93/3 asker yolu bekleyenler

Aa ne hastaligin var cnm?koray seni seviyomu seviyo.sn dha iyi taniyosun onu ailesinin her sozune bkmayan biriyse ki oyle anladm yzdklarindan,ailesinin lafina bakip hareket etmz.bellimi olr belkide zamnla kabullenir sever seni.sevmeyp npcak oglunu uzup mutsuz edecek.bu kdr kotu bi kadin degildr heralde

sürekli böyle olmaz merak etme canım daha yenisiniz bıkcagınızı düşündüklerinden falandır askerliğini bekliyorsun sonuçta bişey deme cesareti bulamazlar ve seni tanıdıkça sevicekler çünkü çok tatlısın canım benim ... merak etme sen zamanla anlıcaklar zaten onlardaaaa sen sımdı bunları takma kafana askerliğinize bakın siz hayatımmm

Şeker hastasıyım 18 yıldan beri Umarım öyle olur ya bn fazla acık buldular sanırım :26: Bi dayısı evli onun eşide acık fln zamanındada dayısını kıskandırmak için baska erkeklerle gezmş tozmş diye dedikodusunu yapıyolarmş yengesini hiç sevmiyolar görüşmüyolarda aman bilmiyorm ya şimdiden düşünmek cok erken ama aklıma takılıyo işte :26:

Bilmiyorm ki canım ya ztn askere gidiyo bizimki kız nasıl olsa beklemez fln diye düşünüyolarmş sanırım korayda bşy demiyomş görücekler askerlik bitince diye :26: Umarım severler yoksa bn cok üzülürüm öyle bi duruma düşünsene evlerine gidiyosun ama seni istemeyen insanlarla iç içesin hiç rahat edicegim bi ortam degl :26:

Allah daha kotu hastalik dert vermesinn.bnm erkek arkadasimin aileside kapali bnm ailem acik.onlarin yanina gdrken o dengeyi ayarliycaksin ki ona gre giyiniyosundr ztn.aciklik kapaliktan ote kafa uymali.o xmn ailesi acik olani sevmiyo knfi gbi olsnlsr istio.ama onemli oln sevgilinin seni bilip svmesi.bi askerlik btsn zamani gelsin kabullenmeleri gerektigini anlycaklar.sn hc dsnme bnce bnlari dert etme zamnla neler duzelir.

yaa ececim, keşke onlarda kalmasaymışsın.
bence işler ciddiye binene kadar (yani aileler tarafından ciddiye binene kadar) pek sıkı fıkı olmaya çalışma ailesiyle. resmi ama düşünceli bir ilişkiniz olsun. -bence- ki bence beni de çok dinleme kayınvalidesiyle görüşmeyen biri olarak benim verdiğim akıl pek akıllıca olmayabilir

bnm çook güzeeelll sewdicegimle konuştum akşma kadaarrr mutluym senin nasıldı canım biz tnşmdk amaa senle
allah daha iyi etsin masallah cnm darısı basımıza gunde bi defa bunada sukur iyi olsunda
tanısalm gülizar adım calısmıyorm dısardan okuyorum evdeyim evliyim boyle
sen necisin bakalım
ben bıldıgın gıbıııı hasta modundayım hala bebegım sen nasıl oldunnnnn asılll

bende aynıyım bebegimm ya dusuncelerde boguluyorm hakkımızda hayırlısı
nasibimizde ne varsa onu görecegizz

Ya bnm annemde namazını kılan biridir dedem hacıdır fln ama ztn bnde cok acık giyinen biri deglm ailesinin yanındada dikkat ettim kıyafetlerime ama düşünce yapıları değişik demkki dayısı diyodu ztn cins bunlar diye Dayısınında sevgilileri fln oluyomş o teyzesi karışıyomş hep Dayısıda diyodu ona inat el el kol kola önünden geciyrm diye İnş zorluk cıkarmazlar ama koray diyo ztn bnm düşüncelerimle hiç uyuşmuyolar en olmadı ztn bn işimi bulur bulmaz evi ayırıcam cok sık görüşmeyiz ilerdede diyodu ama sevilmeyen gelin olmayı kim ister ki yaaa :26: Koray hiç sallamıyo boşver biz birbirimize yeteriz senin ailen bni sevsin yeter bize diyo ama bakalm :26:

aman dusunme artık valla hastalık hastası olcan aaa

bizde buralara kolay gelmedk canım günde 10 kere konuşarak gelmedk başımza gelmeyen kalmamış wala ii olsunlarda warsn az konuşun ii oldunu bilin başka bişi yook bnde ecrin canım memnun oldum takma geçer emn ol bu kadar taktınıza degmez geçio çünkü zor amaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…