93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen öyle Annemle kavga ettigim kadar sevgilimle etmedim yani
Ama onlarsızda olmaz ya bi taneler wallahi

O konuda sevgilimciğim sağolsun çok çekiyo bendenhattabikersinde oturmuslar beni çekştriyolar azcıkta sen çek bunu aldın basına belayı bak yol yakınken kaç kurtul diyo çocuğa ya

O konuda sevgilimciğim sağolsun çok çekiyo bendenhattabikersinde oturmuslar beni çekştriyolar azcıkta sen çek bunu aldın basına belayı bak yol yakınken kaç kurtul diyo çocuğa ya

Aynı bnm annem Bunla geçim olmaz aksi bu diyip duruyo Ama sevgilim diyo bn geçinirim bşy olmaz kıyamam yaaaa Sevgim kabardı yine

Bencede Askerden geldiklerinde görsünler asıl Asıl tehlike ozamn başlicak bu günlerin birikimiyle

Aynen onlar bizi çekcek gelince Dün gece bi bunalıma girdim anlatamam o nasıl ağlamak nasıl bi karamsarlık. Sanki dün gitti askere gibi otrdum böğre böğre ağladm. Knedimi teselli etmye çalsıyıroum bitti az kaldı diye de çok daha dimi ya:26::26: Of

Yani cok ama azalıyo her gün sabt kalmıyo en azından :26:
Biticek canımcım ama bu süreç zor biliyoruz ama güçlü olmak zorundayız üzülünce geri gelmiyolar ne yazıkki
Bide üzgün oldugumda sesimede yansıyo bnm mesela.Seninde öyle oluyodur üzülüyodur selmanda yazık onada bi gün daha gecti diye motive et kendini bence

Yansımazmı direk anlıyo onunda ses gidiyo zaten:26: Aman ne bileyim ya geçmiyo sanki durdu gibi geliyo :26:

Okul internet hesabımı kontrol etmedim diye bugün iptal edilen ders için sabah 06.30 da kalkıp bir buçuk saat yol çektim,
Yetmedi dersin olup olmadığını sorduğum arkadaşların dalga konusu oldum,
O da yetmedi regl dönemimin son günleri, sancıdan kıvranıyorum, inat ettim ilaç içmicem,
O da yetmedi Aytaç ayak üstü 2 dk aradı sadece, onda da annesi var yanımda diye rahat rahat konuşamadım,
Deli gibi uykum var ama sancıdan uyuyamıyoruuuum

Çok sinirliyim çoooook

Yansımazmı direk anlıyo onunda ses gidiyo zaten:26: Aman ne bileyim ya geçmiyo sanki durdu gibi geliyo :26:

Geciyo ya kimi zaman yavaş kimi zaman hızlı ama geciyo işte Mayıs ayı geldiginde diceksin geliyo ne cabuk gecti diye bizde dicez 3 ay snra gelicek bizimkilerde az kaldı Bak ekimde bitti sayılır kasıma giricez oda gecicek gidicek oh bi ay daha gecmş dicez

Niye ilaç içmemekte inat ettin Çağlacım ya acıya hasret mi kaldın :26:
Ben ilaç içmesem agrıdan duramıyorm ondan inat etmem hiç bu konuda
Sana bugün resmen işkence gibi olmş resmen kıyamam ilaç al uyumaya çalış bnce anca yarına kendine gelicek gibisin :26:

Ben de duramıyorum ama ilaç içmekte böyle sürekli iyi değil ya, hadi diyorum gece oldu dayan biraz daha ama yok içicem yani

Sorma işkencenin de işkencesi oldu bugün, Aytaç'a da kızdım zaten adam akıllı konuşamadık arasana işte demi akşama da, gıcık herif

Bi geçsin artık zaten ekim ayından nefret etcem geçmedi resmen ya:99:

Ya bn doktora sormştm bu ilacı içiyorm ama zararlı olur mu diye oda hiç bşy olmaz demşti ondan bn hep içiyorm yani
Dün bnde senin gibiydim gündüz konustuk azcık,akşamda arar diye bekledim aramadı.Bugünde dedm akşam niye aramadn ya sorma komutan bi bırakmadı iştimaya geç kalanlar olmş komutanda sinirlenmş bırakmamş bunları bi yere snrada dogru yataga demş :26:
Belki Aytaç ta rahat degldir ondan arayamamştr kızma cocuga :26:

Ben de keşke akıl etsem arada öyle sormayı yaa
Gündüzleri arıyor hep, en geç 3-4 gibi oldu ustaya gitti gideli, ne zaman sorsam bir şey yaptığımız yok ki boş boş oturup duruyoruz deyip duruyor, akşamları ne oluyor bilemem tabi de. Yani gitti gideli de öyle uzun uzadıya konuşmamız 10 dk falan oldu bizim daha, usta askere göre çok çok az ama sorun etmedim de. Bugün baya canım sıkıldı yani, acemideyken çok oldu sadece 2 dk konuştuğumuz ama hiç bu kadar ayak üstü değildi, dediğim gibi bir de onlardaydım ben annesi vardı yanımda çocuk napıyosun hayatım diyor ben iyiyim sen diyorum, hadi öpüyorum çok diyor bende diyebildim en fazla ama çok ayak üstü olunca fena canım sıkıldı ve ciddi ciddi konuşamadık akşam arar diye bekledim yani, aramayınca da kızdım, zaten canım burnumda

hayatımmm spazmol dıye bı regl ılacı var sancılar ıcın ben hep ondan ıcıyorum etkılemıyo normalde ılaclar reglıyı etkıler cunku ondan al ıstersen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…