- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.921
:13: Seni böyle görmek mutlu etti bni
bak başlarımda beni burda yarıda bırakırsanız küserimm size güvenip başlicam daha başlamayıda bilmiom kii amaa
Öyleyse benim şuan ördüğüm oluyor işte
Bende de vardı o huy hiç sorma, boğulması normal yani. Gevşek ör çocuk boğulacak diye diye annem daha bir yün bitmeden beni yola getirdi valla, sen de bu tecrübeyle yaparsın artık
anladm canım o zaman bi daha bilmeden günah almak neymiiş yokmuuşş
kızlar bu konumuz iyi ki var ya, sevgililer askerden döndükten sonra da konuşuruz bence biz.
Valla ben kendi adıma söliyim yardım edermİnternetten bile baksan bulursun ya video filan
o zaman ilk yardımınla başlayalımmmnasıl başlicam şimdii onu bi desen
o zaman ilk yardımınla başlayalımmmnasıl başlicam şimdii onu bi desen
Aynen ama safım inandm bnde napiyim ya :26: İşi gücü bni gıcık etmek ztn bugünde diyo iki tane çavuş çarşı izninde bi kafeye gitmşler orda iki tanede kız varmş çavuşlardan biride nişanlıymş.Kızlardan ikiside bunlara numaralarını vermş ama nişanlı olan aramamş cünkü diyomş ki izin zamanında gidersem kızda bni arar msj atarsa nişanlım yakalar olmaz diyomşCok sinirlendim nasıl vizdansız insanlar var dedim kızlara yazık walla duygularıyla oynuyolar dedim saydımda saydım en son Koray dedi bebegim bi sakin ol bn naptm ki dedi aman ya ne biliyim feministlik damarım tuttu sanırım sende söyleme böyle şeyler dedm Napiyim sinirlenince cok tatlı oluyosn diyo pataklicam geldiginde bu cocugu
Şimdi aklımdan o geçiyordu benim de biliyor musun ? Topik yanlışlıkla mayıs ayında açılmış ama biz ağustos ayından beri buradayız. 2,5 ay falan oluyor işte daha şimdiden 600 ü görmek üzere topik, ne çenemiz varmış diye gülüyorum ama güzeliz iyiyiz böyle yaaa
Ohooo yolumuz daha uzun, önce Hazalları baş göz edicez sonra Ecrinler var Ezgiler Ecetoşlar ve adlarını unuttuğum nişanlı falan olan arkadaşlar, sonra seninle gülizarın çocuklarını görücez inşallah topik teyzesi olucazsonra da artık bir beni de evliliğe ikna ederseniz ben de bi evlenirim falan Senin engin tecrübelerinden yararlanıcaz sonra biz daha bu süreçlerde, yolumuz uzun yaniiiii hanımlar, kaçış yok hiç bi yere
seninki saflık diil kuzum yaa ben olsam bende kızardm bide nişanlıymış ne karakterszler war dieehaklısın yanii
İlmek atıcan, ben 50 yaptım, 40 i denedim önce ama ince gibi oldu vazgeçtim
İlmek atıcan, ben 50 yaptım, 40 i denedim önce ama ince gibi oldu vazgeçtim
Şimdi aklımdan o geçiyordu benim de biliyor musun ? Topik yanlışlıkla mayıs ayında açılmış ama biz ağustos ayından beri buradayız. 2,5 ay falan oluyor işte daha şimdiden 600 ü görmek üzere topik, ne çenemiz varmış diye gülüyorum ama güzeliz iyiyiz böyle yaaa
Ohooo yolumuz daha uzun, önce Hazalları baş göz edicez sonra Ecrinler var Ezgiler Ecetoşlar ve adlarını unuttuğum nişanlı falan olan arkadaşlar, sonra seninle gülizarın çocuklarını görücez inşallah topik teyzesi olucazsonra da artık bir beni de evliliğe ikna ederseniz ben de bi evlenirim falan Senin engin tecrübelerinden yararlanıcaz sonra biz daha bu süreçlerde, yolumuz uzun yaniiiii hanımlar, kaçış yok hiç bi yere
hadi att bakiimm bu gazlaa denizli yapar gelirimm ben walaaDur ben sana video filan bulayımda atiiyim
Bence sen herkesten önce evleniceksin
Hem face ekledik topicten kopsak bile face var ordan iletişime geceriz merak etmeyin bnde çene bol toplu konusmaya eklerim hepinizi ordan konusurm sizle
bnm face yok kullanmıyorum ne yani beni dışlicak mısınız
Hem face ekledik topicten kopsak bile face var ordan iletişime geceriz merak etmeyin bnde çene bol toplu konusmaya eklerim hepinizi ordan konusurm sizle
Yok canım ya olur mu öyle şey hani topicten koparsak cok girmezsek fln diye ordan haberleşirz en kötü demk istedim en olmadı askercigin gelince sende face acarsın bizi eklersin nolck
Öncee ben evlencemmmmmmmmValla ben iyiki sizin topiğe dadanmısım diyebilicem dıs kapının mandalı misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?