- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.901
Gauss da gelse pisagor da gelse Öklid de gelse bulamazlarAh ya ztn dünkü yazan bn degldim kuzenmmş
haklısında canımm ama bnm annem sıkıntılı yaa ne dicem ona şimdii:26:
Annen atkı örmene neden kızsın ki :44:
Bilen bir arkadaşın falan mutlaka vardır yaa bence annesiz de olabilir bu iş
annesi atkıya değil de, sevgilisi olmasına kızıyor sanırım
atkının örüldüğü kişiye yani
İşte o ATKI.
Görüldüğü üzere üşendiğimden iplerini de kesmemişim.
Ve de beceremediğimden püskül de yapamadım ucuna.
Eki Görüntüle 844986 Eki Görüntüle 844987 Eki Görüntüle 844988 Eki Görüntüle 844989
Evet arkadaşlar BİR ATKI NASIL OLMAMALI görmüş oldunuz, şimdi dağılabiliriz
Annen atkı örmene neden kızsın ki :44:
annesi atkıya değil de, sevgilisi olmasına kızıyor sanırım
atkının örüldüğü kişiye yani
Valla sen iyi değilsin neyin var deyip durduİyi olsam suçç kötü olsam suççç Bugün sevgi pıtırcığı gibiydim hiç trip atmadım
İşte o ATKI.
Eki Görüntüle 844986 Eki Görüntüle 844987 Eki Görüntüle 844988 Eki Görüntüle 844989
baya baya kuzeninmiymiş gerçekten
sewgime örcek oldugum için hani kızmasa bile bozuk atar gibime gelio:26:
aynen tanımadıgı için bi tepki war hani kızmaz olduguna kaç senedr bilio ama yinede paylaşamıyomudur nedr anlamadm ki
İşte o ATKI.
Bende okuyorum geriye de gittim anlaymadım :44: Sağool canım aydınlattığın için:112: Bu arada atkı mükemmel görünüyoooo
Sen bundan snra böyle davran cocugada şaşırsın bari garibimSevgi pıtırcıgı nasıl olunuyomş unutmş Bu halini begendim bn senin böyle devam bendensin Hazal
hehehehe cok hoşsun yaatkı dedigin kalın olur aslında ama ince seviyo demkki eşin sende ona göre yaparsn artk 2 atkıdan snra tecrübe edinmş olman lazm
Cevap vermeme hakkımı kullanıyorm
Yok ya bendim :26: teyzecigim burdan özürlerimi iletiyorum sna bidaha agzımı açmicam emin olmadan ama hep bu yigenin yüzünden oldu bni dolduruşa getrdi GICIK
Buradan çok da kalın görünmüyor aslında ama
Bu arada örneği ne olmuş oluyor şimdi Hande'cim bunun
Yapamadığın yerde remsini filan çeker koyarsn biz yardımcı olurz canım zor bişi değil zaten biter hemencik
baak şimdi nası gaza geldiimmyarın ipi alıp öresim geldiii
Sen bundan snra böyle davran cocugada şaşırsın bari garibimSevgi pıtırcıgı nasıl olunuyomş unutmş Bu halini begendim bn senin böyle devam bendensin Hazal
hehehehe cok hoşsun yaatkı dedigin kalın olur aslında ama ince seviyo demkki eşin sende ona göre yaparsn artk 2 atkıdan snra tecrübe edinmş olman lazm
Cevap vermeme hakkımı kullanıyorm
Yok ya bendim :26: teyzecigim burdan özürlerimi iletiyorum sna bidaha agzımı açmicam emin olmadan ama hep bu yigenin yüzünden oldu bni dolduruşa getrdi GICIK
2 ters 2 düz galiba.
ben ipi çok sıkarak örüyorum sanırım.
kazık gibi oldu bu da
Al sen all zor bişi değil dümdüz örüp geçiyosuuun ben tüyoları veririm sana halledersin 2 gecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?