93/3 asker yolu bekleyenler

Eşine sinirlendiginde boynuna o yaptıgın atkıyı dolasan bütün gün bunla geziceksin desen öldürmek için yetermş yani

hahahhahahaa kızlar gidip o atkının fotoğrafını çekip gelicem.

ooww nası bildin kıızz attın mıııneymiş o şok söle bakiimmm

Yok ya hesapladm matematikciyim bn öhümöhüm :18:
Dün yakınıyodm ya moralim bozuktu ailesi bni istemiyo şöyle böyle teyzesi böyle fln diye saydım saydımmmmm bugün Koray bn sna şaka yapmştm gıcıklık olsun diye demesin miii Tabi bn şok ve dün okdr kafama taktıgıma mı yaniyim yoksa ailesine bi ton laf söyledigime mi yaniyim tüm günahlarını topladm mesela teyzesinin Kızdım ama dedim bn okdr kafama taktım bütün gece niye söylemiysn şaka yaptm diye dedim.Saf sevgilim bn sen anladn şaka yaptıgımı sandm diyo oda ama tabi bn anlamadm

ooww baya kötü olmuşun yaa ama en azından dogru diilmiş canım yaa o kadarda laf saydın şimdi nolcak günah haneni bi hesapla bakiim matematikçiii

Hoşgeldin Hazalcımmmmmmmmmmmmm neşenle birlikte gelseydin
Hosbulduk tatlımcım onu bırakırmıyıım bugün bunalımmm yok gayet sakin neseli hayat dolu ve pozitif bakıyorum bugün herseye yazık selmancım da şaşırdı sen iyi değilsin dedi çocuğun moreli bozuldu valla bişeyim var sanıyo

ooww baya kötü olmuşun yaa ama en azından dogru diilmiş canım yaa o kadarda laf saydın şimdi nolcak günah haneni bi hesapla bakiim matematikçiii

İşte onu hesaplamaya kimsenin matematigi yetmiyo Burdan Bayburt a yol olur gidiş dönüş

Napsın cocuk alışmş senin bunalım takılmana bi garip gelmşsindir kafayı yedi sanıyodur hatta Tripte atmadıysan tamam ztn

Napsın cocuk alışmş senin bunalım takılmana bi garip gelmşsindir kafayı yedi sanıyodur hatta Tripte atmadıysan tamam ztn

Valla sen iyi değilsin neyin var deyip durdu İyi olsam suçç kötü olsam suççç Bugün sevgi pıtırcığı gibiydim hiç trip atmadım

İşte o ATKI.

Görüldüğü üzere üşendiğimden iplerini de kesmemişim.
Ve de beceremediğimden püskül de yapamadım ucuna.

Evet arkadaşlar BİR ATKI NASIL OLMAMALI görmüş oldunuz, şimdi dağılabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…