93/3 asker yolu bekleyenler

Ya biz de bi kaza atlattık 2 bacak kırık tark kemiği kırık bir bacağnın diz kapaği yok çökemiyo koşamıyo falza. O yüzden spor istiratı verdiler. Acemideyken ankaraya sevkedildi daha sonra burdur daki bir hastaneye.25 sayfayı geçik raporuda var. Hani erken bitsin gelsin derdinde değilim aslında da soğukta basamıyo ayağının üzerine fazla orasıda çoksoğuk bi yer. Daha cidi bişey olur korkusu var. O yüzden tam o çok soğuk olcak aylarda 1aybilegelse iyidir:26:

Annem hep der bi insanın sevdigini bakışlarından bile anlarsın diye
Cok dogru walla öyle bakar bna hiç sıkılmadan gözlerimin içine bakar diyince aklıma bu geldi niyeyse sevgi pıtırcıgına bagladm

Bunun bir hal çaresine bakılır o zaman yaa dediğin kadar ciddi öyle 25 sayfalık falan raporlar varsa, var mıymış öyle bir durum yani komutanları falan ne diyormuş ?
Bu arada çok çok geçmiş olsun Hazal'cığım

Yok onun hesap pasif gözüküyor

heeee bılmıyom kı hayatım belkı ınt gırmıyodur falan kapatmıstır o sankı ıs yerındeyken gırebılıyodu zaten tek belkıde ısını degstrmıstır falan bu arada hesap nasıl dondurulup yenı acılıyooo

Acemideyken sürekli sevk edildi ama şuan o istemedi sevk. Yazın sıkıntı yok spor istirati var zaten.Öenmli olan kışın.Olabilitesi var soğuklar baslayınca tamamen yapamıcak gibi olursagönderirler sanıyorum:26: Çok teşekkür ederim canım

Annem hep der bi insanın sevdigini bakışlarından bile anlarsın diye
Cok dogru walla öyle bakar bna hiç sıkılmadan gözlerimin içine bakar diyince aklıma bu geldi niyeyse sevgi pıtırcıgına bagladm

Eyyy askeriye duy sesimizi,
biz 7 günde bile sevdiceklerimizi özleyen,
5 dk önce çocuklara kızıp, onları dövmek isterken
5 dk sonra ağlama potansiyeline sahip,
Özlemekten böyle anıları hatırlayıp iyice damara bağlayan
Mazoşist, manyak, hunili bir grup kk devreleriyiz,
Angara ağzıyla söylüyoruuum

Acı laa bu bebelere

Ayneeennnn topiğiiin polyaannasısın sen

evet kimseye kaptırmam Polyannalıgı

Geçmş olsun bu arada umarım dahada agırlaşmaz durumu yada hava değişimi fln alırda iyi gelr belki geldiginde daha iyi kontrol ettirrsnz :26:

Ahaha ay çağla askeriyeye duyuru yapayım derken beni bunalıma soktunnnn o benim askmııınnnn lafıııııı bizde ankaralıııyıızzzz:84::84:

Ahh keşke olsa da yazık çocukcağız o soğuklarda durmasa oralarda, rica ederim ne demek

evet kimseye kaptırmam Polyannalıgı

Geçmş olsun bu arada umarım dahada agırlaşmaz durumu yada hava değişimi fln alırda iyi gelr belki geldiginde daha iyi kontrol ettirrsnz :26:

Sağol canım hayırlsı diyorum çünkü ilk baslarda çok sinir olmustum nası yapcak busekilde diye de vardır elbet bi bildikleri sevdiceğime ciddi bisi olursa ama yakarım Ağrı'yııı

Ahaha ay çağla askeriyeye duyuru yapayım derken beni bunalıma soktunnnn o benim askmııınnnn lafıııııı bizde ankaralıııyıızzzz:84::84:

Ben de yarı angaralıyım artık hazalım, bunalım yokk, haydeee bakalım kızlaaaaaar

[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video]

Sağol canım hayırlsı diyorum çünkü ilk baslarda çok sinir olmustum nası yapcak busekilde diye de vardır elbet bi bildikleri sevdiceğime ciddi bisi olursa ama yakarım Ağrı'yııı

Bşy olursa komutanlar sorumlu ztn Koray diyodu bna bşy olursa bn devletin malıyım onlar sorumlu diye
endişelenme bşy olucak olursa ne gerekiliyosa yapmk zorundalar

hahahahhhaahhaah ayt beeee yürü kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bşy olursa komutanlar sorumlu ztn Koray diyodu bna bşy olursa bn devletin malıyım onlar sorumlu diye
endişelenme bşy olucak olursa ne gerekiliyosa yapmk zorundalar
Tabi öyle de olmasın bişiya :26: 1 ay geç gelsin de sağlığına zarar gelmesin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…