93/3 asker yolu bekleyenler

Valla umudum usta birliğinde bari vazgeçmesi yani bu durumdan, ben acemilikten umutluydum da yok olmadı

yok yaa sanmam orda kalacanı bi 3 5 ayy sonra sor bak kaçacak delik arayacak hani bnmki baştan beri istemezdi tahammülü yoktu zatende bi çıksa asla diyo kim naparsa yapsn :26:merak etme daha yeni du balım bi sıksınlar aklı başına gelir bnce

Erkekler bilmiyorum yani o kadar ince düşünür mü , genellikle o tarz ince planlar bizim işimizdir
Ama bilemiyorum da yani olur mu olur :18:

Aynen ya erkekler bizim gibi ince düşünmüyo ama düşünmeden yapmş olsa bile istemem yan cebime koy hesabı olur Aytaç için

Gitmeden önce de diyordu kalıcam diye o zaman çok önemsemiyordum da, dağıtım izninde de hala aynı şeyleri söyleyince ve kararlı da görünce onu tedirginim yani artık bende. İnşallah dediğin gibi olur dicem ama, gönlünden de ne geçiyorsa hayırlısı nasılsa da öyle olsun ya, biraz daha ayrı kalırız şartlar olgunlaşınca da dedim ya evlenir giderim yanına herhalde

Aynen ya erkekler bizim gibi ince düşünmüyo ama düşünmeden yapmş olsa bile istemem yan cebime koy hesabı olur Aytaç için

Aynen öyle valla, iyi bir evlilik teklifi organizasyonun dışında bir de ikna etmeye uğraşıcaktı bir ton, şimdi ondan kurtulmuş olacak beyefendi bir tek taş bir de şöyle sağlam bir teklif tarzı, bitti iş

iş mecburaa binicee nasıldaa ewlenir gderim diyon yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…