93/3 asker yolu bekleyenler

Erkekler sıkılır öyle sürekli romantik olmaktan tatlım seninde trip atasın varmş sanırım boşuna bunun için gerilmeyin yani

yok canım oyle uzun kavga edıp konsmadıgımız bıle olmaz o anlamda yanı ben zaten atarım trıp 2 dk sonra unuturum kuserım unuturum falan normal hayatımdada bu boyle yanı kinci bi yapım yoktur ondan evet hastayım ya ondan boyle oluyo zaten hep bu hasta oldugum donemlerde bunu yasıyoz ılla kı napalım aman kusura bakmasın ayda 1 hafta ceksın nazımı gerce 3 haftadır hastayım bayıldı cocukta haklı neyse neyse zaten hafta sonu yanına gıdıyorum.. yarına zaten normal acıp konuscaz telefonlarıda oyle sorun yok yanı bıseycık olmaz

bende dinledim bunları canım rabbim tum askerlerimizi korusun
sivillerede zarar geliyo artık allah ıslah etsin bunları
kotu hicbirsey olmasın allahım korusun kollasın hepsini
dua ediyorum bol bol canım allahım sen hayırlı seyler ver her zamn

Aynen bnde senin bi benzerinim hiç uzatmam triplerimide snra güler gecerim ama böylesi daha iyi yoksa kafayı yerdim hrhlde
Hem dedigin gibi biz onları hep cekiyoruz onlarda bizi 1 hafta hastayken ceksin
Ne güzel ya gidip geliyosun masallah valla hiç üşenmiyosunda 2 3 haftada bir git gel yapıyosun

evet hayatım ya yazık cocukların yattıgı yere falan gelmıs hep boyle tuylerım dıken dıken oldu ızlerken haberlerı valla ıgrenc ya haber ızleyesım gelmıyo ne bıcım bı ulke oldu sureklı bı olay var cok garıp ... bende her gece yatarken dua edıyorum..

hahaha kızım saygın evden cıkmama ızın vermıyo oraya gıdıp gelmek bana ohooo ucarak gıdıyorum hem yanına gıttıgım ıcın hemde degısıklık oluyor hergun evde olan bı ınsan oldugumdan

hahaha kızım saygın evden cıkmama ızın vermıyo oraya gıdıp gelmek bana ohooo ucarak gıdıyorum hem yanına gıttıgım ıcın hemde degısıklık oluyor hergun evde olan bı ınsan oldugumdan

Ayyy ilahi ezgi ya Dogru diyosn ama sürekli evdeysen o sna sanki ilk defa bi yere gidiyomşsn gibi olur hem ztn sevgilinin yanına gidiyosn
Hala evden cıkarmıyo mu seni

Teşekkr ederm canım darısı sizlerin başına olsun
Annem ztn bizler için canını verir ama yordu işte bugün bni napalm artk oldu bi kere
amin insallahh canım hayırlısı olsun
tabi kesinlikle oyledir anneler basımızın tacı bitanelerimizz onlarr bizim
yaa kızlar ben oyle degilim ya hem ben hemde esim uzatırız hemen herseyi gunlerce kus gezeriz vallahi ama esim benden daha insaflıdır hemen unuturda ben icimden cıkaramam kolay kolay siz cabuk yaslanmassınız vallahi ne guzell
benimde aynen ezgi icim bi tuhaf oldu ya
allahım yardımları olsun yastmasın kimseye
dualarımız hepsiyle

tum hos geldın dıyen arkdslarım hos bulduk ben ve melegım hepınızle tanıstıgma cok memnu oldum bundan sonra bol bol sohbet edriz ınsallah

Ayyy ilahi ezgi ya Dogru diyosn ama sürekli evdeysen o sna sanki ilk defa bi yere gidiyomşsn gibi olur hem ztn sevgilinin yanına gidiyosn
Hala evden cıkarmıyo mu seni

yok gelınce anca ıste gelmeden benım oyle bı dunyam yok alıstım artık valla bı de ıcımden gelmıyo hep onla cıkıyodum edıyodum :S sımdı cok bombos gelırdı cıksamda herhalde

amın canımm sızın noldu askerlıkten sonra kalma durumlarııı

amın canımm sızın noldu askerlıkten sonra kalma durumlarııı
ben istemiyorum diye kalmak istemiyo aklı degişti canım
ama bende simdi kendimi sorguluyorm acaba yanlısmı yapıyorum diye
gelecegimizle esimin hayalleriyle oynuyorum diye
ezgii kafam cok karısık ya ne yapsam bilemiyorm azda zaman kaldı sınavlara hakkımızda hayırlısı olsun
hayır hayatım cıkmıyorum arkdaslarım gelıyo evıme benı gormeye falan kısknıyo aklı bende kalıyo hemde onsuz napcam zaten ya cıkıp

oooo masallah canım tabi siz en dogrusunu bilirsiniz
oda boyle istiyorsa vardır bi bildigi

Ya şöyle uzatırım bn ama korayla hiç öyle bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar ama bi konu olur tartışırz mesela.O konu halledilmezse bnde uzatırda uzatırım ama kolay affederm ztn korayda hemen özür diler bşy yaparsa Aman hiç sevmiyorm tartışmayı ztn içim sıkılıyo önceki ilişkimde hep kavga hep tartışma vardı bunlamştm şimdi cok iyiyim ya hep mutluyum allah bozmasın

gelınce zaten ıkımızınde hasret kaldıgı seyler olsun kı beraber hepsını tekrar yapalım ondan bende evdeym :)

evet sızın o olay bıraz ılgınc yanı ılgınc degıl aslındada bılmıyorum kı hıc bende onu napcaksınız gelecek olarak yanı ıs ve maddı olanak olarak aslına evet bı fırsat kacmıs olucak ama eger kı baska yapıcagı garantı seyler varsa dırek askerden gelıp donunce sınavlara gırmeden sorun yok ama ıs sıkıntısı maddı sıkıntı cekıceksenız evet karısık bı durum olucaktır bebegım hakkınızda hayırlısı olsun...

yok gelınce anca ıste gelmeden benım oyle bı dunyam yok alıstım artık valla bı de ıcımden gelmıyo hep onla cıkıyodum edıyodum :S sımdı cok bombos gelırdı cıksamda herhalde

Dogru diyosun aslında alışınca tek başına yada onsuz bşy yapası gelmiyo insanın
Eve alışıncada üşeniyosn ztn şimdi kim hazırlancakda dışarı cıkcak cıksam napcm diye

Dogru diyosun aslında alışınca tek başına yada onsuz bşy yapası gelmiyo insanın
Eve alışıncada üşeniyosn ztn şimdi kim hazırlancakda dışarı cıkcak cıksam napcm diye

ya bı de bız hep beraberdık falan ya e en son beraber ev tutulmustu bılmemne falan ondan zaten herseyı beraber yaparken sımdı kalkıp tek basıma bısey yapmam zaten onlaykende tek basıma cıkmıyordum onla hep o da aynı sekılde hep benımle cıkıyordu zaten arkdaslarım gelıp gıdıyor e ben onun yanına gıdıp gelıyorum bazen onun esyaları ıcın yada oyle gormek ıcın annelerının evıne gıdıyorum kahvaltıya falan yetıyo oyle :):)

Ya sen halinden memnunsan ztn olay bitmştir ztn az kaldı.snra bu süreçte yapamadıgın herşeyi saygınla yaparsın daha bi özel daha bi kıymetli olur

allah bozmasın canımm her zaman süt liman olmuyo kesinlikle hele evliyken sorunlar dahada buyuyo tartısma illaki olagan bişey yeterki kalp kırmadan dogru yolu bulmak ama kesinlikle hersey istenildigi gibi guzel olmuyo tabikide
hıımmm guzel dusunmussun canım iyi bakalım gelence acısını cıkartırsın sende ki sahsen bende aynıyım surekli evdeyim
hayırlısıyla gelsinlerde hepsin, yaparız hasret kaldıklarımızın

allah bozmasın canımm her zaman süt liman olmuyo kesinlikle hele evliyken sorunlar dahada buyuyo tartısma illaki olagan bişey yeterki kalp kırmadan dogru yolu bulmak ama kesinlikle hersey istenildigi gibi guzel olmuyo tabikide

Dogru diyosun evliyken işler değişir tabiki ama önemli olan orta yolu bulabilmek bakalım nasıl olcak bizim işler zamanla görcez
Alttan almasını bilmek önemli bnce ya yerine göre bn alttan alırım yerine göre o alttan alır ama yürütebilmk önemli işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…