- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.381
Görevime çok sadığım, tam bir asker oldum artık
Ya seninki normal sevdiğin askerde özlüyorsun aklın oraya gidiyor benim durduk yere
yarbay olcan yakında sık dişinii
benimde boş zamanım çok oda etkiliyor biraz :)
yarbay olcan yakında sık dişinii
benimde boş zamanım çok oda etkiliyor biraz :)
İşte demek istediğim o zaman boş yapacak hiç bir şey yok insan patlıyor.
Çağlaaaaaaaaaaaa çağlaaaaaaaaaa benden başka ayrılanda mı var :26:
3 ay sonra Hür generalim valla daha da yükseklerde gözüm yok
Adım adım tarif ediyorum canım.
Şimdi sayfanın üstüne doğru forum ayarlarım kısmı var canım, yanında kk topluluk başlığı ile hızlı menü başlığı var, oraya girip profil ayarlarım diyorsun.
Sonra aşağıya doğru iniyorsun en aşağıda tezkere tarihi, beklediğim kişi ve kuvvet komutanlığı diye üç tane bölüm var.
Oraya bilgilerini giriyorsun, mesela sen tezkere tarihine 04.05.2015 yazacaksın, kuvvet komutanlığına da jandarma yazacaksın değişiklikleri kaydet dediğinde olacak
Canım senden başka bir resmi ayrılık daha var benim bildiğim. Arkadaşların 2 sinden de ayrılık haberi aldık birkaç gün arayla da onların durum biraz belirsizliğini koruyor. Çok saçma sebeplerden ki biri sebepsiz bile ve daha çok yeni olduğundan tam netleşmedi yani daha
ahh benim daha 5 ayım var
Onu doldurduktan sonraa
Kalmadı ki sizin de bir şey ben 100 ler nasıl bitti inan hiç anlamadım desem yeridir. 200 ler çok zorlamıştı beni
Hangi arkadaşlar tanıyor muyum ki ? :26: Benim sebepten daha mı saçma
sizinkiler gelsin benimde azıcık kalıcakk :) aynen canım 200ler çok zorluyor dediğin gibi..
Biz bitirince direk sizde sıra hayatım zaten. Bir de izin falan düşünce sen çoktan plakada olacaksın bizim tezkere zamanında
Bu pazaaaaaaaaaar
Son haber aldıklarımız sweet ile bella arkadaşımızdı canım. Nicklerini yazdım direk aklında kalmıştır belki diye :26::26:
ben izinleri düştüm zaten suan kullanmayacak diye
Değişiklikleri kaydet diyeceksin
saol tatllım neler aldınız bakalım annelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?