93/3 asker yolu bekleyenler

Izmir-Guzelyali canim unutuldum buralarda fazla yazamadim son zamanlarda askerim bayramda yanimdaydi bayramdan sonra ustaya yolladim 8 gun oldu gideli yine dagildik ama acemilikten daha iyi. Senin askerin nerdeydi canim ?

yaa hatırladım şimdiiii :)
ustalık nereye çıkmıştı?

benim eşim gitti denizlide şimdi....

ben de 23 yaşında 2 yıllık evliyim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

evet diyarbakırlılar askeri, polisi pek sevmezler.
biz de eşimle 1 sene yaşadık orada.
ama merkezi güzel bi yerdir.
eşin çarşı iznine çıktıkça sever diyarbakırı.

ee sen doğum yaptığında eşin dönmüş olmayacak daha?
nasıl yapacaksınız?

Merhaba canim hosgeldin aramiza Allah saglikla kavustursun hem bebisine hem de esine

saol canım teskur ederım amınn allah hepımızı tez zamanda kavustırsun ınsallah sızlerde sevdıgınıze kavusunda ınsallah bu duyguyu aysayın cok guzel bı duygu allah ısteyen herkese versınn

carsı ızın yok mus heralde esım ole soledı evet esım yokken dogum olucak buyuk bı ıhtımalle anca dogum ızınıne gelecek ama olun allah bole yazmıs kaderımıze bızde beklıyoruz zatenn annemlerde kelıyorum ben hamılelıkten doleyı

saol canım teskur ederım amınn allah hepımızı tez zamanda kavustırsun ınsallah sızlerde sevdıgınıze kavusunda ınsallah bu duyguyu aysayın cok guzel bı duygu allah ısteyen herkese versınn

Amin canim amin Allah'im hepimizi tez vakitte saglikla kavustursun sevdiceklerine :)

Son düzenleme:

hehe amın canımm oo tamam 4 gun sonra hemen soyluyosun haber verıyorsun ben merak ederım cokkk sence nasıl sana nasıl gelıyo yaın kız mı erkek mıııııııı

hehe amın canımm oo tamam 4 gun sonra hemen soyluyosun haber verıyorsun ben merak ederım cokkk sence nasıl sana nasıl gelıyo yaın kız mı erkek mıııııııı

tabıkı solerım canım sızlerde teyzelerı oluyosun ben kız gbı hıısedıyorum ama esım erkek cok ıstıyo haayırlısı hemen yazarım merak etme canım arkıt burda bol bol vakıt gecırır ınsallh

hehe ay ben heyecandan uyuyamam herhalde kızmı erkek mı olcak dıye suan ble senın adına cok heyecanlandım
hayrlısı olsnda tabıkıde oncelıkle kız erkek farketmez :)

hehe ay ben heyecandan uyuyamam herhalde kızmı erkek mı olcak dıye suan ble senın adına cok heyecanlandım
hayrlısı olsnda tabıkıde oncelıkle kız erkek farketmez :)

cok saol canım bole hıssetıgın ıcın bende su 1 ayı nasıl atllatım bılemesın tabıkı farketmez salıklı olsunda ama doktorumuz gosterıse dıyo ınsallaah gosterırı de bızı ugrastırmaz ufaklık

eşimle tam konuşuyorduk öğlen telefon kapandı, yakalandı galiba bu sefer
ayy allah korusun kız yakalanırsa kotu olur esim 7 gun ekliyorlar diyo insallah degildir
meraba kızlarr bende sizin gbi asker beklıyorum ve anne adayıym benım esım de 93* 3 gıttı insalla 10 ay sonra gelecek benı kabul edersenız aranıza sevınırımm
hosgeldiniz aramıza bende esimi bekliyorm ne guzel siz bebekle bekliyorsunuz daha kolay gecer size gunler
allah hayırlılarını bizede nasip etsin ins esim gelince
sag saglim saglıkla kucanıza alın insallah
hadi bakalımm bu haftamızda hemen jet hızıyla geçsinnnnnnnnnnn

insallahh ezgimmmm

Son düzenleme:

evet canım cok saoll benım ıcın bıraz dahakolay gecıyo acıkcası bebegı dusunmeketn ababsına fırsat zor gelıyo tanıstıma cok memnun oldummm

haydı kızlarr benufak ufak kacıyım acıkmaya basladımmm hepnızle tanıstıgma cok memnu oldum ve cok memnu kaldım ılgınızden saolun hepınızı ayrı ayrı opuyoru bundan sonra sık sık gorusuruzzz

napıyosun ozledım senıııııı

hhe afıyet olsunn bebıse selam soyle gel geneeee

evet canım cok saoll benım ıcın bıraz dahakolay gecıyo acıkcası bebegı dusunmeketn ababsına fırsat zor gelıyo tanıstıma cok memnun oldummm
bende memnun oldum gorusuruz yine sagolun
napıyosun ozledım senıııııı

bendee seni kızz imaj degişikligimi yaptın nee cok tatlı olmussun
askerini gorup geliyon ohhh gezmelerdesin ne guzel

bende memnun oldum gorusuruz yine sagolun

bendee seni kızz imaj degişikligimi yaptın nee cok tatlı olmussun
askerini gorup geliyon ohhh gezmelerdesin ne guzel

hehe hafiff saçlarım falan aynı yahu bişey yapmadım öyle napıyorsun özledim bendeee valla aynen git gellerdeyim ben her zaman ki gibi napalım... senin nasıl gidiyoooo

hehe hafiff saçlarım falan aynı yahu bişey yapmadım öyle napıyorsun özledim bendeee valla aynen git gellerdeyim ben her zaman ki gibi napalım... senin nasıl gidiyoooo

guzel olmus gule gule kullan tatlımm
bende evde takılıyom hafta ici hafta sonuda yeni
meslek kursuna basladım oyle bi degişiklik oldu
ona calısıyom gidiyom işte canım boyle
ne kadar kaldı askerine hadi gözumuz aydın baya dustu
sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…