93/3 asker yolu bekleyenler

Ben 30 yaptım kuzum o biraz falza değil mi ya:44: Böyle iki kere sarıyodu erkek atkısı ya. Kalın gibi geldi bana :26:

30 u ben 5 aylık yeğenime yapmıştım ya o yüzden 40 yapayım dedim ördüm biraz gözüme ince gelince bozdum 50 yaptım, bana şuan normal geliyor ama yarın falan bir fotoğraflayıp gösteririm size :26:

30 u ben 5 aylık yeğenime yapmıştım ya o yüzden 40 yapayım dedim ördüm biraz gözüme ince gelince bozdum 50 yaptım, bana şuan normal geliyor ama yarın falan bir fotoğraflayıp gösteririm size :26:

Yani blemiyorum ki bana fazla kalın olmaz erkek atkısı demislerdi sevglmde onu önce ikiye katlıyodu sonra aradan sokup takıyoduda hoş duruyodu aslında :26: Belki ipler filan farklıdır canım yada örüş şekli yada benmi yanlıs hatırlıyorum bilemedim simdi :44:

Öncee ben evlencemmmmmmmm Valla ben iyiki sizin topiğe dadanmısım diyebilicem dıs kapının mandalı misali

Evet dogru ya bizim askerler gelmeden sen nişanlanmş olursun belkide
Ama Çağla bnden önce evlencek İçime doguyo

600 sayfa ne konuştuk ya :)
daha 3 gün önce 500. sayfadaydık.

Diyorum ya sağlam çene var bizde
Arada görüyorum topiği, şafakçı olmayanlar da okuyor herhalde diyorum forum takip kısmından buldular bizi mütemadiyen konuşan birileri olduğu için topikte, hiç boş kalmıyor ki, mehtap zamanları o da belki yani, onda da gece girip ne yaptığımızı ne ettiğimizi yazıyoruz

Dediğin gibi takıyorsa ince olmalı zaten canım, ben böyle boynuna falan dolasın burnunu falan da iyice kapasın istiyorum malumunuz Ankara soğuğu ve biz İzmirli'ler olarak soğuk özürlüyüz yani

Dediğin gibi takıyorsa ince olmalı zaten canım, ben böyle boynuna falan dolasın burnunu falan da iyice kapasın istiyorum malumunuz Ankara soğuğu ve biz İzmirli'ler olarak soğuk özürlüyüz yani

Aynen bende burdayken örmüstüm zaten antalya soğuğuda ağrı yazı gibi

Yok kuzum yok, son sırayı ben alırım belki Ecrinle kapışırız o konuda, sen gidersin

Yok ya bna göre 3 4 senesi var bizim nişandı evlilikti olaylarının ama bakalm bi gelsin askerden belli olur ztn paylaşırım sizle gelişmeleri

Gelir gelmez yapcak gibiyiz zaten elbise düşünmye simdiden baslasam olcak Aşırı zor beğenen bi yapım var

Ozaman sen başla yavaştan bakmaya canımcım yoksa telaş olur son anda fln içine sinmez sen şimdiden bak

Yok ya bna göre 3 4 senesi var bizim nişandı evlilikti olaylarının ama bakalm bi gelsin askerden belli olur ztn paylaşırım sizle gelişmeleri

İkna olaydım bir ben bizim de o kadar var yani, aynı sene falan olacak muhtemelen ya da sen 1 sene önüme geçersin bak buraya yazıyorum

yaa az önceki atkı modelide güzeldii o 2 düz 2 ters mi nasıl oluyo 2 önden 2 arkadan mıı:?

2 tane önden 2 tane arkadan canım.
sanırım "lastik" de diyorlar. kazakların kol ve bel kısımlarına da ondan yapıyorlar.

ben bu siteye daha önceden üye olmuştum.
4 sene kadar önce.
o zaman eşimle sevgiliydik.
buraya bi kaç konu açmıştım. babam sevgilimi istemiyor falan diye.
bütün millet "ayrıl" demişti.
iyi ki dinlememişim ya

fotodaki 2 ters 2 düz yani demi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…