93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen tam gün izin alırsan yıllık izinden düşüyomş bizde ama gün içinde bi işin varsa gidiş gelş yapabiliyosn rahatlıkla
Senin çalışma saatlerin güzelmş ya bzm sabh brz erken oluyo :18: Evlenince çalışmick mısın yani :44:

Yenimi başlıyoruz yani:)) bnmki bana diyoki sen bnden once yicen galiba kafayı:) sanırım oyle olck Allahımm ne hallere düştüm

Volkanda bana diyodu ilk gittiğinde sen benden daha çok sayıyosun diye 2 günde bir şafak raporu atyrum ona artk takipte atmadğmda hayrdır rapor msjm gelmedi dyo

Volkanda bana diyodu ilk gittiğinde sen benden daha çok sayıyosun diye 2 günde bir şafak raporu atyrum ona artk takipte atmadğmda hayrdır rapor msjm gelmedi dyo

Çok kötü bisey ya rüyalara kadr griyo yani:) bn artik saymiyorum aslinda merak ediyrm kaca geldi diye safak, ondan ruyama grdi sanirim:))

Çok kötü bisey ya rüyalara kadr griyo yani:) bn artik saymiyorum aslinda merak ediyrm kaca geldi diye safak, ondan ruyama grdi sanirim:))

Kız yazıyo işte yorumunn altnda :) saymasakta her yerde karşıma çıkıyo valla takvimlerde şafak panomda telefnmda kk 'de
Şafak saymakla bütünleştk resmen ah ah bi bitsee

Kız yazıyo işte yorumunn altnda :) saymasakta her yerde karşıma çıkıyo valla takvimlerde şafak panomda telefnmda kk 'de
Şafak saymakla bütünleştk resmen ah ah bi bitsee

Bn bakmiyomki burdakine biraz daha düşsün:) aynen evde var cepte var heryerde karsimiza çıkıyor:)

Sağol canm benim. Aynen 93-3 93-4 (biz :) ) sonra sizde 94-1 Geçer ya bugun yne pozitifim

Maşallah maşallah:) senden sonra beeennn:) bnmkiylede konusamicaz artik aksamlari bi yere gorevlendrmisler butun gece orda olcak gunduz uyucak biraz moralim bozuldu ama biseyde diyemedm

Büyük ihtimalle edicem canım. En azından biraz daha devam ederim olmadı birinize devrederim ama genelde o saatlerde uyanık da oluyorum yaa . Ben olmasa bile devam etsin zaten şu gelenek güzel oluyor

Yaaa sen güzl idare edysun aşk olsun bak iyiki aklıma gelmş bu yormundan bırakcagını hissettm Bazen sırf panomuza bakmk için giriyorum moralm düzelyoo

Maşallah maşallah:) senden sonra beeennn:) bnmkiylede konusamicaz artik aksamlari bi yere gorevlendrmisler butun gece orda olcak gunduz uyucak biraz moralim bozuldu ama biseyde diyemedm

Hadiya gece görevi gibi bşeymi vermşler ne kadar sürcekmş ki bu :26: Hergün aryomuydu cnm bnmki hergün msj atyo ama 2 günde bir arıyo :26:

Hadiya gece görevi gibi bşeymi vermşler ne kadar sürcekmş ki bu :26: Hergün aryomuydu cnm bnmki hergün msj atyo ama 2 günde bir arıyo :26:

Ust devreden biri izne gitmis onun yerine yazmislar oraya bnmkini ama devamlida olabilir o geldikten sonra bile. Bzde zaten cep yok hala ankesorluye talim.konusuyodk hep aksam 9bucukta arıyordu bi tuhaf olck bugün bana yalnızlık hissi basiyor

Yaaa:26: cnm belki gündüz bi ara bulursa o zmn aramaya çalışır skma canını dayanamz oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…