- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.861
Bence daha arayamaz bu saatten snra ama yarın ilk işi seni aramk olur eminimSende bidaha isyanda etme masallahda deme bu konuda Kendi kendine nazar degdiriyosn resmen Çağlacım
Bence cok güzel bi fikir brz ugraştırıcı ama olsun kolay olan şeyleri sevmem bn ztn
Şeyede dikkat et sonucta askeriyeye sokucak onları oyüzden arkadslarının görüp laf edicegi şeyler olmasn :26:
ziyarete zaten git bence senin ona küçük bi kutuya 29 tane not yaz duygular bıseyler falan yanı askerde bıseylerını okumaya cok ıhtıyac duyuyorlar gercekten ben saygının not defterıne bıle o ıkı dk yok oldugunda bıseyler yazıyorum yanı tek tek 29 tane hedıye yapman cok tatlı ama cok zor olcak neler alcaksın kı sonucta o sekılde.. soyle yap bak
kalp seklınde bır kutuya kalplı kurabıye tarzı bıseyler yap ve zemıne falanda notları döşe yada en üste küçük kare kartlara yaz falan böyleee sonrada hem okur hem yer hihi başka bişeylerde alırsın ama ne bilyim olmaz mı saçma mı :26::26:
Bence daha arayamaz bu saatten snra ama yarın ilk işi seni aramk olur eminimSende bidaha isyanda etme masallahda deme bu konuda Kendi kendine nazar degdiriyosn resmen Çağlacım
Bence cok güzel bi fikir brz ugraştırıcı ama olsun kolay olan şeyleri sevmem bn ztn
Şeyede dikkat et sonucta askeriyeye sokucak onları oyüzden arkadslarının görüp laf edicegi şeyler olmasn :26:
Saçma değil gayet güzeller de bence hediyede 29 geçsin yaa. Geçen sene aşağı yukarı bu zamanlar, yakın bir kız arkadaşımın sevgilisiyle arası bozuktu, 4. ayları da o bozuk oldukları döneme denk geldi. Çocuk da bir nevi o arayı düzeltmek için tam tamına 4 aya tekabül eden 123 tane gül alıp gecenin bir yarısı evlerinin önünde ona vermişti. Ve sunuş şekli de şöyleydi : '' burada seni sevdiğim her bir gün için bir gül var, bir de sen say istersen eksiğim varsa hesaplaşırız, bir gülün bile eksik olmamalı seni sevdiğim günlerden ''
Dibimiz düştü tabi bizim bile
takma canımcımm atkıyı naptıınnn??
takma canımcımm atkıyı naptıınnn??
ecee slm sabah yokmu bizeee:26:
ohaaa supermısssssbenım sevgılım cok okuz ya romantızım gercekten 0 yanı hemen bozabılıyo ortamı salak ssacma bıseyle kotu bıseyle degılde hanı gulduruyo edıyo sacmalıyo bozuyo yanı hıc ondan kendımı boyle seylerde dusunmuyorum bızım ıste yemektır o dur bu dur oyle seylerımız var sadece
ya evet çağla kendine nazar değdiriyor, her mesajınakoymalı.
evet ya, götüremeyeceği şeyler olmamalı.
evet bi atkı vardı, noldu ona?
aaa ben de atkı öreyim bak :)
her sene 1 tane örüyorum.
2 sene önce yaptığım çok kısa olmuş. dolayamıyordu boynuna.
geçen sene yaptığımın da ipi çok kalınmış. boynuna sarsa boğar.
bu sene başarıya ulaşırım belki.
ziyarete zaten git bence senin ona küçük bi kutuya 29 tane not yaz duygular bıseyler falan yanı askerde bıseylerını okumaya cok ıhtıyac duyuyorlar gercekten ben saygının not defterıne bıle o ıkı dk yok oldugunda bıseyler yazıyorum yanı tek tek 29 tane hedıye yapman cok tatlı ama cok zor olcak neler alcaksın kı sonucta o sekılde.. soyle yap bak
kalp seklınde bır kutuya kalplı kurabıye tarzı bıseyler yap ve zemıne falanda notları döşe yada en üste küçük kare kartlara yaz falan böyleee sonrada hem okur hem yer hihi başka bişeylerde alırsın ama ne bilyim olmaz mı saçma mı :26::26:
Saçma değil gayet güzeller de bence hediyede 29 geçsin yaa. Geçen sene aşağı yukarı bu zamanlar, yakın bir kız arkadaşımın sevgilisiyle arası bozuktu, 4. ayları da o bozuk oldukları döneme denk geldi. Çocuk da bir nevi o arayı düzeltmek için tam tamına 4 aya tekabül eden 123 tane gül alıp gecenin bir yarısı evlerinin önünde ona vermişti. Ve sunuş şekli de şöyleydi : '' burada seni sevdiğim her bir gün için bir gül var, bir de sen say istersen eksiğim varsa hesaplaşırız, bir gülün bile eksik olmamalı seni sevdiğim günlerden ''
Dibimiz düştü tabi bizim bile
Valla benimkinden de daha öyle romantizmler falan göremedik yani, bir ilişkiye başlamadan öncesiyle şöyle 1,5 ay dolana kadar fena değildi yani en azından konuşurken mesajlarda falan bari insanlık yapıyordu sonra hele ki askere gittiğinden beri hiç öyle şeyler göremiyoruz. Hele ki böyle çiçek böcek falan hiç tarzı değilmiş beyefendinin öyle diyor, prensip meselesiymiş. Yarın bir gün evlenme teklifi ederse benden alacağı cevap belli prensip meselesi canım kabul edemem dicem
Aaaaaa ecrincim olur mu öyle şey
Naber canımcım nasılsın
Off Hande yaa çok güldürüyon valla sen beni, çok yaşa valla
Valla atkı şimdilik gitmiyor yani 3 gündür öremiyorum, ama başına oturunca iyi yardırıyorum yani, o sebeple yetiştiririm gibime geliyor
vışşşşşşşşş kızın affetmesi farz olmuş.
iyidir tatlımm yaa takılmaya dewam asker efendi nasıl konuşabiliyo musunuzz???
ecee 5 yıl kaç güne tekabül edioobende bnmkine söyleyim banada öle yapsın görelim sewgisini kaç kamyon alırki artk 3-4 sera olsa anca toplanır heraldee ama çok güzelmişş yaa bana yapılsa mest olurum resmen hiiç öle süpriz yaşamayıncaaa
3 gündür ona da el süremedim valla hiç, gerçi bir oturdum mu başına iyi yapıyorum da yıl başına yetiştirme niyetindeyim yaa. Ya da olmadı ocakta ben gidicem gibi yanına kargoya vermesem de bizzat kendim mi versem diyorum :26:
desen falan yapıyo musun?
hangi renk ipten yapıyosun?
ben bi koyu gri yapmıştım
geçen seneki hayvan kürkü gibi olan da lacivert.
ya görseniz atkı 1 kilo gibi, nasıl bi ipten yaptıysam
desen falan yapıyo musun?
hangi renk ipten yapıyosun?
ben bi koyu gri yapmıştım
geçen seneki hayvan kürkü gibi olan da lacivert.
ya görseniz atkı 1 kilo gibi, nasıl bi ipten yaptıysam
Askercigim iyi cok şükür ama bni gıcık etmekle meşgul her zamanki gibi ki bugünkü yaşadıgım şoku asla unutmicam snradan gül gül öldüm
5 yıl yaklaşık 1825 güle tekabül ediyo tatlım söyle sevgiline bi gül serası satın alsın tapusunu sna versin
bence kendin gidene kadar biterse kendin götür canım yaa aayy bende heveslendm örsem ama annem kime örüyon die başımın etini yer walaa gelince süpriz yapardmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?