- 18 Haziran 2013
- 54
- 1
- 48
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.861
ankara benım cnmm
kızım benım reglı olayımı anlatsam aglarsın bak bayramdan once hastalancaktım bayramda gecmesı ıcın gecıktırıcı kullandım ankaraya gıdıcem falan dıye neyse ben dondum hastalandım falan sonra baktım durmuyo tekrar gıtcem saygının yanına bu seferde dogum kontrolle kestım hastalıgı sonra gıtım geldım yanlıslıkla bı gun ıcmeyı unuttum tekrar basladı anlıcagın yaklasık 3 haftadır hastayım bozuldu kafayı yedı bıraktım suan hastayım oyle devam edıyo
Kızıııııım o kadar karıştırma şu olayın dengesini, yumurtalıkların bile şaşırmıştır ne yapacağını
Şans açısından benim mümkün ama aileden veto yediği için kaçak gidicem ben de
Hep öyleyiz be yavrum, haber izlemeyen ben şimdi akşamları tv başından kalkmıyorum
Kızıııııım o kadar karıştırma şu olayın dengesini, yumurtalıkların bile şaşırmıştır ne yapacağını
Keske bnmde mumkun olsa.otobusle ckk uzun suruyoo.bide yer kritik yol bilmem etmem.ucak desen saatler uymuyo.ya iyi olsunlarda vallahi gormemeye raziyim.omrumu yedi gelsin bnde onn omrunu yiycem:)safak kac bu arada?
yazık o yumurtalara ya
hahahahhaha gecenınn 1nde yumurtamı konusuyoz cok hos
Senin gitmen her açıdan zor canım hiç kalkışmaya bile gerek yok yani. Ye ye bizimkini de onlar yiyo nasılsa
Şafağımız saat 12 yi geçtiğine göre 290
Ee ne yapalım ya alt üst etmişsin dengeyi
Bizimde saat 12yi gcti 289 oldu:)izinleri dusmedm ama daha..ne kadardir birliktesiniz veya evlimisiniZ
hahah aynen valla baya bozdum sen onu bırakta ben naptımmmmm gogus buyutucu krem aldımmmhahahahah evde nelerle ugrasıyom yaa anlatamam
Ben de düşmedim ki düşmeyeceğim zaten büyük ihtimalle kullanırız gibi biz.
Yok sevgiliyiz henüz ki çok da yeni aslında bizim ilişki, tam tamına 5 ay 4 gün oluyo bugün. Duyan çok şaşırıyor biliyorum
Ben de düşmedim ki düşmeyeceğim zaten büyük ihtimalle kullanırız gibi biz.
Yok sevgiliyiz henüz ki çok da yeni aslında bizim ilişki, tam tamına 5 ay 4 gün oluyo bugün. Duyan çok şaşırıyor biliyorum
Heyy allahım yaa, dikkat et bak zararı falan olmasın bir de :26:
Bizde 2014ocak ayinda 5.yilimiza giriyorz.5aydr brliktesiniz ve asker yolu bekliyosn gercekten herkesn yapcagi bisey degil bu helal olsn demek ck seviyosun guveniyosn.zamandan ck yasanilanlar onemlidr ztn.
bizimde öyle be bu ay 11 işte aynen benimde duyan şaşırıyo hani askerlik falan ortada diyeen az ben sanıyodum sende bendenmıssın
şuan zarardan çok yararı var büyüdü azcıkcık bakalım ve sertleşti iyice zaten sertti çok hoşuma gitti ama mesela dün arkadaşım geldi bu ne kızım taş gibi yanlışlıkla adamın kafası çarpsa yarılır diyo hahahagüzel güzel sert sert oh
Ohh maşallah, allah daha da uzun seneleri nasip etsin size inşallah
Teşekkür ederim yaa ilk defa bu kadar olumlu bir yaklaşım aldım biliyor musun, genelde denilen şey sevmeyi güvenmeyi ya da dediğin gibi zamandan çok yaşanılanların önemli oluşundan ziyade herkeste bir süre takıntısı var, iyi cesaret valla sendeki değecek mi bakalım falan gibi yıkıcı yorumlar yapıyorlar.
Ben seviyorum, güveniyorum ve bekliyorum. Boşa çıkarsa da çıkarmasa da canı sağ olsun, ben sonuçta üstüme düşeni fazlasıyla yapıyorum, tekrar teşekkür ederim gerçekten
Yazsana sen şu kremin adını özelden yaa, merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?