- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.061
Dayanmamm lazım ece ya gün geçtikçe daha ağırlasıyo gibi geliyo :26: Aynennn gelsin bi 460 günde o beni çekcek
Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğ napıyooosun devreem
suannnnnnnnnnnnnnn 3 kutu profıtrol aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmkrızdeyım yıyom senı yerınede yıcem
aaaaaaaaaaa hemen müdahele ediyorum Hazalcım 365 gün lütfen ekleme yapmayalım
ama onlar 460 gün çeksin dogru aslında
Buna yapmayacaktın Ezgiiiiiiğğğ profiterol benim en zayıf noktam vee regl durumundayım ben tatlı aş eriyoruğğm
Valla kıskançlığın kız milletine yaptıramayacağı şey yok, çok haklı yaniii
ıyıyım suan krızdeyım yıyom yıyom durmuyom gıttım usenmedım aldım gelfım valla ohhhhhhh hastayım ya ondan herhaldeeee sen napıyon bebegımmmmm
Ay pardoon cicim ağzım alısmıs ben daha alısamadımYa çok sinr oluyorum bize mayısta gitcek dediler bi gittik slüs almaya haziran dediler.mayısta gitseydi nisanda yanımdaydıııııı!
Ay pardoon cicim ağzım alısmıs ben daha alısamadımYa çok sinr oluyorum bize mayısta gitcek dediler bi gittik slüs almaya haziran dediler.mayısta gitseydi nisanda yanımdaydıııııı!
hahaha ayy kıyamam gel bebegımm gel sanada alıyım ben hemencıcıkkk evde sut yoktu bende gıttım aldım geldım bı de zaten ugrasamam bu saatte falan amaaaan yapmakla bıseyler
Bni biliyo tabi kıskandıgımı bide gıcıklık içgüdüsüyle delirtiyo bni
Ztn sıyırmak üzereyim ama gelsin göstercem bn ona gününü hıh
Vardır bir hayır öyle deme. Bak mesela en basitinden Aytaççığım tecilini 2013 Ocak ayında bozduruyor, normalde şubatta bilemedin hadi mayısta gitmesi lazım ama ağustosta ancak gidebildi işte ve biz mayıs ayında başladık
Böyle olduysa vardır bir sebebi, sıkma tatlı canını
İlla ki bizde öyle dedik ama sinir bozucu yani 5 kere gittik askeriyeye nerdeyse:26: Bkalım 1 hafta erken teskere muhabbeti var görevnden dolayıöyleolursa açığı kapatcazAma benim hala hava değişmi konusnda umudum var:44:
Tüm kk olarak bir posta her birimizinkine temiz birer dayak atalım bence, ancak çıkar hırsımız
O durumun bi değişigi bizede olduNormalde celp dönemi korayın agustostu ztn agustosta gitti ama koray erken gitmk için yani mayısta gitmk için dilekce yazdı ama kabul olmamş Şimdi gitseydi senle aynı devre olcktık offffffffffff isyaaaaaaaaaagggggggggggnnnnnnnnn
Ondandır canımcım aynı seklde oluyo banada bugün canım baharatlı şeyler çekiyo nedenseHiç canım çekmedii huuuhhhh Sana şey srcam nilay vardı ya hani bizim topikte onanolduuu:26:
Ne uğraşcan be bu saatte en iyisini yapmışsın tabiiii, afiyet olsun
Şimdi böyle konusuyorz ama kıyamayız ki yaaaBak sevgim kabardı yine Bn hep böyle diyorm seni dövcem walla bu sefer diye ama yanıma geliyo dövcek hani bni diyo bn hemen yumuşuyorm kıyamam kiiiii diyorm sarılıyorm
hepimizde böyleyiz bnce
Şşşşşşşşşt isyankar moda geçiş yapmıyoruz ececikm.Çağla'nın dediği gibi vardır bi hayır demek lazım da sinir bozucu işte
bilmemmm yok mu o da belki yogunluktan o da grememiştir girer cnm bnm bi ara herkes bi kopukluk yaşıyo herhalde benimde oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?