93/3 asker yolu bekleyenler

Sülüsü 5 mayısmış Çağla.. Az önce aradı beni o kadar sevindim ki anlatamam bitanem benim yaa çok seviyorum onu 8. Bölüğe düşmüş acemilik 2 aymış yemin töreninden sonra komutanı telefon serbest demiş o kadar mutlu oldum kiiii anlatamam ya yemeği suyu hiç beğenmemiş komutanlar bi acayip falan dedi bide keşke okusaydım dedi çok üzüldüm umarım alışabilir yaa

Alışır canım alışır hiç merak etme, bak ne güzel ilk günden de arayabilmiş yani. Hadi bakalım şafak panonu yapalım şimdi de olur mu :9::9:

Öff bana da bulaştı buui hopp haytt , aytt heytt diye cevap veriyorum insanlara , asıl ben asker oldum iyice :52::52:
Huhhu iyi yapmışsın iyi gelmiştir değişiklik :32::32:

Aynen çok iyi geldi bide sevdiceğimle konuşsaydım çok iyi olucam ama seyirdeler Gölcüğe dönüyorlar tl çekmiyor :)

Sen naptın bugun canımm :8:

Aynen çok iyi geldi bide sevdiceğimle konuşsaydım çok iyi olucam ama seyirdeler Gölcüğe dönüyorlar tl çekmiyor :)

Sen naptın bugun canımm :8:

Bir dönsün arar be canım O da fırsat olsa da arasam diyordur eminim :16:
Ne yapayım hayatım bende kursa gittim sabahtan, sonra arkadaşım aradı okulda ders iptalmiş onu haber verdi. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum ama anlatamam :21::21: Eve geldim işte direk koltukta uyuya kalmışım falan şuan iyiyim yani uykudan kalkmış bebek keyfi var üzerimde :9::9:

Ohoooo 3-4 ay mı ne oluyor :52::52: Hayırlısı değildi zaten. Sizin nasıl gidiyor? gemide mi sürekli

Anladım canım hayırlısı neyse o olsun mutluysan sorun yok :)

Zorlu gidiyor. Gemide sürekli seferler başladı, tl soktu ama sefer sırasında tl çekmiyor. birde Somali işi var 3 ay hiç gelmeyecekler bi rahat edemedik yani :)

Anladım canım hayırlısı neyse o olsun mutluysan sorun yok :)

Zorlu gidiyor. Gemide sürekli seferler başladı, tl soktu ama sefer sırasında tl çekmiyor. birde Somali işi var 3 ay hiç gelmeyecekler bi rahat edemedik yani :)

Mutluyum canım sağol :16:
Bugünlerde geçicek yarısını atlattınız gelince hep bi arada olucaksınız o zaman rahatınıza bakarsınız :)

Bir dönsün arar be canım O da fırsat olsa da arasam diyordur eminim :16:
Ne yapayım hayatım bende kursa gittim sabahtan, sonra arkadaşım aradı okulda ders iptalmiş onu haber verdi. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum ama anlatamam :21::21: Eve geldim işte direk koltukta uyuya kalmışım falan şuan iyiyim yani uykudan kalkmış bebek keyfi var üzerimde :9::9:

yarın Gölcükte olacaklarmış arar inş. cumarteside carsımız var yine :32:

Ohhh ne güzell kursa gidip bugunu de öldürmüşsün uyumus dinlenmişsin tabi bebek keyfi olur :27:

Bende erkenden yatıcam bugun :24:

yarın Gölcükte olacaklarmış arar inş. cumarteside carsımız var yine :32:

Ohhh ne güzell kursa gidip bugunu de öldürmüşsün uyumus dinlenmişsin tabi bebek keyfi olur :27:

Bende erkenden yatıcam bugun :24:

Valla canım ben de hep öyle diyorum da olmuyor yani. Şafağı attırıcam diye bekliyorum önce, sonra da uykum kaçıyor dön dur yatakta artık :52::52:

Oluurr :) şimdi ayaklarımı yıkayıp yatıcam dedi ya kuzum benimm..

Adım adım tarif ediyorum canım.
Şimdi sayfanın üstüne doğru forum ayarlarım kısmı var canım, yanında kk topluluk başlığı ile hızlı menü başlığı var, oraya girip profil ayarlarım diyorsun.
Sonra aşağıya doğru iniyorsun en aşağıda tezkere tarihi, beklediğim kişi ve kuvvet komutanlığı diye üç tane bölüm var.
Oraya bilgilerini giriyorsun, mesela sen tezkere tarihine 04.05.2015 yazacaksın, kuvvet komutanlığına da jandarma yazacaksın değişiklikleri kaydet dediğinde olacak :34:

hiç bilmiyorum canım ama ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum çünkü kurtarmak için çaba gösterdim karşılık gelmedi ona kalsa ayrılmıcaktık böyle devam edicekti ama ben çok yıprandım üzüldüm harab oldum resmen bitirdik.. hem ayrılmak hemde ayrılmamak istiyor bu belirsizlikle yaşayamazdım zaten..

tabiki belirsizlkle devam edilmez tatlım en doğrusunu sen bilirsin o adım atmadan adım atma çabaladıysan için rahat etsn:19:

Back
X