- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.141
Izmir-Guzelyali canimunutuldum buralarda fazla yazamadim son zamanlarda askerim bayramda yanimdaydi bayramdan sonra ustaya yolladim 8 gun oldu gideli yine dagildik ama acemilikten daha iyi. Senin askerin nerdeydi canim ?
bende ıstanbulda oturuyorun 20 yasındayım 2 yılık evlıyım ve 3 bucuk aylık hamıleyım 4 gun sonra ınsallah cınsıyetı belı olucak bebgımın esımın gıtmesıne 1 haftaa kala suprız yaptı bıze hamıle oldugu ogrendım cokta guzel bı duyu allah hepınıze tatırsın kızlar esım cannakkalede acemı bırlık yaptı usta bırlık dıyerbakırda jandarma
yakın sayılırız tanıstıma memnu oldum dıyer bakırı tam bılmıyorum ama esım orda ıcerı zıyaretcı olanları arıyo tabı erekek olanları nobet tuturuyolarmıs bazen yemek hanede gardıyandan daha cok ıs yapıyolar am esım hıc begnmıyo orada askerlerı hıc sevmıyolarmıss kadınlar cocuklar bol kufur yıyo askerler ole soluyo esım
Merhaba canim hosgeldin aramizaAllah saglikla kavustursun hem bebisine hem de esine
evet diyarbakırlılar askeri, polisi pek sevmezler.
biz de eşimle 1 sene yaşadık orada.
ama merkezi güzel bi yerdir.
eşin çarşı iznine çıktıkça sever diyarbakırı.
ee sen doğum yaptığında eşin dönmüş olmayacak daha?
nasıl yapacaksınız?
yaa hatırladım şimdiiii :)
ustalık nereye çıkmıştı?
benim eşim gitti denizlide şimdi....
saol canım teskur ederım amınn allah hepımızı tez zamanda kavustırsun ınsallah sızlerde sevdıgınıze kavusunda ınsallah bu duyguyu aysayın cok guzel bı duygu allah ısteyen herkese versınn
Amin canim amin Allah'im hepimizi tek vakitte saglikla kavustursun sevdiceklerine :)
bende ıstanbulda oturuyorun 20 yasındayım 2 yılık evlıyım ve 3 bucuk aylık hamıleyım 4 gun sonra ınsallah cınsıyetı belı olucak bebgımın esımın gıtmesıne 1 haftaa kala suprız yaptı bıze hamıle oldugu ogrendım cokta guzel bı duyu allah hepınıze tatırsın kızlar esım cannakkalede acemı bırlık yaptı usta bırlık dıyerbakırda jandarma
hehe amın canımm oo tamam 4 gun sonra hemen soyluyosun haber verıyorsun ben merak ederım cokkksence nasıl sana nasıl gelıyo yaın kız mı erkek mıııııııı
tabıkı solerım canım sızlerde teyzelerı oluyosun ben kız gbı hıısedıyorum ama esım erkek cok ıstıyo haayırlısı hemen yazarım merak etme canım arkıt burda bol bol vakıt gecırır ınsallh
hehe ay ben heyecandan uyuyamam herhalde kızmı erkek mı olcak dıye suan ble senın adına cok heyecanlandım
hayrlısı olsnda tabıkıde oncelıkle kız erkek farketmez :)
ayy allah korusun kız yakalanırsa kotu olur esim 7 gun ekliyorlar diyo insallah degildireşimle tam konuşuyorduk öğlen telefon kapandı, yakalandı galiba bu sefer
hosgeldiniz aramıza bende esimi bekliyorm ne guzel siz bebekle bekliyorsunuz daha kolay gecer size gunlermeraba kızlarr bende sizin gbi asker beklıyorum ve anne adayıym benım esım de 93* 3 gıttı insalla 10 ay sonra gelecek benı kabul edersenız aranıza sevınırımm
hadi bakalımm bu haftamızda hemen jet hızıyla geçsinnnnnnnnnnn
ayy allah korusun kız yakalanırsa kotu olur esim 7 gun ekliyorlar diyo insallah degildir
hosgeldiniz aramıza bende esimi bekliyorm ne guzel siz bebekle bekliyorsunuz daha kolay gecer size gunler
allah hayırlılarını bizede nasip etsin ins esim gelince
sag saglim saglıkla kucanıza alın insallah
insallahh ezgimmmm
ayy allah korusun kız yakalanırsa kotu olur esim 7 gun ekliyorlar diyo insallah degildir
hosgeldiniz aramıza bende esimi bekliyorm ne guzel siz bebekle bekliyorsunuz daha kolay gecer size gunler
allah hayırlılarını bizede nasip etsin ins esim gelince
sag saglim saglıkla kucanıza alın insallah
insallahh ezgimmmm
haydı kızlarr benufak ufak kacıyım acıkmaya basladımmmhepnızle tanıstıgma cok memnu oldum ve cok memnu kaldım ılgınızden saolun hepınızı ayrı ayrı opuyoru bundan sonra sık sık gorusuruzzz
bende memnun oldum gorusuruz yine sagolunevet canım cok saoll benım ıcın bıraz dahakolay gecıyo acıkcası bebegı dusunmeketn ababsına fırsat zor gelıyo tanıstıma cok memnun oldummm
napıyosun ozledım senıııııı
bende memnun oldum gorusuruz yine sagolun
bendee seni kızz imaj degişikligimi yaptın nee cok tatlı olmussun
askerini gorup geliyon ohhh gezmelerdesin ne guzel
hehe hafiff saçlarım falan aynı yahu bişey yapmadım öylenapıyorsun özledim bendeee valla aynen git gellerdeyim ben her zaman ki gibi napalım... senin nasıl gidiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?