93/3 asker yolu bekleyenler

ecee slm sabah yokmu bizeee:26:

Saçma değil gayet güzeller de bence hediyede 29 geçsin yaa. Geçen sene aşağı yukarı bu zamanlar, yakın bir kız arkadaşımın sevgilisiyle arası bozuktu, 4. ayları da o bozuk oldukları döneme denk geldi. Çocuk da bir nevi o arayı düzeltmek için tam tamına 4 aya tekabül eden 123 tane gül alıp gecenin bir yarısı evlerinin önünde ona vermişti. Ve sunuş şekli de şöyleydi : '' burada seni sevdiğim her bir gün için bir gül var, bir de sen say istersen eksiğim varsa hesaplaşırız, bir gülün bile eksik olmamalı seni sevdiğim günlerden ''

Dibimiz düştü tabi bizim bile

Valla ya, kurşun falan mı döktürsek ne yapsak bir bana, düşün yani o kafadayım şuanda

ohaaa supermısssss benım sevgılım cok okuz ya romantızım gercekten 0 yanı hemen bozabılıyo ortamı salak ssacma bıseyle kotu bıseyle degılde hanı gulduruyo edıyo sacmalıyo bozuyo yanı hıc ondan kendımı boyle seylerde dusunmuyorum bızım ıste yemektır o dur bu dur oyle seylerımız var sadece

ya evet çağla kendine nazar değdiriyor, her mesajına koymalı.
evet ya, götüremeyeceği şeyler olmamalı.

takma canımcımm atkıyı naptıınnn??

evet bi atkı vardı, noldu ona?

aaa ben de atkı öreyim bak :)
her sene 1 tane örüyorum.
2 sene önce yaptığım çok kısa olmuş. dolayamıyordu boynuna.
geçen sene yaptığımın da ipi çok kalınmış. boynuna sarsa boğar.

bu sene başarıya ulaşırım belki.

Son düzenleme:

Valla benimkinden de daha öyle romantizmler falan göremedik yani, bir ilişkiye başlamadan öncesiyle şöyle 1,5 ay dolana kadar fena değildi yani en azından konuşurken mesajlarda falan bari insanlık yapıyordu sonra hele ki askere gittiğinden beri hiç öyle şeyler göremiyoruz. Hele ki böyle çiçek böcek falan hiç tarzı değilmiş beyefendinin öyle diyor, prensip meselesiymiş. Yarın bir gün evlenme teklifi ederse benden alacağı cevap belli prensip meselesi canım kabul edemem dicem

Son düzenleme:

Off Hande yaa çok güldürüyon valla sen beni, çok yaşa valla
Valla atkı şimdilik gitmiyor yani 3 gündür öremiyorum, ama başına oturunca iyi yardırıyorum yani, o sebeple yetiştiririm gibime geliyor

yedikçe alttan notlar çıkar :)
iyi fikir aslında.
valla baktım zor geliyor bu dediğini biraz değiştirir yaparım.
eşim tatlı sevmez, kurabiye yerine başka bişeyler bulurum.

daha önce o uyurken evin her tarafına, kıyafetlerin ceplerine falan onlarca not yapıştırmıştım.
2 gün boyunca evden not topladı.
her bulduğundan sonra da gelip öpüyordu beni
ne güzeldi ya..

vışşşşşşşşş kızın affetmesi farz olmuş.

haha bakalım gorucez valla neler yapıcak oyle yemek bılmemne falan ıyı hos ama evet cıcek bocek konularında benımkıde cok ıyı degılllllllllllllll

Aaaaaa ecrincim olur mu öyle şey
Naber canımcım nasılsın

iyidir tatlımm yaa takılmaya dewam asker efendi nasıl konuşabiliyo musunuzz???
ecee 5 yıl kaç güne tekabül edioo bende bnmkine söyleyim banada öle yapsın görelim sewgisini kaç kamyon alırki artk3-4 sera olsa anca toplanır heraldeeama çok güzelmişş yaa bana yapılsa mest olurum resmen hiiç öle süpriz yaşamayıncaaa

Off Hande yaa çok güldürüyon valla sen beni, çok yaşa valla
Valla atkı şimdilik gitmiyor yani 3 gündür öremiyorum, ama başına oturunca iyi yardırıyorum yani, o sebeple yetiştiririm gibime geliyor

desen falan yapıyo musun?
hangi renk ipten yapıyosun?
ben bi koyu gri yapmıştım
geçen seneki hayvan kürkü gibi olan da lacivert.

ya görseniz atkı 1 kilo gibi, nasıl bi ipten yaptıysam

Askercigim iyi cok şükür ama bni gıcık etmekle meşgul her zamanki gibi ki bugünkü yaşadıgım şoku asla unutmicam snradan gül gül öldüm
5 yıl yaklaşık 1825 güle tekabül ediyo tatlım söyle sevgiline bi gül serası satın alsın tapusunu sna versin

bence kendin gidene kadar biterse kendin götür canım yaa aayy bende heveslendm örsem ama annem kime örüyon die başımın etini yer walaa gelince süpriz yapardmm

Yok be canım maalesef ben o kadar prof değilim o konuda, hatta ne biçim kızım desem yerdir el işinden hiç anlamam normalde düğmesini zorla diken bir insanım Aytican için yapıyoruz işte, 2 ters 2 düz, lastik mi deniyormuş ne deniyormuş ondan yapıyorum fazlasıyla basit bir şey yani :26: Siyah sever benimki, gri falan da sever aslında ama niyeyse siyah almayı istedim ben, belki yeni desen falan öğrenirsem onu da griden yaparım da kim bilir ne zamana

Geçen seneki beni benden aldı yaa

Eşine sinirlendiginde boynuna o yaptıgın atkıyı dolasan bütün gün bunla geziceksin desen öldürmek için yetermş yani

ooww nası bildin kıızz attın mıııneymiş o şok söle bakiimmm

bence kendin gidene kadar biterse kendin götür canım yaa aayy bende heveslendm örsem ama annem kime örüyon die başımın etini yer walaa gelince süpriz yapardmm

Ben öff yetişmeyecek galiba diye isyan edince evde, annem gündüzleri sen okuldayken ben öreyim istiyorsan diyor, annem de kafayı benle birlikte yedi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…