93/3 asker yolu bekleyenler

çok şükür bizde yok devrecilik ama o mantık evet kötüde bu başlamış kalmış çok saçma bi olay ve bildiğin sigaralarına kadar aldıran varmş o derece aşırı kötü bişey o ya

Hep bot bağlama muhabbetinden oluyor kızçeler onlar

Memnun oldum Kübra'cım Çağla ben de. 93/3 lerden. Sormadan söyleyeyim acemimiz Manisa - Alaşehir'di, şimdi de Ankara - Polatlı'dayız

Ne guzel.bizim acemilik bilecik 9.alay komutanligi.smdide tunceli mazgirt ilcesinin koyunde karakolda jandarma.bilmedigim yerleri smdi arastirmaktan ck iyi bilir oldum:)

çığlık atcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sıkıldım ayy uykumda yok gene geldiler bana allahım sen yardım et yaa evde plates yapıyom şuan

Son düzenleme:
Ne guzel.bizim acemilik bilecik 9.alay komutanligi.smdide tunceli mazgirt ilcesinin koyunde karakolda jandarma.bilmedigim yerleri smdi arastirmaktan ck iyi bilir oldum:)

Hep öyleyiz be canım. Bilmediğimiz ilçeleri mi araştırmayız oralara nasıl gideriz ederiz diye firma mı araştırmayız şimdiye kadar yapmadığımız her ne varsa yaptırıyo yani bu askeriye

Ezgi yaa senin bu ani girişlerini özlemişim vallahiii

hahhahahaha üf annemde candy crush oynuyooo patladım sıkıntıdan evde ya yaaaa hadi bişeyler yapalım çok sıkılıyom yaaa bacağım ağrıdı platesten sıkıldım ayyy bi siz yazıyom sonra topun tepesine çıkıyorum falan

bende 93/3 giden ama normalde 90 doğumlu olan askerimi bekliyorum şu an urfa merkezde :)

bende 93/3 giden ama normalde 90 doğumlu olan askerimi bekliyorum şu an urfa merkezde :)

Sana da selam olsun o zaman nira87, benim manyak sevgilim de 90 lı, gitmemiş de işte zamanında biz sevgili olduk adam askere gitti yahuu sanki beni bekliyormuş gibi
Şaka bir yana hayırlısıyla gelsin inşallah, sen de hoş geldin aramıza

Şu foruma üyelerin karşılıklı oynayabileceği oyun falan yüklense fena olmaz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…