- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.841
ezgi konudaki yorumun çok iyi katılıyorum ama yine ceza alırsın kız böyle giderse.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/662393-yapmaliyim.html
ben bu karıyı öldürürm yaaa ayy sinirlerim bozuldu okuyunca ne insanlar var allahım yraabim şuna bakın kızlar utanmadan bunun konusunu açmış yaaaa
Dün konuşurken daha iyi misin sıkıntı yok demi işte kartlarınız çıktı mı konuşmalarını yeni bitirmişken klasik kapatış cümlesi geldi '' Diyor musun bir şey hayatım '' diye, bir önceki gün de yanına bir arkadaşı gelince kapattık telefonu bir dakikaya kalmadan, ben de yine biri mi geldi yanına dedim o sorusunun üstüne, sıra var yavrum dedi bende tamam diyebildim sadece, hadi öpüyorum hayatım dikkat et kendine dedi ben de sende hayatım dedim ama sesim düştü yani salak gibi kaldım telefonun başında
Öylece isyan edince dün, bugün konuşamamamız da fena denk geldi yani, evren bana bir mesaj yolluyor sanırım
Dediğiniz gibi fırsatı olmadı herhalde :26:
Zaten canım burnumda zevk olsun diye döverim yeminle bunun gibisini
yok yahu bu yüzden küsmez.
sadece böyle denk gelmesi kötü olmuş
Dün konuşurken daha iyi misin sıkıntı yok demi işte kartlarınız çıktı mı konuşmalarını yeni bitirmişken klasik kapatış cümlesi geldi '' Diyor musun bir şey hayatım '' diye, bir önceki gün de yanına bir arkadaşı gelince kapattık telefonu bir dakikaya kalmadan, ben de yine biri mi geldi yanına dedim o sorusunun üstüne, sıra var yavrum dedi bende tamam diyebildim sadece, hadi öpüyorum hayatım dikkat et kendine dedi ben de sende hayatım dedim ama sesim düştü yani salak gibi kaldım telefonun başında
Öylece isyan edince dün, bugün konuşamamamız da fena denk geldi yani, evren bana bir mesaj yolluyor sanırım
Dediğiniz gibi fırsatı olmadı herhalde :26:
Canım ya küsmemştirKüsülcek bşy yok ortada ama evren sna bi msj gönderyo olabilr cidden Buldugunla yetinmesini bil diye mesela Yarın arar kesin merak etme bugün aramasa bile :26: Bazen ceza fln alıyolarmş komutan bi yere bırakmıyomş :26:
Beklicem bir yarım saat daha arayamazsa bugün, daha da ağzımı açmam herhalde şu arama konularında, maşallah da desem aynı şey oluyor isyan etsem de. Bu ne yahuu
Kızlarrrrr benim bi fikrim var.
7 Aralık eşimin doğumgünü.
Ben de o gün onu ziyarete gitmek istiyorum.
29 yaşına girecek.
Ben de dedim ki 29 tane hediye hazırlayayım.
Mesela 1 tanesi benim o gün yanına gitmem.
hep böyle küçük küçük şeyler olsun diyorum.
1 not, 1 kitap, 1 şiir, vs. kendi elimden yaptığım poğaçalar vs. vs.
sayı da 29 olunca fazla geliyor ama ufak ufak bizim için manevi anlamı olan hediyeler olsun istiyorum.
daha iyi bir fikir bulursam bundan vazgeçerim ama
ne diyorsunuz?
Beklicem bir yarım saat daha arayamazsa bugün, daha da ağzımı açmam herhalde şu arama konularında, maşallah da desem aynı şey oluyor isyan etsem de. Bu ne yahuu
29 yaşına girecek.
sayı da 29 olunca fazla geliyor ama ufak ufak bizim için manevi anlamı olan hediyeler olsun istiyorum.
ne diyorsunuz?
29 yaşına girecek.
ne diyorsunuz?
Arayamadı canım maalesef
Bence çok güzel ya, çok sevdim ben. Manevi hediyeler her zaman benim favorimdir valla zaten, bir ton para harcayacağına hazır şeyler için kendin düşün yap çok daha anlamlı bence. Benden tam puan alır bu sürpriz
Madem destek de gördüm ben yavaş yavaş başlayayım.
hediyelerimi hazırladıkça buraya da fotoğraflarını koyarım
arar yaa merak etme bişi dememişin ki nie küssün canım takmaa
29 yaşına girecek.
ne diyorsunuz?
Ne bileyim ya salağa bağladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?