93/3 asker yolu bekleyenler

ezgi konudaki yorumun çok iyi katılıyorum ama yine ceza alırsın kız böyle giderse.

hiiç umrumda değil ya asıl bu karı bence ceza alsın bu ne ya suraya bak boyle bısey mı bunları alcaksın ayyy bak delırdım terbıyesız ıgrenc ne kadar acızlık ya bı gulumsedı dıye bı de yanı yakınlık kurdu olsa adamda suc dıcem yazık valla ya

yok yahu bu yüzden küsmez.
sadece böyle denk gelmesi kötü olmuş

yok yahu bu yüzden küsmez.
sadece böyle denk gelmesi kötü olmuş

Ben de öyle düşünüyorum da kafam karıştı işte
Aynen ama ne zaman ağzımı açsam şu aramalar konusunda aman maşallahımız var da desem öff ya hiç konuşamıyoruz diye dert de yansam hep aynı sonuç, ertesi gün kesinlikle konuşamıyoruz. Ne yani evren, içimizi de mi dökmeyahhh

Canım ya küsmemştir Küsülcek bşy yok ortada ama evren sna bi msj gönderyo olabilr cidden Buldugunla yetinmesini bil diye mesela Yarın arar kesin merak etme bugün aramasa bile :26: Bazen ceza fln alıyolarmş komutan bi yere bırakmıyomş :26:

Kızlarrrrr benim bi fikrim var.

7 Aralık eşimin doğumgünü.
Ben de o gün onu ziyarete gitmek istiyorum.
29 yaşına girecek.

Ben de dedim ki 29 tane hediye hazırlayayım.

Mesela 1 tanesi benim o gün yanına gitmem.
hep böyle küçük küçük şeyler olsun diyorum.
1 not, 1 kitap, 1 şiir, vs. kendi elimden yaptığım poğaçalar vs. vs.

sayı da 29 olunca fazla geliyor ama ufak ufak bizim için manevi anlamı olan hediyeler olsun istiyorum.

daha iyi bir fikir bulursam bundan vazgeçerim ama
ne diyorsunuz?

Beklicem bir yarım saat daha arayamazsa bugün, daha da ağzımı açmam herhalde şu arama konularında, maşallah da desem aynı şey oluyor isyan etsem de. Bu ne yahuu

Bence çok güzel ya, çok sevdim ben. Manevi hediyeler her zaman benim favorimdir valla zaten, bir ton para harcayacağına hazır şeyler için kendin düşün yap çok daha anlamlı bence. Benden tam puan alır bu sürpriz

bencede olabilir ama sayı fazla olunca :26:sizin denetim nolduu??

ziyarete zaten git bence senin ona küçük bi kutuya 29 tane not yaz duygular bıseyler falan yanı askerde bıseylerını okumaya cok ıhtıyac duyuyorlar gercekten ben saygının not defterıne bıle o ıkı dk yok oldugunda bıseyler yazıyorum yanı tek tek 29 tane hedıye yapman cok tatlı ama cok zor olcak neler alcaksın kı sonucta o sekılde.. soyle yap bak

kalp seklınde bır kutuya kalplı kurabıye tarzı bıseyler yap ve zemıne falanda notları döşe yada en üste küçük kare kartlara yaz falan böyleee sonrada hem okur hem yer hihi başka bişeylerde alırsın ama ne bilyim olmaz mı saçma mı :26::26:

Madem destek de gördüm ben yavaş yavaş başlayayım.
hediyelerimi hazırladıkça buraya da fotoğraflarını koyarım

Beklicem bir yarım saat daha arayamazsa bugün, daha da ağzımı açmam herhalde şu arama konularında, maşallah da desem aynı şey oluyor isyan etsem de. Bu ne yahuu

Bence daha arayamaz bu saatten snra ama yarın ilk işi seni aramk olur eminim Sende bidaha isyanda etme masallahda deme bu konuda Kendi kendine nazar degdiriyosn resmen Çağlacım

Bence cok güzel bi fikir brz ugraştırıcı ama olsun kolay olan şeyleri sevmem bn ztn
Şeyede dikkat et sonucta askeriyeye sokucak onları oyüzden arkadslarının görüp laf edicegi şeyler olmasn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…