93/3 asker yolu bekleyenler

:( çok üzüldüm ama böyle durumlar için Allah kurtarmış diyorum tuğba, daha fazla acı çekmediği için.. çünkü zor ve acılı bir hastalığı vardı, şimdi huzur içindedir inşallah...

İnşallah canm inşallah gerçekten çok acı çekiyodu sürekli ağrıları vardı tuvalet vs inşallah bu çektkleride günahlarna kefaret olmştur hacı dedem benm :( :(

Şafak nasl atıyo anlamyrum kzlar ya sadece hazrann 1 i çok zor geçmşti onu hatrlyrum ondan snrasını sayamdm fzla . İnmiş 136 ya ama hala çok geliyo :31:

Şu ara ilk hedefim 60 tan düşmekken ikinci hedefim 55 i görmek Tuğba sen düşün halimi , 1 günü hedef görmek istemiyorum ben yaaa :5::5:

Bnde 100 ü hedef koymak istmyrum 1 ay var bitmz çnkü ama 100ün altna inmk istyrum bi yandanda 120ye geleym dyrum 4 ay klmş olsun of offf :ssz: :ssz:

Bnde 100 ü hedef koymak istmyrum 1 ay var bitmz çnkü ama 100ün altna inmk istyrum bi yandanda 120ye geleym dyrum 4 ay klmş olsun of offf :ssz: :ssz:

Aslında benim açımdan 110 un altından şu zamana kadar geçen süreç fena değildi. Hani sorun plakalarda değil şafağın artık ciddi ciddi sıkıştırmasında. Bir mehtap daha oldu bizim 3 gün önce, yine bırakıp dönünce zor geldi epeyi bi :14::14:

Aslında benim açımdan 110 un altından şu zamana kadar geçen süreç fena değildi. Hani sorun plakalarda değil şafağın artık ciddi ciddi sıkıştırmasında. Bir mehtap daha oldu bizim 3 gün önce, yine bırakıp dönünce zor geldi epeyi bi :14::14:

Gerçektenmi hiç haberm yok izne mi geldi canm bizmde mehtaba 56 kaldı bayrmdan snra gelcem dedi geldiğinde 56 gün btçek şafak biraz daha güzlleşcek ama gidince yine koycak tabi aynı senn gbi benide şafak sıkştrcak sanrım :( :( :(

Çağla bn ilk zamnlar hedefimi 50 koyuydum şmdi 15 gün fln bile çok geliyo mink mink hedef koyuyrum sabr tükenyo son zamnlarda sanırm :50:

Devrem benim hedefim 99 :34:

Ayyy sizi hınzırlar mehtap mı yaptınızzzz :23:

Gerçektenmi hiç haberm yok izne mi geldi canm bizmde mehtaba 56 kaldı bayrmdan snra gelcem dedi geldiğinde 56 gün btçek şafak biraz daha güzlleşcek ama gidince yine koycak tabi aynı senn gbi benide şafak sıkştrcak sanrım :( :( :(

Yok hayatım 6 gün izni sildik biz artık kafamızdan yokmuş gibi davranıyoruz. Ben gittim gördüm 8 saatliğine. Çarşısı vardı cumartesi işte :5:

Şu lice de bayrak indirilen yer var ya, ben 1 sene oraya 30 km yakınlıkta bir yerde çalıştım biliyo musunuz..
o kapatılan yoldan geçiyordum il merkezine gitmek için..

Back
X