- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.821
Devrecilik her yerde var ama orda baya abartıya kacmşlar sanırım :26: Hiç anlamıyorm bu insanları herkes rahat rahat yapsın istedigini sende askersin oda asker ne var yani devrecilik yapıyosnUmarım rahat olurda kullanabilr telide ama dedigin gibi bnde bu konuda tedbirli konusuyorm acele etme diye cünkü 7 -10 gün arasında ceza alma ihtimali var onun yerine katlanırım günde 1 kez konusurm daha iyi :26:
hehe valla topıkte acılmamıs daha bakalım
Yok topikleri var 93/4 ler diye ama henüz öyle çok aktif değiller. Eee tabi 93/3 çüler gibi olmaz hiç bir yer :130:
Aminn butun askerler icn hayirlisi olsun.hosbulduk kubra ben:)
O bu gece miydi yaa
Aman ya askeriyenin dogru düzgün bi işi var mı acabaBiz tabikide bilemeyiz ama nasıl bi psikolojiye sahipler anlayamıyorm
Biri başlatıyo snra acemilerde ustalaştkca zamanında bizede yapmşlardı diyip onlarda yeni gelene yapıyolar askeriyede her tarafında aynı şey mevcutKac tane arkadasım harp okulundan ayrıldı devrecilik yüzünden
Vallahi gecen gunlere bakiyorm sasiriyorum.bi sekilde geciyo diyolardi smdi anliyorm.ama doguda oldugu icn hep diken ustndeym sabah aksam haber kntrolu yapiyorm:/
hahhahahhaha :d yerım senı yaevet bu geceydııı
Memnun oldum Kübra'cım Çağla ben de. 93/3 lerden. Sormadan söyleyeyim acemimiz Manisa - Alaşehir'di, şimdi de Ankara - Polatlı'dayız
Hiç aklına kötü seyler getirme. Hayırlısıyla bitiricez sağ salim gelicek askerlerimiz
Ne guzel.bizim acemilik bilecik 9.alay komutanligi.smdide tunceli mazgirt ilcesinin koyunde karakolda jandarma.bilmedigim yerleri smdi arastirmaktan ck iyi bilir oldum:)
çığlık atcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sıkıldım ayy uykumda yokgene geldiler bana allahım sen yardım et yaa evde plates yapıyom şuan
Ezgi yaa senin bu ani girişlerini özlemişim vallahiii
bende 93/3 giden ama normalde 90 doğumlu olan askerimi bekliyorum şu an urfa merkezde :)
bende 93/3 giden ama normalde 90 doğumlu olan askerimi bekliyorum şu an urfa merkezde :)
hahhahahaha üf annemde candy crush oynuyooo patladım sıkıntıdan evde yayaaaa hadi bişeyler yapalım çok sıkılıyom yaaa bacağım ağrıdı platesten sıkıldım ayyy bi siz yazıyom sonra topun tepesine çıkıyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?