93/3 asker yolu bekleyenler

[video=youtube;Jnp7GxFbJ5w]http://www.youtube.com/watch?v=Jnp7GxFbJ5w[/video] Ya şu şarkıyı dinlesinze bi sözleriniiii Hakan altun vardı bi kanalda bu sarkyı askeryken yazmıs benm kulağm direk askerlik deynce tvye gitti tabi.Sözlerini dikkatlice dinleyince gözlerim doldu

Efkarlancam şimdi bay yine yaaa adamı terk etmş sevgilisi demkki
Korayda diyo burda sevgilisinden ayrılan ayrılana diye cok ilginc ya :26:

Evet okuyunca bende sasrdım tam 17 gün beklmis aramak için ailesnden sonra onuaramıs sevgiliside müsait değilim daha sonra ararmısın demiş.Ben onu 17 gün bekledim obana 60 saniyesini ayırmadı demiş.kapatır kapatmaz saatlerce ağlams telefonun önünde. Çok etkilendim okuyunca :26: Böyle şeylerden çok etkileniyorm ya

Olmaz diye bir şey yok kızlar oluyor valla, sevdiceğimi manisada ilk ziyaretimizde kendi memleketlerinden bir çocuk da aynı yere düşmüş şans eseri, onun da adını anons ettirmiştik o da bizleydi çocuk ama kıvranıyor böyle sürekli gidiyor ankesörlüden telefon etmeye falan dayanamadık sorduk Aytaç'ıma nesi var diye, askere gelince sevdiği kız bırakmış telefonlara falan da çıkmıyor belki açar diye arayıp duruyo işte garibim ne yapsın dedi, ben kaldım böyle

İçim burkuldu yine ya düşünesine arıyo sürekli of.Ne kadar kötü bi durum..Bana anlatmıstı slman ordada birisi izne gidiyomuş belki barısırızdiyesevgilsyle.Kız aramıyosun beni ilgilenmiyosun benmle diyomuş ayrılmıslar

Mal mı allah aşkına bu kız, çocuk tatilde de sanki ilgilenmiyorsun diye trip mi atıyormuş bir de

beyin terk kız o kızın beyni vucudundan koşarak uzaklaşmış bence o ne demek öyle saçmalığa bak :S bende saygına arada mesela geyıgne o da der sev benı ılgılen benle sevmıyon artık benı blmemne gıbısıne ama ayy gercek olanıda varmıs allah akıl fıkır versın yarabbım

günaydınlar hanımlar
günümüz guzel gecsin insallah
sevdiceklerimizin seslerinide duyarak huzurlu gün diliyorum hepinize

Gülizar senin asker ne yaptı, kalma konusundaki düşüncesi ne alemde yani ?

canım aslında var bi gelisme ben istemiyorum diye dagıtım iznine gelince baya konustuk ama tartısmadık ben düsüncelerimi anlattım o bişey dememişti yine bende tartısmayalım adam 2 gun gelmiş zehir olmasın diye uzatmadım usta birligine gitti işte ben bişey söylemedigi icin kendi bildigini yapar diye dusunuyordum gittikten sonra iki gun sonra aradı beni bana ben kalmayacam askerde felan senin üzülmene dayanamıyorum dedi bende sasırdım kaldım bişey diyemedim kapattı sonra ama acıkcası simdide esim cok istiyordu onun hayalleriylemi gelecegimizlemi oynuyorum diye cok dusunuyorum simdide acaba yanlısmı yapıyorum diye dusunuyorum bilmiyorum kafam karısık canım herseyin hayırlısı yinede oyle yani simdilik

Günaydın Millet :)
Her sabah 7-8 gibi eşimin romantik mesajlarıyla uyanıyorum
keyifli başlıyorum güne.

3 gün sonra kura çekecek.
Cezaevi çıkma durumu da varmış.
eşim ceza evinde yapamaz. hiç istemiyor orasını.
umarım çıkmaz cezaevi.

günaydın hakkınızda hayırlısı olur ins
dua et bol bol canım

inanmıyorum ya.
bence onların önceden de sorunları vardır.
ya da kız sevgilisi askere gidince başkasını buluvermiştir.
üzüldüm çocuğa.

öyle düşünme bence ya.
tabi çok uzaması iyi değil eğer önünde engeller yok ise.
ama askerlik, okul, iş için beklenebilir...

günaydın hakkınızda hayırlısı olur ins
dua et bol bol canım

inşallah gülizarcımm..
siz konuşabiliyor musunuz?
nasıl eşin?

Günaydınnn kızlar
Günümüz güzel,huzurlu,mutlu,saglıklı veeeeeee cok cabuk gecsin diyorum ve güne başlıyormmmmmmm

öyle düşünme bence ya.
tabi çok uzaması iyi değil eğer önünde engeller yok ise.
ama askerlik, okul, iş için beklenebilir...

Benmkisi sadce bagtıl bi inanış işte :26:
ama tabi bizimkide öyle hemen olmicak iş güç maddiyat derken askerlik dışında 2 seneyi bulur en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…