- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.081
Ya biz de bi kaza atlattık 2 bacak kırık tark kemiği kırık bir bacağnın diz kapaği yok çökemiyo koşamıyo falza. O yüzden spor istiratı verdiler. Acemideyken ankaraya sevkedildi daha sonra burdur daki bir hastaneye.25 sayfayı geçik raporuda var. Hani erken bitsin gelsin derdinde değilim aslında da soğukta basamıyo ayağının üzerine fazla orasıda çoksoğuk bi yer. Daha cidi bişey olur korkusu var. O yüzden tam o çok soğuk olcak aylarda 1aybilegelse iyidir:26:Tabi sen şimdi 1 ay kazanacaktık diye düşünüp de niye olmadı diyorsun çok da haklısın, 30 gün daha az şafak hepimiz için askerlik düşmesine rağmen arayıp da bulamadığımız bir şey yani. İnşallah erken tezkere bari olur yaa, hava değişimi için bildiğim kadarıyla bir operasyon, rahatsızlık falan geçirmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla, çünkü abim olduğu ameliyat sonrası 20 gün hava değişimi sayesinde erken terhis olmuştu vakti zamanında
bilmemmm yok mu o da belki yogunluktan o da grememiştir girer cnm bnm bi ara herkes bi kopukluk yaşıyo herhalde benimde oldu ya
Öyleyiz valla ne yalan söyleyeyim, tartışırken bile gülüyorum adam 5 saniyeden fazla gözlerimin içine bakınca, canını yediğim yaa çok özledim :2:
Ben günlüğü yazıcam da şimdi, ondan Aytaç'ıma sinirlenmeye çalıştım, zaten gribim diye burnum akıyor yazarken de iyice salya sümük olmayayım diye ama artık çok geç sanırım
Ya biz de bi kaza atlattık 2 bacak kırık tark kemiği kırık bir bacağnın diz kapaği yok çökemiyo koşamıyo falza. O yüzden spor istiratı verdiler. Acemideyken ankaraya sevkedildi daha sonra burdur daki bir hastaneye.25 sayfayı geçik raporuda var. Hani erken bitsin gelsin derdinde değilim aslında da soğukta basamıyo ayağının üzerine fazla orasıda çoksoğuk bi yer. Daha cidi bişey olur korkusu var. O yüzden tam o çok soğuk olcak aylarda 1aybilegelse iyidir:26:
Aynen vardır bi hayır tamam ozamn hemen mod değiştiriyorum pozitif oluyorum :103:
Yok onun hesap pasif gözüküyor
Bunun bir hal çaresine bakılır o zaman yaa dediğin kadar ciddi öyle 25 sayfalık falan raporlar varsa, var mıymış öyle bir durum yani komutanları falan ne diyormuş ?
Bu arada çok çok geçmiş olsun Hazal'cığım
Annem hep der bi insanın sevdigini bakışlarından bile anlarsın diye
Cok dogru walla öyle bakar bna hiç sıkılmadangözlerimin içine bakar diyince aklıma bu geldi niyeyse sevgi pıtırcıgına bagladm
Ayneeennnn topiğiiin polyaannasısın sen
heeee bılmıyom kı hayatım belkı ınt gırmıyodur falan kapatmıstır o sankı ıs yerındeyken gırebılıyodu zaten tek belkıde ısını degstrmıstır falan bu arada hesap nasıl dondurulup yenı acılıyooo
Eyyy askeriye duy sesimizi,
biz 7 günde bile sevdiceklerimizi özleyen,
5 dk önce çocuklara kızıp, onları dövmek isterken
5 dk sonra ağlama potansiyeline sahip,
Özlemekten böyle anıları hatırlayıp iyice damara bağlayan
Mazoşist, manyak, hunili bir grup kk devreleriyiz,
Angara ağzıyla söylüyoruuum
Acı laa bu bebelere
Acemideyken sürekli sevk edildi ama şuan o istemedi sevk. Yazın sıkıntı yok spor istirati var zaten.Öenmli olan kışın.Olabilitesi var soğuklar baslayınca tamamen yapamıcak gibi olursagönderirler sanıyorum:26: Çok teşekkür ederim canım
evet kimseye kaptırmam Polyannalıgı
Geçmş olsun bu arada umarım dahada agırlaşmaz durumu yada hava değişimi fln alırda iyi gelr belki geldiginde daha iyi kontrol ettirrsnz :26:
Ahaha ay çağla askeriyeye duyuru yapayım derken beni bunalıma soktunnnn o benim askmııınnnn lafıııııı bizde ankaralıııyıızzzz:84::84:
Ben de yarı angaralıyım artık hazalım, bunalım yokk, haydeee bakalım kızlaaaaaar
[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video]
Sağol canım hayırlsı diyorum çünkü ilk baslarda çok sinir olmustum nası yapcak busekilde diye de vardır elbet bi bildikleri sevdiceğime ciddi bisi olursa ama yakarım Ağrı'yııı
Eyyy askeriye duy sesimizi,
biz 7 günde bile sevdiceklerimizi özleyen,
5 dk önce çocuklara kızıp, onları dövmek isterken
5 dk sonra ağlama potansiyeline sahip,
Özlemekten böyle anıları hatırlayıp iyice damara bağlayan
Mazoşist, manyak, hunili bir grup kk devreleriyiz,
Angara ağzıyla söylüyoruuum
Acı laa bu bebelere
Tabi öyle de olmasın bişiya :26: 1 ay geç gelsin de sağlığına zarar gelmesin:26:Bşy olursa komutanlar sorumlu ztn Koray diyodu bna bşy olursa bn devletin malıyım onlar sorumlu diye
endişelenme bşy olucak olursa ne gerekiliyosa yapmk zorundalar
Ahaha allah iyiliğini versin gece gecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?