93/3 asker yolu bekleyenler

187 kaldııı ızınler falanda var sonlardada onları duserım aman sımdılık 90 attım tek

Ben geldimmmmmmmmmmmmm annem saolsun canımı cıkardı

meraba kızlarr bende sizin gbi asker beklıyorum ve anne adayıym benım esım de 93* 3 gıttı insalla 10 ay sonra gelecek benı kabul edersenız aranıza sevınırımm

Merhabaaaaa Kabul etmek ne demek yahu hoşgeldin aramıza ve bebişte hoşgeldii
Allah eşine sag saglim kabuşmayı nasip etsin inş

hosgeldinn ne yaptın kızz bu kadarda yoruldun

Ayyyy yeni ev aldık onun bi sürü işleri var babamda işte oldugu için ve evde araba sürmeyi bilen babam dışında bi ben oldugum için bni şöförü gibi oraya gitcz buraya gitcez diye sürüklüyo

haydaaa surıye sınırınde neler oluyor oyle ya onu ızlerken ah cankaya koskune bakanlar gtmıs onuda gosterdı sevgılımın yerın gormek bıle bı an heyecanlandırdı

Ayyyy yeni ev aldık onun bi sürü işleri var babamda işte oldugu için ve evde araba sürmeyi bilen babam dışında bi ben oldugum için bni şöförü gibi oraya gitcz buraya gitcez diye sürüklüyo
hayırlı olsun canm eviniz gule gule oturun
annende sana soylemesinde kime söylesin iyi yapmıssın canım annende gunu gelince sana cok cabalar emin ol
hehe aynen gelsınler ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evett canım hayırlısıyla gelsinler yeterkii

hayırlı olsun canm eviniz gule gule oturun
annende sana soylemesinde kime söylesin iyi yapmıssın canım annende gunu gelince sana cok cabalar emin ol

Teşekkr ederm canım darısı sizlerin başına olsun
Annem ztn bizler için canını verir ama yordu işte bugün bni napalm artk oldu bi kere

ne olmus canım suriye sınırında

atıyorum askım bak

Türkiye, Suriye sınırını bombaladı
Suriye'nin Resulayn İlçesinde ateşlenen bir havan topu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine düştü. Havan topunun patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
TÜRK ASKERİ SINIR ÖTESİNİ BOMBALADI
Mermilerin hedefi olan ilçede yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre Türk topçusu havan mermisinin geldiği El-Nusra cephesinin mevzileri olan Tel Halef bölgesini bombaladı. Ancak konuyla ilgili Genel Kurmay Başkanlığından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Uyumamşlardırda napıyolardır allah bilir 1 saat snra gelir hepsi
Konuştn mu saygınla

ben onu arıcaktım o benı aradı benden once konustuk konustukta ne blym son dk eskısı gıbı degılsın dedım o da kızdı moralımı bozdun dedı sonra cagırdılar falan onu kapatmak zorunda kaldık ne blıyım eskıden daha cok boyle askıyla sevgısıyle alakalı konusuyoduk sımdı genel oyle guluyoruz edıyoruz konusuyoruzda oyle geldı banada .
bende oyle dedım o da bu aralar cok soyluyosun bunu ama bısey yok falan dedı sabah ararımm alırım gonlunu gene ama ne bılıyım eskıye gore cok genelleme konusuyoruz gıbı geldııgnden soyledım uf neyse ya benımde sınırım bozuldu gectı sonra o da arkadaslarıyla geyık falan yapcaktı zaten gıttı gecmıstır onunda seyı

Erkekler sıkılır öyle sürekli romantik olmaktan tatlım seninde trip atasın varmş sanırım boşuna bunun için gerilmeyin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…