- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.881
Ben öff yetişmeyecek galiba diye isyan edince evde, annem gündüzleri sen okuldayken ben öreyim istiyorsan diyor, annem de kafayı benle birlikte yedi sanırsam
Yok be canım maalesef ben o kadar prof değilim o konuda, hatta ne biçim kızım desem yerdir el işinden hiç anlamam normalde düğmesini zorla diken bir insanımAytican için yapıyoruz işte, 2 ters 2 düz, lastik mi deniyormuş ne deniyormuş ondan yapıyorum fazlasıyla basit bir şey yani :26: Siyah sever benimki, gri falan da sever aslında ama niyeyse siyah almayı istedim ben, belki yeni desen falan öğrenirsem onu da griden yaparım da kim bilir ne zamana
Geçen seneki beni benden aldı yaa
Eşine sinirlendiginde boynuna o yaptıgın atkıyı dolasan bütün gün bunla geziceksin desen öldürmek için yetermş yani
ahh bnmkide öle dese ne warrr warsın örsün kayınwaliden ördü derim pek sewinir bnmki yaaa
Sevinir sevinmesine de önemli olan benim örmem yani
ooww nası bildin kıızz attın mıııneymiş o şok söle bakiimmm
öle tabii yaa bende heveslendim bak sizee yaa bende mi başlasam kii yoksa hazır mı alsamm:26:
Ben geldimmm:126:
Yok ya hesapladm matematikciyim bn öhümöhüm :18:
Dün yakınıyodm ya moralim bozuktu ailesi bni istemiyo şöyle böyle teyzesi böyle fln diye saydım saydımmmmm bugün Koray bn sna şaka yapmştm gıcıklık olsun diye demesin miiiTabi bn şok ve dün okdr kafama taktıgıma mı yaniyim yoksa ailesine bi ton laf söyledigime mi yaniyim tüm günahlarını topladm mesela teyzesinin Kızdım ama dedim bn okdr kafama taktım bütün gece niye söylemiysn şaka yaptm diye dedim.Saf sevgilim bn sen anladn şaka yaptıgımı sandm diyo oda ama tabi bn anlamadm
Hazırını ne zaman olsa alırsın be canım, mühim olan senin uğraşarak bir şeyler yapman bence
Hosbulduk tatlımcım onu bırakırmıyıım bugün bunalımmm yok gayet sakin neseli hayat dolu ve pozitif bakıyorum bugün herseye yazık selmancım da şaşırdı sen iyi değilsin dedi çocuğun moreli bozuldu valla bişeyim var sanıyoHoşgeldin Hazalcımmmmmmmmmmmmm neşenle birlikte gelseydin
ooww baya kötü olmuşun yaa ama en azından dogru diilmiş canım yaa o kadarda laf saydın şimdi nolcak günah haneni bi hesapla bakiim matematikçiii
haklısında canımm ama bnm annem sıkıntılı yaa ne dicem ona şimdii:26:
İşte onu hesaplamaya kimsenin matematigi yetmiyoBurdan Bayburt a yol olur gidiş dönüş
Hosbulduk tatlımcım onu bırakırmıyıım bugün bunalımmm yok gayet sakin neseli hayat dolu ve pozitif bakıyorum bugün herseye yazık selmancım da şaşırdı sen iyi değilsin dedi çocuğun moreli bozuldu valla bişeyim var sanıyo
Geceleri odanda gizli gizli örsen olmaz mı mesela
tek gece örmeyle yetişmez kii bide pek bilmiorum arada mecbur onun yardımı lazımmm yaa napsamm kii bak içşme dert olduu şimdii:26:
demii pisagor gelsee çözemez onu walaaaa
Napsın cocuk alışmş senin bunalım takılmana bi garip gelmşsindir kafayı yedi sanıyodur hattaTripte atmadıysan tamam ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?