- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.421
anladımm canımm ooo baya sıkıntı bnmki ordan bi fırtsa yüzüne dönüp bakmam dio o derece bıktı seninkide öle olur daha
Aynen öyle galiba, diyorum ya sonunda adamın yanında olabilmek için gidicem evlenicem yani
ayyyçok güldümmm ecee wala yaa yeni farkettim dua programı yapıp şarkıyla açan tek insan biziz heralde w walaa çarpılacazz bakkk
Valla umudum usta birliğinde bari vazgeçmesi yani bu durumdan, ben acemilikten umutluydum da yok olmadı
Belkide Aytaç ta seni evlilige hazırlamk için uzman çavuş olcam diyodur
Huniliyiz biz ya yaparız
Normal olsak ztn öyle bşy yapmazdık
Erkekler bilmiyorum yani o kadar ince düşünür mü , genellikle o tarz ince planlar bizim işimizdir
Ama bilemiyorum da yani olur mu olur :18:
yok yaa sanmam orda kalacanı bi 3 5 ayy sonra sor bak kaçacak delik arayacak hani bnmki baştan beri istemezdi tahammülü yoktu zatende bi çıksa asla diyo kim naparsa yapsn :26:merak etme daha yeni du balım bi sıksınlar aklı başına gelir bnce
ne yaniii deli miyiz biz yaniiipek de akıllı sayılmayız demiii
Bunalımım ve ben geldiiik kızlarr napıyosunuzz
Ekürinle birlikte hoşgeldiniz canımcımBizde normal sayılmayız ztn bu saatlerde biliyosn
Aynen ya erkekler bizim gibi ince düşünmüyo ama düşünmeden yapmş olsa bile istemem yan cebime koy hesabı olur Aytaç için
Gitmeden önce de diyordu kalıcam diye o zaman çok önemsemiyordum da, dağıtım izninde de hala aynı şeyleri söyleyince ve kararlı da görünce onu tedirginim yani artık bende. İnşallah dediğin gibi olur dicem ama, gönlünden de ne geçiyorsa hayırlısı nasılsa da öyle olsun ya, biraz daha ayrı kalırız şartlar olgunlaşınca da dedim ya evlenir giderim yanına herhalde
iş mecburaa binicee nasıldaa ewlenir gderim diyon yaa
Diyorum ya zorunda kalıcam ben sonunda o olucak
Burası hunililer topigi özellikle bu saatlerden snra herkes deliye baglıyo
bende cok bunaldım oturcam aglıcam boyle ıcım daral daral daralıyoooo offf
Aynenn hunimide kaptım geldim:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?