93/3 asker yolu bekleyenler

tabıkıde yaparız bebegım nolcakkkk ohhh

canım ben esimle ayrı olmak istemiyorm gidecegim yerler olmayadabilirmiş zaten durumum burda malum esimin ailesiyle kalıyorum olmuyo boyle egerki olursa allahım hayırlısı olsun yinede bende düsünüyorm 3 sene belkide ayrı kalma durumuda var bende hep boyle nereye kadar yanımda basımda olsun istiyorum ama işte esimde cok istiyordu onuda üzmek istemiyorum ikilemde kaldım ya allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hersyden once
işler cokk zor oluyo vallahi canım sevgiliykenki olan seylerden cokk farklı herseyin hayırlısı canımm

yaa ne bılıyım sncta evet evlısınız sen o ınsanlarlasın tmm aılesı senınde aılen sayılır ama evet bak o durumlar olursada zor en kotusunude dusunmenız gerekıyo denızcı olsa dıcem tmm en azndn denız kıyılarında yerler olur ama karacı doguyada gıdebılır falan bence sız donsun o burda hayatınızı kurun donuncee

canım işte aynen bende hep diger sonucları göz önüne katarak dusunuyorum boyle onsuz olmuyo tabi ailesi benmde ailem ama aynı yerde cok zor oluyo hersey ne diyecekler diye herseyi kırk kere dusunerek yapıyorum buyuk yanında olmak cok zor oyle bi durumdada ben yine burda kalacagım kafam karısıyo bilmiyorm ya herseyin sıkıntısı var kendine gore evette bu işinde ne olup olmayacagı belli degil nereye gidecegiz ne sartlarda yasayacagiz hic kestiremiyorsun sans meselesi bi yerde sukur olsun oyle işten yana sıkıntısı olmaz bulur elinde iki tane meslegi var o sadece maddi yonden dahada iyi oluruz gelecegimizde rahat olur diye uzmanlıgı istiyor bende yanında olamamaktan korktugum icin istemiyorum işte

Yeni geldm eve daha ya :26: Yorgunluktan ölceem. Nasılsııın bakiiim napıyosun

Napiyim wallahi bi yandan O Ses türkiyeyi izliyorm bi yandan kk ya bakıyorm
Sen nerelerdeydinde bu saatte geldn eve bakiyim

Napiyim wallahi bi yandan O Ses türkiyeyi izliyorm bi yandan kk ya bakıyorm
Sen nerelerdeydinde bu saatte geldn eve bakiyim

Ayyy slmanla konusuyomusum gibi hissetim Akraba gezmesine gittim annemin ısrarı üzerine kafama sıkmak üüzereydimki kalkalım mı teklifi geldi sonunda

Ayyy slmanla konusuyomusum gibi hissetim Akraba gezmesine gittim annemin ısrarı üzerine kafama sıkmak üüzereydimki kalkalım mı teklifi geldi sonunda

Selmana söyle sen bna emanetsin merak etmesin
Ahhh bu anneler ya bnmkide bnm canımı cıkardı bugün

Selmana söyle sen bna emanetsin merak etmesin
Ahhh bu anneler ya bnmkide bnm canımı cıkardı bugün

Eehehe yeriim Valla ya sabahtan beri 2 saat filan gitsek tamam da sabahtan aksama kadar bunalımdan bunalıma atlıyorum çok sıkılıyorum öyle ortamlarda :26:

Eehehe yeriim Valla ya sabahtan beri 2 saat filan gitsek tamam da sabahtan aksama kadar bunalımdan bunalıma atlıyorum çok sıkılıyorum öyle ortamlarda :26:

Aynen bnde cok sıkılırım öyle şeylerden de bnmki bi farklı versiyonuydu
Dedeme yumurta pişirma makinesi aldık onun için 3 saat gezdik Düşün yani halimi sen yine oturmşsndr en azından

Aynen bnde cok sıkılırım öyle şeylerden de bnmki bi farklı versiyonuydu
Dedeme yumurta pişirma makinesi aldık onun için 3 saat gezdik Düşün yani halimi sen yine oturmşsndr en azından

Ay neden sıkıldınnn insan gezmekten sıkılırmı benim günümedenk gelirse sabahtan aksama kdr gezebilriim valla Ama günüme denk gelmesi lazım

haklısın tabıkı bende ondan dedım sımdı ınsanın kendı evı gıbı olur mu yahu bende saygın yanımdayken bıle onların evınde kalınca kendı evımdekı kadar rahat olmuyorum o da annemın yannda oyle oluyor falan bu sonucta dogal normal bı durum cokca sende sımdı geldıgınde zamanla bırıkım yapıp kendı evınızı acınca rahatlıcaksın bunun ıcınde yanında olması gerekıyor .. burda bıseyler yapmaya calısın bakalım hayırlısı hayatım sen ıyı dusun hep ılla kı olur yahu herkes ıs hayatına atılıyor edıyor askerlıgıde bıtmıs olcak daha ıyı ıste askerlık ıs ıcın onemlı bısey sonucta bulur bı donem daha sıkar dısınızı para bırıktırır bırazcık daha sonra kendı evınızı kurarsınızzz

Ay neden sıkıldınnn insan gezmekten sıkılırmı benim günümedenk gelirse sabahtan aksama kdr gezebilriim valla Ama günüme denk gelmesi lazım

İşte bnm günüme denk gelmemşti bide spor fln yapcaktm hepsi kaldı İşlerim planladıgım gibi gitmeyince huzursuz oluyrm

İşte bnm günüme denk gelmemşti bide spor fln yapcaktm hepsi kaldı İşlerim planladıgım gibi gitmeyince huzursuz oluyrm

Bnde kafamda kurduğum gibi olmazsa bşey yanımda km varsa zehir ederim o günü çok gıcık huylarım var hanım hanımcık gözüküyorum çaktırmıyorum sonradan anlıyolar

Bnde kafamda kurduğum gibi olmazsa bşey yanımda km varsa zehir ederim o günü çok gıcık huylarım var hanım hanımcık gözüküyorum çaktırmıyorum sonradan anlıyolar

Ayyyhhhh annemde der onu bna Ece hanım hanımcık görünür ama siz bide onu bna sorun der
Napiyim bnde nazımın gectigine yapıyorm ne yaparsam Bşy istedigim gibi olmazsa suratımı asarım hemen aksi aksi konusurm ama genelde bunu anneme yapıyorm yazık ya anneme

Annelerin hakkını nasıl ödicez biz? Garibimherseyime katlanıyo Neaksi bi çocuk doğurmusum ben kime çektinbilmem ki standart laflarımız evlensem çocuğum olsa hala çocuk gbi azar iştirim sanırım annemden Gelin kaynana gibiyiz

Ayyyy bizde cok kavga ederiz annemle kac kere evlatlıktan reddetti bni ama snra dayanamıyo barışıyo napsın atsa atılmam satsa satılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…