bir merhaba demek istedim. allah asker yolu gözleyen herkese sabır versin askerlerimizide korusun inşallahhh
Ahahah bu şeye benzedi. Biz de gezerdik siz gibi, siz de geleceksiniz biz gibi falan
merhabaa kızlar bizde kısa dönem asker yarenleriyiz hemen hemen aynı şafaklar sizlerle topiğinize bir merhaba demek istedim. allah asker yolu gözleyen herkese sabır versin askerlerimizide korusun inşallahhh
yaa daha bot bile bağlamadılar ya yazık
ahaha öyle ama onlar beklerken biz gezecez yalanmı:))
:)halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum ben. Ama şuan mesleğimle çok alakasız bir firmada çalışıyorm:) Amerikan asıllı bir turizm firmasında sistem yöneticiliği yapıyorum:)
IT yani :44: Cidden çok alakasızmşBiliyo muydun peki önceden pc işlerini fln :44:
merhaba sinre, size de iyi beklemeler.. biz 8.5 aydır buralardayız işte.
evli olmak da ayrı zor zaten.
kısa bi dönem mesleğimle alakalı bir şirkette çalıştım.şuan çalıştığım firmada üni.den mezun olur olmaz çalışmaya başlamıştım sonra ayrılmıştım. şimdi 1 yıldır tekrardan buradayım:)
pc işlerinde fena sayılmam prgramlarla falanda üni.de proje zamanları falan haşır neşir olmuştum.
eğitim aldım buraya başladığımda bi zaman sonra zaten artık ezbere biliyosun işi.sadece sistemle kalmıyor işim tabi sistem dışındada bna ait olan işler oluyo.ama rahat yönleri çok var çalıştığım firmanın:)
yaa daha bot bile bağlamadılar ya yazık
ahaha öyle ama onlar beklerken biz gezecez yalanmı:))
Ya o rahatlığı yakalamk önemli olan ztn.İşinide seviyosan tamamdırBenm işimde bna memurmşm gibi geliyo sabh 7.30 akşam 5.30 resmi tatillerde tailiz haftasonu tatiliz bi tek yıllık izin az işte İşim brz ağır ama sorun degl sevince yapıyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?