93/3 asker yolu bekleyenler

hoşbulduk benimkdie işte 2 sene üni okudu da gideceği yoktuta evlilik için mecbur gitti ama şansları varmış ki askerlik düştü

Şu foruma üyelerin karşılıklı oynayabileceği oyun falan yüklense fena olmaz aslında

yaaaaaaaaaaaaaaaaa dimiiiiiiiiiiiiiiii eee napıyon anlat ay ben saygına gelince napıyım yaaaa gelceği gün gerçe ailesiyle onun yemeğe falan çıkılır . 2 gün normal geçer biz kalırız yani tek başımıza evde 3.günde yemeğe çıkılcak yıl dönümü muhabetine falan ama ben hani bişeyler yapıyım dimi yada beraber yemekler yaparız falan mı napçam bilemedim ama ilk geldiği anda yapılır öyle şeylerde ne biliyim yada evde bulunsun poaca borek kek mek yaptırıyım hepsını o hafta :S

çok acıktım ama yememem lazım dimi sonra bok gibi olcam çok yemek yiyorum allahtan kilo almıyorumda bozulcak vcudum korkuyorum bu saatte yemiyim dimiii

bilememde benimki fırında ne yapılıyorsa hepsini istiyor geldiğimde hazır olsun diyo ama ilk gün ailesiyle birlikte olunur :)

yani vardır bunda da kanarya bi hayır :) hayırlısı bu diyip bizede beklemek düşer :)

bilememde benimki fırında ne yapılıyorsa hepsini istiyor geldiğimde hazır olsun diyo ama ilk gün ailesiyle birlikte olunur :)

hahaha evet yani ilk gün öyle oluncak onlarda kalırız herhalde falan ayıp olmasın diye bakalımmmm

Birlikte yapın birlikte, romantik olur
Bizde ne yapalım 11 Ekimde geldi işte sevgilim, 20 si akşamı uğurladık. Günler gayet güzeldi 10 günün 8 günü birlikteydik zaten, ufak bir kapışmamız oldu ama iyi ki fevri davranıp da topladığım eşyalarını eline tutuşturmadım da ben çok uzamadı
Günler güzel geçti ama çabuk geçti be :2:
Şimdi de ev okul arasında mekik dokuyorum ne yapayım, sınavlar başlıyor onun stresi var biraz, biraz da bölümden memnun değilim ve değiştirebilirim onun belirsizliği
Bir de üstüne grip ve regl dönemindeyim
Nasıl ama Ezgi çok iyi demi

Hep öyleyiz be canım. Bilmediğimiz ilçeleri mi araştırmayız oralara nasıl gideriz ederiz diye firma mı araştırmayız şimdiye kadar yapmadığımız her ne varsa yaptırıyo yani bu askeriye

Vallahi oyle.ama malesef tunceliye gidebilme sansim hic yk.telefonla idare ediyorz.hayatmda hic takip etmedigm kd hbr takip edip baris surecini yakin takipteyim resmen

kızım benım reglı olayımı anlatsam aglarsın bak bayramdan once hastalancaktım bayramda gecmesı ıcın gecıktırıcı kullandım ankaraya gıdıcem falan dıye neyse ben dondum hastalandım falan sonra baktım durmuyo tekrar gıtcem saygının yanına bu seferde dogum kontrolle kestım hastalıgı sonra gıtım geldım yanlıslıkla bı gun ıcmeyı unuttum tekrar basladı anlıcagın yaklasık 3 haftadır hastayım bozuldu kafayı yedı bıraktım suan hastayım oyle devam edıyo

Vallahi oyle.ama malesef tunceliye gidebilme sansim hic yk.telefonla idare ediyorz.hayatmda hic takip etmedigm kd hbr takip edip baris surecini yakin takipteyim resmen

Şans açısından benim mümkün ama aileden veto yediği için kaçak gidicem ben de
Hep öyleyiz be yavrum, haber izlemeyen ben şimdi akşamları tv başından kalkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…