- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.921
Ee gezelim tabi kızlar yaa , sayıyla 365 yazıyla üç yüz altmış beş gün yaniiiii
yaa daha bot bile bağlamadılar ya yazık
Hahah borumu yani diyesim geldi cuk oldu:)))
Seviyorm sklmadan yapiyorm zaman nasl geciyo anlamiyorm genel olarak.bn sabah 9.15gbi işte oluyorm kahvalti kahve falan 10da basliyorz:)aksamda 5.30gbi cikiyorm.hafta sonu ve resmi tatiller ddign gbi bizdede tatil.yıllık izn disinda gelmycegin durmda izn almak zor deil.mesela emrenin askere gttigi gun gtmedim ise izn aldm.yemin torenine gtcegim zaman izn aldim gtmedm işe.vs..Rahatiz yani byle iş zor gercekten.bn evlenene kdr calismayi dusunuyorm sadece.
Yenimi başlıyoruz yani:)) bnmki bana diyoki sen bnden once yicen galiba kafayı:) sanırım oyle olck Allahımm ne hallere düştüm
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Volkanda bana diyodu ilk gittiğinde sen benden daha çok sayıyosun diye2 günde bir şafak raporu atyrum ona artk takipte atmadğmda hayrdır rapor msjm gelmedi dyo
Çok kötü bisey ya rüyalara kadr griyo yani:) bn artik saymiyorum aslinda merak ediyrm kaca geldi diye safak, ondan ruyama grdi sanirim:))
Kız yazıyo işte yorumunn altnda :) saymasakta her yerde karşıma çıkıyo valla takvimlerde şafak panomda telefnmda kk 'de
Şafak saymakla bütünleştk resmen ah ah bi bitsee
Bn bakmiyomki burdakine biraz daha düşsün:) aynen evde var cepte var heryerde karsimiza çıkıyor:)
Ee gezelim tabi kızlar yaa , sayıyla 365 yazıyla üç yüz altmış beş gün yaniiiii
Yaa ama sonnda 29 yazsada 5 ayı görmek moral oldu bana
Ah ah darisi basima 5 ay olmama daha çoooooook var:)
Bizde o aylardan geçtik ttlm ( o yollardan geçtik der gibi :)) ) . Bak gelen gidiyo gelen gidiyo bizde bitrcez elbetTezkeremzi alcaz
Siz alinca tezkereyi zaten sira banada gelcek nihayet:) gecmis olsun bu arada tatlım
Çağlaaa askerin gelince şafak panosunu attrmaya devam etçeen dimi bacım
Sağol canm benim. Aynen 93-3 93-4 (biz :) ) sonra sizde 94-1Geçer ya bugun yne pozitifim
Büyük ihtimalle edicem canım. En azından biraz daha devam ederim olmadı birinize devrederim ama genelde o saatlerde uyanık da oluyorum yaa . Ben olmasa bile devam etsin zaten şu gelenek güzel oluyor
Maşallah maşallah:) senden sonra beeennn:) bnmkiylede konusamicaz artik aksamlari bi yere gorevlendrmisler butun gece orda olcak gunduz uyucak biraz moralim bozuldu ama biseyde diyemedm
Hadiya gece görevi gibi bşeymi vermşler ne kadar sürcekmş ki bu :26: Hergün aryomuydu cnm bnmki hergün msj atyo ama 2 günde bir arıyo :26:
Ust devreden biri izne gitmis onun yerine yazmislar oraya bnmkini ama devamlida olabilir o geldikten sonra bile. Bzde zaten cep yok hala ankesorluye talim.konusuyodk hep aksam 9bucukta arıyordu bi tuhaf olck bugün bana yalnızlık hissi basiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?