93/3 asker yolu bekleyenler

ayy nası gıcık oldm şuan bnm annemde şöle dese etse ne war kii yaa offf:26:

anladm canım o zaman bi daha bilmeden günah almak neymiiş yokmuuşş

Aynen ama safım inandm bnde napiyim ya :26: İşi gücü bni gıcık etmek ztn bugünde diyo iki tane çavuş çarşı izninde bi kafeye gitmşler orda iki tanede kız varmş çavuşlardan biride nişanlıymş.Kızlardan ikiside bunlara numaralarını vermş ama nişanlı olan aramamş cünkü diyomş ki izin zamanında gidersem kızda bni arar msj atarsa nişanlım yakalar olmaz diyomş Cok sinirlendim nasıl vizdansız insanlar var dedim kızlara yazık walla duygularıyla oynuyolar dedim saydımda saydım en son Koray dedi bebegim bi sakin ol bn naptm ki dedi aman ya ne biliyim feministlik damarım tuttu sanırım sende söyleme böyle şeyler dedm Napiyim sinirlenince cok tatlı oluyosn diyo pataklicam geldiginde bu cocugu

kızlar bu konumuz iyi ki var ya, sevgililer askerden döndükten sonra da konuşuruz bence biz.

Şimdi aklımdan o geçiyordu benim de biliyor musun ? Topik yanlışlıkla mayıs ayında açılmış ama biz ağustos ayından beri buradayız. 2,5 ay falan oluyor işte daha şimdiden 600 ü görmek üzere topik, ne çenemiz varmış diye gülüyorum ama güzeliz iyiyiz böyle yaaa

Ohooo yolumuz daha uzun, önce Hazalları baş göz edicez sonra Ecrinler var Ezgiler Ecetoşlar ve adlarını unuttuğum nişanlı falan olan arkadaşlar, sonra seninle gülizarın çocuklarını görücez inşallah topik teyzesi olucaz sonra da artık bir beni de evliliğe ikna ederseniz ben de bi evlenirim falan Senin engin tecrübelerinden yararlanıcaz sonra biz daha bu süreçlerde, yolumuz uzun yaniiiii hanımlar, kaçış yok hiç bi yere

seninki saflık diil kuzum yaa ben olsam bende kızardm bide nişanlıymış ne karakterszler war diee haklısın yanii

Bence sen herkesten önce evleniceksin
Hem face ekledik topicten kopsak bile face var ordan iletişime geceriz merak etmeyin bnde çene bol toplu konusmaya eklerim hepinizi ordan konusurm sizle

seninki saflık diil kuzum yaa ben olsam bende kızardm bide nişanlıymış ne karakterszler war diee haklısın yanii

Kızmam için yapıyo ztn bnde her seferinde bunu bile bile kızıyorm tutamıyorm kendimi napiyim

çaglaa senle ben en sona kalırım heralde gerçii bn eskisi gbi o kadar karamsar diilim sanırım bugün ewlilikten filan konuştukda başkaları istio elini çabuk tut falan dedm de yoo bana verdiler verdiler yoksa başkasıda olmaz dio ne o ya bnmsin ya topragın diyon yani öle mi dedim e tabii canım onca sene bekledk dio yaa pis

Dur ben sana video filan bulayımda atiiyim
hadi att bakiimm bu gazlaa denizli yapar gelirimm ben walaa

Hem face ekledik topicten kopsak bile face var ordan iletişime geceriz merak etmeyin bnde çene bol toplu konusmaya eklerim hepinizi ordan konusurm sizle

bnm face yok kullanmıyorum ne yani beni dışlicak mısınız

bnm face yok kullanmıyorum ne yani beni dışlicak mısınız

Yok canım ya olur mu öyle şey hani topicten koparsak cok girmezsek fln diye ordan haberleşirz en kötü demk istedim en olmadı askercigin gelince sende face acarsın bizi eklersin nolck

600 sayfa ne konuştuk ya :)
daha 3 gün önce 500. sayfadaydık.

Öncee ben evlencemmmmmmmm Valla ben iyiki sizin topiğe dadanmısım diyebilicem dıs kapının mandalı misali

Yok canım ya olur mu öyle şey hani topicten koparsak cok girmezsek fln diye ordan haberleşirz en kötü demk istedim en olmadı askercigin gelince sende face acarsın bizi eklersin nolck

kopmayalımm yaa bu topictekiler böle kalsınn biz ikimizde sewmiyoruz canım o yüzden oda açtırmaz kızar zaten bu yüzden aramız bi kaç kez açıldı ondan istemiyorum :26:

Yok be Ecetoşum ya, bizim yol her açıdan uzun, şuanda evliliğe ikna olduğumu varsaydım yani
Hakikaten face falan da var doğru ama şu topiğinde tadı başka be, bak 3,5 tu eve gelip de bilgisayarı açtığımda uykusuzluktan gözlerim isyanda ama hala çıkamıyorum
Bu arada face den falan ekleşmediğimiz var mı kızlar ya link falan atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…