- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.201
Ya sen halinden memnunsan ztn olay bitmştirztn az kaldı.snra bu süreçte yapamadıgın herşeyi saygınla yaparsın daha bi özel daha bi kıymetli olur
allah bozmasın canımm her zaman süt liman olmuyo kesinlikle hele evliyken sorunlar dahada buyuyo tartısma illaki olagan bişey yeterki kalp kırmadan dogru yolu bulmak ama kesinlikle hersey istenildigi gibi guzel olmuyo tabikide
hıımmm guzel dusunmussun canım iyi bakalım gelence acısını cıkartırsın sende ki sahsen bende aynıyım surekli evdeyim
hayırlısıyla gelsinlerde hepsin, yaparız hasret kaldıklarımızın
canım ben esimle ayrı olmak istemiyorm gidecegim yerler olmayadabilirmiş zaten durumum burda malum esimin ailesiyle kalıyorum olmuyo boyle egerki olursa allahım hayırlısı olsun yinede bende düsünüyorm 3 sene belkide ayrı kalma durumuda var bende hep boyle nereye kadar yanımda basımda olsun istiyorum ama işte esimde cok istiyordu onuda üzmek istemiyorum ikilemde kaldım ya allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hersyden oncegelınce zaten ıkımızınde hasret kaldıgı seyler olsun kı beraber hepsını tekrar yapalım ondan bende evdeym :)
evet sızın o olay bıraz ılgınc yanı ılgınc degıl aslındada bılmıyorum kı hıc bende onu napcaksınız gelecek olarak yanı ıs ve maddı olanak olarak aslına evet bı fırsat kacmıs olucak ama eger kı baska yapıcagı garantı seyler varsa dırek askerden gelıp donunce sınavlara gırmeden sorun yok ama ıs sıkıntısı maddı sıkıntı cekıceksenız evet karısık bı durum olucaktır bebegım hakkınızda hayırlısı olsun...
işler cokk zor oluyo vallahi canım sevgiliykenki olan seylerden cokk farklı herseyin hayırlısı canımmDogru diyosun evliyken işler değişir tabiki ama önemli olan orta yolu bulabilmek bakalım nasıl olcak bizim işler zamanla görcez
Alttan almasını bilmek önemli bnce ya yerine göre bn alttan alırım yerine göre o alttan alır ama yürütebilmk önemli işte
canım ben esimle ayrı olmak istemiyorm gidecegim yerler olmayadabilirmiş zaten durumum burda malum esimin ailesiyle kalıyorum olmuyo boyle egerki olursa allahım hayırlısı olsun yinede bende düsünüyorm 3 sene belkide ayrı kalma durumuda var bende hep boyle nereye kadar yanımda basımda olsun istiyorum ama işte esimde cok istiyordu onuda üzmek istemiyorum ikilemde kaldım ya allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hersyden once
işler cokk zor oluyo vallahi canım sevgiliykenki olan seylerden cokk farklı herseyin hayırlısı canımm
yaa ne bılıyım sncta evet evlısınız sen o ınsanlarlasın tmm aılesı senınde aılen sayılır ama evet bak o durumlar olursada zor en kotusunude dusunmenız gerekıyo denızcı olsa dıcem tmm en azndn denız kıyılarında yerler olur ama karacı doguyada gıdebılır falan bence sız donsun o burda hayatınızı kurun donuncee
Hoşgeldin yaaaaaaaaaaa nerelerdesin
Yeni geldm eve daha ya :26: Yorgunluktan ölceem. Nasılsııın bakiiim napıyosun
Napiyim wallahi bi yandan O Ses türkiyeyi izliyorm bi yandan kk ya bakıyorm
Sen nerelerdeydinde bu saatte geldn eve bakiyim
Ayyy slmanla konusuyomusum gibi hissetimAkraba gezmesine gittim annemin ısrarı üzerine kafama sıkmak üüzereydimki kalkalım mı teklifi geldi sonunda
Selmana söyle sen bna emanetsin merak etmesin
Ahhh bu anneler ya bnmkide bnm canımı cıkardı bugün
Eehehe yeriimValla ya sabahtan beri 2 saat filan gitsek tamam da sabahtan aksama kadar bunalımdan bunalıma atlıyorum çok sıkılıyorum öyle ortamlarda :26:
Aynen bnde cok sıkılırım öyle şeylerden de bnmki bi farklı versiyonuydu
Dedeme yumurta pişirma makinesi aldık onun için 3 saat gezdikDüşün yani halimi sen yine oturmşsndr en azından
canım işte aynen bende hep diger sonucları göz önüne katarak dusunuyorum boyle onsuz olmuyo tabi ailesi benmde ailem ama aynı yerde cok zor oluyo hersey ne diyecekler diye herseyi kırk kere dusunerek yapıyorum buyuk yanında olmak cok zor oyle bi durumdada ben yine burda kalacagım kafam karısıyo bilmiyorm ya herseyin sıkıntısı var kendine gore evette bu işinde ne olup olmayacagı belli degil nereye gidecegiz ne sartlarda yasayacagiz hic kestiremiyorsun sans meselesi bi yerde sukur olsun oyle işten yana sıkıntısı olmaz bulur elinde iki tane meslegi var o sadece maddi yonden dahada iyi oluruz gelecegimizde rahat olur diye uzmanlıgı istiyor bende yanında olamamaktan korktugum icin istemiyorum işte
Ay neden sıkıldınnn insan gezmekten sıkılırmı benim günümedenk gelirse sabahtan aksama kdr gezebilriim vallaAma günüme denk gelmesi lazım
İşte bnm günüme denk gelmemşti bide spor fln yapcaktm hepsi kaldıİşlerim planladıgım gibi gitmeyince huzursuz oluyrm
Bnde kafamda kurduğum gibi olmazsa bşey yanımda km varsa zehir ederim o günü çok gıcık huylarım var hanım hanımcık gözüküyorum çaktırmıyorum sonradan anlıyolar
Ayyyhhhh annemde der onu bnaEce hanım hanımcık görünür ama siz bide onu bna sorun der
Napiyim bnde nazımın gectigine yapıyorm ne yaparsamBşy istedigim gibi olmazsa suratımı asarım hemen aksi aksi konusurm ama genelde bunu anneme yapıyorm yazık ya anneme
Annelerin hakkını nasıl ödicez biz? Garibimherseyime katlanıyoNeaksi bi çocuk doğurmusum ben kime çektinbilmem ki standart laflarımız evlensem çocuğum olsa hala çocuk gbi azar iştirim sanırım annemden Gelin kaynana gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?