- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.641
Kaçmak istemiyosun ki ztn konusamıyorz diye yakınan sen degl miydinOh mis gibi olmş allah muhabbetinizi arttırsın
Annem canımı cıkardı belim her yerim agrıyo resmen bi duş aldm anca kendime geldm
iyidir yaa ezgicik sen nazar degcen bnm şafaga
Ayyyy ya cok moralim bozulduKorayın ailesi kapalı yani dini inançları fazla annesi acık ama namazını fln kılan bi tip iki teyzeside kapalı ve bi teyzesi cok baskın sözü gecen biri.Dayısı ve kuzenleri acık görüşlü ve beni severler yani.Neyse ben ilk ailesiyle tanıştıgımda 2 gün bunlarda kalmştım oda koray cok ısrar etmşti bizde kal bşy olmaz bn bizimkileri ikna ederm fln filan diye.Zorla ikna etmşti kalmştım oda birinci gün teyzesinin evinde kalmştım kendisi tek yaşıyo korayla aynı evde kalmiyim diye.Ama cok iyi davrandılar bna sevdiler yani bi tek kız başıma nasıl bi erkegin evinde kalabiliyorum diye düşünüp durdular.Ertesi günde zorla koray ikna etmş koraylarda kaldım.Neyse annesi ve teyzesi bni pek istemiyo gibiler cünkü mersinde ailesi uzaktalar ne işin var uzaktaki kızla sna burdan birisini buluruz hem hastalıgıda var nasıl ugraşcaksn fln diyolarmş yani bna sıcak bakmıyolar.Koray diyo sen merak etme bn takmıyorm onları sna bi lafta söyletmem diyo ama bn isterdimki bni sevsinler istesinler el üstünde tutsunlar annemde öyle istiyo bni seven bi ailenin içine giriyim diye ama napcam hiç bilmiyorm off offf.Koray takma sen kafana onlar cok geri düşünüyolar bn seni asla yanlız bırakmam bşy derlerse bn cvp veririm diyo ama sürekli böyle mi olcak yani bilmiyorm :26:
Ayyyy ya cok moralim bozulduKorayın ailesi kapalı yani dini inançları fazla annesi acık ama namazını fln kılan bi tip iki teyzeside kapalı ve bi teyzesi cok baskın sözü gecen biri.Dayısı ve kuzenleri acık görüşlü ve beni severler yani.Neyse ben ilk ailesiyle tanıştıgımda 2 gün bunlarda kalmştım oda koray cok ısrar etmşti bizde kal bşy olmaz bn bizimkileri ikna ederm fln filan diye.Zorla ikna etmşti kalmştım oda birinci gün teyzesinin evinde kalmştım kendisi tek yaşıyo korayla aynı evde kalmiyim diye.Ama cok iyi davrandılar bna sevdiler yani bi tek kız başıma nasıl bi erkegin evinde kalabiliyorum diye düşünüp durdular.Ertesi günde zorla koray ikna etmş koraylarda kaldım.Neyse annesi ve teyzesi bni pek istemiyo gibiler cünkü mersinde ailesi uzaktalar ne işin var uzaktaki kızla sna burdan birisini buluruz hem hastalıgıda var nasıl ugraşcaksn fln diyolarmş yani bna sıcak bakmıyolar.Koray diyo sen merak etme bn takmıyorm onları sna bi lafta söyletmem diyo ama bn isterdimki bni sevsinler istesinler el üstünde tutsunlar annemde öyle istiyo bni seven bi ailenin içine giriyim diye ama napcam hiç bilmiyorm off offf.Koray takma sen kafana onlar cok geri düşünüyolar bn seni asla yanlız bırakmam bşy derlerse bn cvp veririm diyo ama sürekli böyle mi olcak yani bilmiyorm :26:
hahahane nazarı atıyo bak gün bitti nerdeyseeeeee allah korusun yavrucummm
Aa ne hastaligin var cnm?koray seni seviyomu seviyo.sn dha iyi taniyosun onu ailesinin her sozune bkmayan biriyse ki oyle anladm yzdklarindan,ailesinin lafina bakip hareket etmz.bellimi olr belkide zamnla kabullenir sever seni.sevmeyp npcak oglunu uzup mutsuz edecek.bu kdr kotu bi kadin degildr heralde
Çabuk geçsin diye gün saymıyorum.Ama geçmiyor günler
sürekli böyle olmaz merak etme canım daha yenisiniz bıkcagınızı düşündüklerinden falandır askerliğini bekliyorsun sonuçta bişey deme cesareti bulamazlar ve seni tanıdıkça sevicekler çünkü çok tatlısın canım benim ... merak etme sen zamanla anlıcaklar zaten onlardaaaa sen sımdı bunları takma kafana askerliğinize bakın siz hayatımmm
kızlarr nasıl gecti gununuzz
atıyo ama gel bide bana sor yaa zor geçio baya öncceden meşgul oluodm bişilerlerlede zaman geçiodu şimdii yook durdu sankii:26:
Şeker hastasıyım 18 yıldan beriUmarım öyle olur ya bn fazla acık buldular sanırım :26: Bi dayısı evli onun eşide acık fln zamanındada dayısını kıskandırmak için baska erkeklerle gezmş tozmş diye dedikodusunu yapıyolarmş yengesini hiç sevmiyolar görüşmüyolarda aman bilmiyorm ya şimdiden düşünmek cok erken ama aklıma takılıyo işte :26:
kızlarr nasıl gecti gununuzz
dizi izle diziii benim 6ayım geçti giti valla diziyle seninki mi gitmicekkkk heheh
allah daha iyi etsin masallah cnm darısı basımıza gunde bi defa bunada sukur iyi olsundabnm çook güzeeelll sewdicegimle konuştum akşma kadaarrr mutluym senin nasıldı canım biz tnşmdk amaa senle
ben bıldıgın gıbıııı hasta modundayım hala bebegım sen nasıl oldunnnnn asılll
Allah daha kotu hastalik dert vermesinn.bnm erkek arkadasimin aileside kapali bnm ailem acik.onlarin yanina gdrken o dengeyi ayarliycaksin ki ona gre giyiniyosundr ztn.aciklik kapaliktan ote kafa uymali.o xmn ailesi acik olani sevmiyo knfi gbi olsnlsr istio.ama onemli oln sevgilinin seni bilip svmesi.bi askerlik btsn zamani gelsin kabullenmeleri gerektigini anlycaklar.sn hc dsnme bnce bnlari dert etme zamnla neler duzelir.
wala izliorum amaa yook
allah daha iyi etsin masallah cnm darısı basımıza gunde bi defa bunada sukur iyi olsunda
tanısalm gülizar adım calısmıyorm dısardan okuyorum evdeyim evliyim boyle
sen necisin bakalım
bende aynıyım bebegimm ya dusuncelerde boguluyorm hakkımızda hayırlısı
nasibimizde ne varsa onu görecegizz
allah daha iyi etsin masallah cnm darısı basımıza gunde bi defa bunada sukur iyi olsunda
tanısalm gülizar adım calısmıyorm dısardan okuyorum evdeyim evliyim boyle
sen necisin bakalım
bende aynıyım bebegimm ya dusuncelerde boguluyorm hakkımızda hayırlısı
nasibimizde ne varsa onu görecegizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?