93/3 asker yolu bekleyenler

Kızıııııım o kadar karıştırma şu olayın dengesini, yumurtalıkların bile şaşırmıştır ne yapacağını

Şans açısından benim mümkün ama aileden veto yediği için kaçak gidicem ben de
Hep öyleyiz be yavrum, haber izlemeyen ben şimdi akşamları tv başından kalkmıyorum

Keske bnmde mumkun olsa.otobusle ckk uzun suruyoo.bide yer kritik yol bilmem etmem.ucak desen saatler uymuyo.ya iyi olsunlarda vallahi gormemeye raziyim.omrumu yedi gelsin bnde onn omrunu yiycem:)safak kac bu arada?

Keske bnmde mumkun olsa.otobusle ckk uzun suruyoo.bide yer kritik yol bilmem etmem.ucak desen saatler uymuyo.ya iyi olsunlarda vallahi gormemeye raziyim.omrumu yedi gelsin bnde onn omrunu yiycem:)safak kac bu arada?

Senin gitmen her açıdan zor canım hiç kalkışmaya bile gerek yok yani. Ye ye bizimkini de onlar yiyo nasılsa
Şafağımız saat 12 yi geçtiğine göre 290

Bizimde saat 12yi gcti 289 oldu:)izinleri dusmedm ama daha..ne kadardir birliktesiniz veya evlimisiniZ

Ben de düşmedim ki düşmeyeceğim zaten büyük ihtimalle kullanırız gibi biz.
Yok sevgiliyiz henüz ki çok da yeni aslında bizim ilişki, tam tamına 5 ay 4 gün oluyo bugün. Duyan çok şaşırıyor biliyorum

Bizde 2014ocak ayinda 5.yilimiza giriyorz.5aydr brliktesiniz ve asker yolu bekliyosn gercekten herkesn yapcagi bisey degil bu helal olsn demek ck seviyosun guveniyosn.zamandan ck yasanilanlar onemlidr ztn.

bizimde öyle be bu ay 11 işte aynen benimde duyan şaşırıyo hani askerlik falan ortada diye en az ben sanıyodum sende bendenmıssın

Heyy allahım yaa, dikkat et bak zararı falan olmasın bir de :26:

şuan zarardan çok yararı var büyüdü azcıkcık bakalım ve sertleşti iyice zaten sertti çok hoşuma gitti ama mesela dün arkadaşım geldi bu ne kızım taş gibi yanlışlıkla adamın kafası çarpsa yarılır diyo hahaha güzel güzel sert sert oh

Bizde 2014ocak ayinda 5.yilimiza giriyorz.5aydr brliktesiniz ve asker yolu bekliyosn gercekten herkesn yapcagi bisey degil bu helal olsn demek ck seviyosun guveniyosn.zamandan ck yasanilanlar onemlidr ztn.

Ohh maşallah, allah daha da uzun seneleri nasip etsin size inşallah
Teşekkür ederim yaa ilk defa bu kadar olumlu bir yaklaşım aldım biliyor musun, genelde denilen şey sevmeyi güvenmeyi ya da dediğin gibi zamandan çok yaşanılanların önemli oluşundan ziyade herkeste bir süre takıntısı var, iyi cesaret valla sendeki değecek mi bakalım falan gibi yıkıcı yorumlar yapıyorlar.
Ben seviyorum, güveniyorum ve bekliyorum. Boşa çıkarsa da çıkarmasa da canı sağ olsun, ben sonuçta üstüme düşeni fazlasıyla yapıyorum, tekrar teşekkür ederim gerçekten

Yazsana sen şu kremin adını özelden yaa, merak ettim

aman cok sacma ya bence ılıskınde boyle bı fedakarlıkla baslarsan temellerı en saglam ılıskı olucaktır zaten :) cok ıyı olmus boyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…