- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.941
Ben 30 yaptım kuzum o biraz falza değil mi ya:44: Böyle iki kere sarıyodu erkek atkısı ya. Kalın gibi geldi bana :26:
30 u ben 5 aylık yeğenime yapmıştım ya o yüzden 40 yapayım dedim ördüm biraz gözüme ince gelince bozdum 50 yaptım, bana şuan normal geliyor ama yarın falan bir fotoğraflayıp gösteririm size :26:
Öncee ben evlencemmmmmmmmValla ben iyiki sizin topiğe dadanmısım diyebilicem dıs kapının mandalı misali
600 sayfa ne konuştuk ya :)
daha 3 gün önce 500. sayfadaydık.
Evet dogru ya bizim askerler gelmeden sen nişanlanmş olursun belkide
Ama Çağla bnden önce evlencekİçime doguyo
Yani blemiyorum ki bana fazla kalın olmaz erkek atkısı demislerdi sevglmde onu önce ikiye katlıyodu sonra aradan sokup takıyoduda hoş duruyodu aslında :26: Belki ipler filan farklıdır canım yada örüş şekli yada benmi yanlıs hatırlıyorum bilemedim simdi :44:
Evet dogru ya bizim askerler gelmeden sen nişanlanmş olursun belkide
Ama Çağla bnden önce evlencekİçime doguyo
Dediğin gibi takıyorsa ince olmalı zaten canım, ben böyle boynuna falan dolasın burnunu falan da iyice kapasın istiyorum malumunuz Ankara soğuğu ve biz İzmirli'ler olarak soğuk özürlüyüz yani
Yok nisanlanmamda sözlernim sanırım resimleri çeker koyarım buraya artık
Yok kuzum yok, son sırayı ben alırım belki Ecrinle kapışırız o konuda, sen gidersin
Tabiki koycaksn meraktan çatlarız vallahi
Yok kuzum yok, son sırayı ben alırım belki Ecrinle kapışırız o konuda, sen gidersin
Gelir gelmez yapcak gibiyiz zaten elbise düşünmye simdiden baslasam olcakAşırı zor beğenen bi yapım var
Ozaman sen başla yavaştan bakmaya canımcım yoksa telaş olur son anda fln içine sinmez sen şimdiden bak
Yok ya bna göre 3 4 senesi var bizim nişandı evlilikti olaylarının ama bakalm bi gelsin askerden belli olur ztn paylaşırım sizle gelişmeleri
walla çaglacım senle kapışmak zor olsada inatla deneriz yaniii
yaa az önceki atkı modelide güzeldii o 2 düz 2 ters mi nasıl oluyo 2 önden 2 arkadan mıı:?
Sizin de 5 sene olmuş zahmet olmazsa bir evlenin be canım artık siz, senin benle sona kalacak olman bile yanlış, millet malulen emekli oluyor o sürede
2 tane önden 2 tane arkadan canım.
sanırım "lastik" de diyorlar. kazakların kol ve bel kısımlarına da ondan yapıyorlar.
ben bu siteye daha önceden üye olmuştum.
4 sene kadar önce.
o zaman eşimle sevgiliydik.
buraya bi kaç konu açmıştım. babam sevgilimi istemiyor falan diye.
bütün millet "ayrıl" demişti.
iyi ki dinlememişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?