93/3 asker yolu bekleyenler

Yazık cocuga sürünücek öyle en iyisi bn ona bi haber gönderiyimde uzman çavuş olmasın ama seni kandırsın Benmle evlenmezsen uzman çavuş olup giderm diye

Yazık cocuga sürünücek öyle en iyisi bn ona bi haber gönderiyimde uzman çavuş olmasın ama seni kandırsın Benmle evlenmezsen uzman çavuş olup giderm diye

Bir duysa benim evlenir giderim yanına ne yapayım laflarını zaten direk yapacağı şantaj o olur, canını yediğim ya yine özledim

iyi tek sıkıntısı bunlar olsun canım sukredin vallahi
aynen oyle canım gunler kısalacak artık yavas yavas daha hızlı gececek gecede uzun ama herseyin hayırlısı sag saglim bitirip gelsinlerde

canımm seninkidemi uzman olmak istiyor girecekmi sınavlara nedir dusunceniz ben gibi takıyonmu sende kafaya

Deli gibi takıyorum hemde öyle böyle değil. Askere gitmeden önce istiyordu, acemilik bitti hala istiyor, bakalım ustalıkta ne olacak zaman gösterecek. Ben çeşitli kaygılarım sebebiyle kalmasın istiyorum ama hayırlısı da neyse o olsun demekten başka şansım yok.

ya hayırlısını iste kesinlikle ben buyuk kavgalar kuslukler yaptım bunun yüzünden benimki illa diretti olacam diye bende sonra üstelemeyi bıraktım benimki izne geldi beni baya kotulemiş gordü burdayken bana bişey belli etmedi bende birbirimizi üzmeyelim diye laf acmadım sonra ustaya gittikten 2 gun sonra kendisi telde ben uzmam felan olrak kalmayacam dedi sok oldum bende bişey diyemedim kapattık oyle o cok istiyordu bende simdi icim icimi yiyo bana kıyamadıgı icin vazgecti üzülmeyim diye bende gelecegimizle esimin hayalleriylemi oynuyorum diye cok dusunuyorum bizim icin dahamı iyiydi bilmiyorm kafam cok karısısk benim icin vazgecti ne lacak bilmiyorm hakkımızda hayırlısı

İşte bende ileride içim içimi böyle yemesin diye şimdilik ses etmiyorum. Bir dahaki izninde ( 6 ay geçmiş olacak ) hala daha kararlıysa kendi kaygılarımdan ona bahsedicem ve kararı yine de ona bırakıcam. Kendi seçimi olsun ki ileride bir gün birşeyler yolunda gitmezse ben sorumlu olmayayım diye

kesinlikle oyle vazgecsin diye neler yapıyordum simdide kara kara dusunuyorum cok istiyordu benim icin vazgecmesi bana agır yuk yukledi gelecegimiz velki cok iyi olurdu bilemiyorum ama bi yandanda yanında olamassam diye cok korkuyorum ayrı olmak istemiyorm neyin ne olacagı nereye cıkacagı belli olmuyo cunku kesinlikle ben ne yapacam acaba bendemi sansını dene olursa olur nasibimizde varsa zaten ne olacaksa onu gorecegiz illakide bana akıl verin kızlar ne yapayım esiim cok istiyor ona destek olup benmi yonlendireyim yoksa boyle devammı edeyim allahım cok kafam bozuk ne yapsam bilemiyorm

Şimdi nasıl işleyecek bu düzen, yani evet askerliklerini tamamlayacaklar önce sonra direk sınava mı alacaklar bulundukları yerde, kazanma ihtimalleri yüzde kaç ben onu merak ediyorum asıl, yani her isteyen de kalamıyordur sonuçta

soyle ben arastırdm canm orda kasımda sınavlar var askerdeyken sınava girecekler ankarada sonra egerki olursa sınavı kazanırlarsa egitime sokacaklar saglık kultur spor giibi egitimlere baya zormus ama egitimler cok ozveriyle inceleniyormus herkes egerki hepsindende gecerse buna diyorlarmıs kazandınız gectiniz gibi sonra askerligin bitmesini bekliyorlar bitince onlar cagırıyo ne olarak uzman olarak bolumu neyse 3 ay egitim icin sonra oda bitiyor ve tamamen uzman oluyorsun sayet hepsi basarıyla gecerse ondan sonra atanmayı beklıyorsun artık nasibinde neresi varsa kısaca cok zor ve mesakatli bi meslek yapanada bekleyenede cook zor ondan diyorum işte kafam cok karısık ne olacak hic belli degil olup olmayacagı kesinde degil acaba bıraksamda sansını denesemi off yaa

Valla bu kadar ince elenip sık dokunuyorsa bırakalım da şanslarını denesinler bence diyesim geldi şuan, baya prosedür var bakalım hepsini sağlayabilecekler mi ki Aytaçım daha önce burun ameliyatı geçirmiş hala bile tıkanıklığı var ve gözleri de bozuk büyük ihtimalle bunlar engel teşkil edebilir belki sağlık raporundan geçmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…