93/3 asker yolu bekleyenler

Annen atkı örmene neden kızsın ki :44:

sewgime örcek oldugum için hani kızmasa bile bozuk atar gibime gelio:26:

annesi atkıya değil de, sevgilisi olmasına kızıyor sanırım
atkının örüldüğü kişiye yani

aynen tanımadıgı için bi tepki war hani kızmaz olduguna kaç senedr bilio ama yinede paylaşamıyomudur nedr anlamadm ki

Valla sen iyi değilsin neyin var deyip durdu İyi olsam suçç kötü olsam suççç Bugün sevgi pıtırcığı gibiydim hiç trip atmadım

Sen bundan snra böyle davran cocugada şaşırsın bari garibim Sevgi pıtırcıgı nasıl olunuyomş unutmş Bu halini begendim bn senin böyle devam bendensin Hazal

hehehehe cok hoşsun ya atkı dedigin kalın olur aslında ama ince seviyo demkki eşin sende ona göre yaparsn artk 2 atkıdan snra tecrübe edinmş olman lazm

baya baya kuzeninmiymiş gerçekten

Cevap vermeme hakkımı kullanıyorm
Yok ya bendim :26: teyzecigim burdan özürlerimi iletiyorum sna bidaha agzımı açmicam emin olmadan ama hep bu yigenin yüzünden oldu bni dolduruşa getrdi GICIK

sewgime örcek oldugum için hani kızmasa bile bozuk atar gibime gelio:26:

aynen tanımadıgı için bi tepki war hani kızmaz olduguna kaç senedr bilio ama yinede paylaşamıyomudur nedr anlamadm ki

Yapamadığın yerde remsini filan çeker koyarsn biz yardımcı olurz canım zor bişi değil zaten biter hemencik

Canımsın:103::81:

anladm canım o zaman bi daha bilmeden günah almak neymiiş yokmuuşş

2 ters 2 düz galiba.
ben ipi çok sıkarak örüyorum sanırım.
kazık gibi oldu bu da

Öyleyse benim şuan ördüğüm oluyor işte
Bende de vardı o huy hiç sorma, boğulması normal yani. Gevşek ör çocuk boğulacak diye diye annem daha bir yün bitmeden beni yola getirdi valla, sen de bu tecrübeyle yaparsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…