- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.361
Sülüsü 5 mayısmış Çağla.. Az önce aradı beni o kadar sevindim ki anlatamam bitanem benim yaa çok seviyorum onu 8. Bölüğe düşmüş acemilik 2 aymış yemin töreninden sonra komutanı telefon serbest demiş o kadar mutlu oldum kiiii anlatamam ya yemeği suyu hiç beğenmemiş komutanlar bi acayip falan dedi bide keşke okusaydım dedi çok üzüldüm umarım alışabilir yaa
Hatırladım canımm şimdi bende sürekli giremediğim için unutabiliyorum :) Mesajlardan ben mi yanlış anladım ayrıldınız mı yoksa canım ? :26:
Öff bana da bulaştı buui hopp haytt , aytt heytt diye cevap veriyorum insanlara , asıl ben asker oldum iyice
Huhhu iyi yapmışsın iyi gelmiştir değişiklik
Aynen çok iyi geldi bide sevdiceğimle konuşsaydım çok iyi olucam ama seyirdeler Gölcüğe dönüyorlar tl çekmiyor :)
Sen naptın bugun canımm
Ohoooo 3-4 ay mı ne oluyorHayırlısı değildi zaten. Sizin nasıl gidiyor? gemide mi sürekli
Anladım canım hayırlısı neyse o olsun mutluysan sorun yok :)
Zorlu gidiyor. Gemide sürekli seferler başladı, tl soktu ama sefer sırasında tl çekmiyor. birde Somali işi var 3 ay hiç gelmeyecekler bi rahat edemedik yani :)
Bir dönsün arar be canım O da fırsat olsa da arasam diyordur eminim
Ne yapayım hayatım bende kursa gittim sabahtan, sonra arkadaşım aradı okulda ders iptalmiş onu haber verdi. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum ama anlatamamEve geldim işte direk koltukta uyuya kalmışım falan şuan iyiyim yani uykudan kalkmış bebek keyfi var üzerimde
Alışır canım alışır hiç merak etme, bak ne güzel ilk günden de arayabilmiş yani. Hadi bakalım şafak panonu yapalım şimdi de olur mu
Mutluyum canım sağol
Bugünlerde geçicek yarısını atlattınız gelince hep bi arada olucaksınız o zaman rahatınıza bakarsınız :)
yarın Gölcükte olacaklarmış arar inş. cumarteside carsımız var yine
Ohhh ne güzell kursa gidip bugunu de öldürmüşsün uyumus dinlenmişsin tabi bebek keyfi olur
Bende erkenden yatıcam bugun
İnsallah canım bekliyorum 8 gözle
Sen öğrenci miydin canım :)
Valla canım ben de hep öyle diyorum da olmuyor yani. Şafağı attırıcam diye bekliyorum önce, sonra da uykum kaçıyor dön dur yatakta artık
Oluurr :) şimdi ayaklarımı yıkayıp yatıcam dedi ya kuzum benimm..
Valla bir hafta zorla kendini inan olur ben bir alıştım şimdide tavuk gibi oldum resmen
Pire senii :) en iyisi valla
Ahh tatlım saat 00.00'da kim şafağı attıracak sonra
Yaa insan patlıyor yapıcak hiç bir şey yokbunalıma giriyorum
Doğru görev beklemez Çağla Hanımm
Bende giriyorum evde olmakla alakalı değil o bence
Doğru görev beklemez Çağla Hanımm
Bende giriyorum evde olmakla alakalı değil o bence
hiç bilmiyorum canım ama ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum çünkü kurtarmak için çaba gösterdim karşılık gelmedi ona kalsa ayrılmıcaktık böyle devam edicekti ama ben çok yıprandım üzüldüm harab oldum resmen bitirdik.. hem ayrılmak hemde ayrılmamak istiyor bu belirsizlikle yaşayamazdım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?