93/3 asker yolu bekleyenler

konusuyoruz gunde bi defa anca
siz gibi serbest degiliz ama olsun
Günaydınnn kızlar
Günümüz güzel,huzurlu,mutlu,saglıklı veeeeeee cok cabuk gecsin diyorum ve güne başlıyormmmmmmm
insallah canım gunaydın

Son düzenleme:

Herşeyin hayırlısı olsun canım ya belki cıksa bile onun için daha iyi olur belli olmaz ki :26:
Ayrıca romantik msj olayınızıda cok begendim

günaydınnnnnnnnn kızlaaar daha yeni kahvaltıdan kalktım saygın uyandırdı çok gzel oluyor öğlene kadar uyuyorum sonra o uyandırıyor hahah

meraba kızlarr bende sizin gbi asker beklıyorum ve anne adayıym benım esım de 93* 3 gıttı insalla 10 ay sonra gelecek benı kabul edersenız aranıza sevınırımm

saolunn benım esım acemı bırlık cannakkalede yaptı usta bırlık dıyerbakırda jandarma olarak yaapıyoo

benim eşimde acemilik hatay
ustalık denizli
jandarma er olarak yapıyor.

diyarbakırın neresinde?
ben de 1 sene diyarbakırda yaşadım da

sen neredesin? yakın mısın yani eşine?

çok soru sordum di mi?

Son düzenleme:
benim eşimde acemilik hatay
ustalık denizli
jandarma er olarak yapıyor.

diyarbakırın neresinde?
ben de 1 sene diyarbakırda yaşadım da?

sen neredesin? yakın mısın yani eşine?

çok soru sordum di mi?

olurmu ole sey tabı sorucaksın cnm bole tanıscaz ben ıstanbulda oturuyorum dıyarbakırın ıcı heralde tam bılmıyorum sehır olan yerınde ceza evınde askerlık yapıyo esım allah hepımıze sabır versınkı bekleyelım sız nerde oturuyosunuzz

meraba kızlarr bende sizin gbi asker beklıyorum ve anne adayıym benım esım de 93* 3 gıttı insalla 10 ay sonra gelecek benı kabul edersenız aranıza sevınırımm

ayy ne guzel e bak sen tek basına beklemıyorsun bebişinle berabersiniz hihi ayy cinsiyeti belli miii çok hoş ya hoşgeldin aramıza ne demek o kabul ederseniz falan hem bak ben üst devreyim kızarım hehe gece gündüz burdayız biiiz ezgi ben 20 yaşındayım izmirden ankarada erkek arkadasımda senın eşin nerede sen neredesinnnn isminnn falaaan :) ve bebişide tanıştır bizle :)

iyilik valla.
senin asker neredeydi blss?
unutturdun kendini bize.
Izmir-Guzelyali canim unutuldum buralarda fazla yazamadim son zamanlarda askerim bayramda yanimdaydi bayramdan sonra ustaya yolladim 8 gun oldu gideli yine dagildik ama acemilikten daha iyi. Senin askerin nerdeydi canim ?

bende ıstanbulda oturuyorun 20 yasındayım 2 yılık evlıyım ve 3 bucuk aylık hamıleyım 4 gun sonra ınsallah cınsıyetı belı olucak bebgımın esımın gıtmesıne 1 haftaa kala suprız yaptı bıze hamıle oldugu ogrendım cokta guzel bı duyu allah hepınıze tatırsın kızlar esım cannakkalede acemı bırlık yaptı usta bırlık dıyerbakırda jandarma

diyarbakır bağlar'da o zaman eşin.
cezaevi şehrin tam merkezinde.
hayırlısıyla bitirir gelir inşallah.

ben balıkesirde oturuyorum.
eşim yakınıma düştü Allaha çok şükür
benimkini de cezaevine verebilirlermiş, ama eşim istemiyor.

cezaevinde ne yapıyor ki jandarmalar?
gardiyanlık yapmıyorlardır herhalde?

yakın sayılırız tanıstıma memnu oldum dıyer bakırı tam bılmıyorum ama esım orda ıcerı zıyaretcı olanları arıyo tabı erekek olanları nobet tuturuyolarmıs bazen yemek hanede gardıyandan daha cok ıs yapıyolar am esım hıc begnmıyo orada askerlerı hıc sevmıyolarmıss kadınlar cocuklar bol kufur yıyo askerler ole soluyo esım

Merhaba canim hosgeldin aramiza Allah saglikla kavustursun hem bebisine hem de esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…