93/3 asker yolu bekleyenler

Hande bitirdin valla bugün sen beni, önce atkı mevzusu şimdi bu
Ayy çok güldüm ya unuttum derdi tasayı, ayrıl dediler ve şimdi 2 yıllık evlisiniz hee, vay arkadaş yaa

İkna olaydım bir ben bizim de o kadar var yani, aynı sene falan olacak muhtemelen ya da sen 1 sene önüme geçersin bak buraya yazıyorum

Evet aynen öyle gibi olucak bncede Parasal durumlarımız bi belli olsa cok durmayız belkide ama Koray ailesinden hiç destek almk istemiyo oyüzden uzun sürebilr gibi bilmiyorm nolck

Evet aynen öyle gibi olucak bncede Parasal durumlarımız bi belli olsa cok durmayız belkide ama Koray ailesinden hiç destek almk istemiyo oyüzden uzun sürebilr gibi bilmiyorm nolck

Bende öyle istiyorum aslında ama daha okulun bitmesine bile ( bu bölümde kalacağımı varsaydım ) bu seneyi saymazsak 3 sene var. 3 sene okul için beklesin, sonra da çalışayım para biriktireyim diye beklesin dersek ohoooo, Ayti kaçırır sonunda beni sinirinden

Ya en olmadı okulun son senesi nişan yaparsınz pat diye evlenmk zorunda deglsinz ki 1 sene flnda nişanlı kalırsnz snrada okulun biter evlenirsnz Nasıl bi plan yaptm size ama Tabi o dönemde Aytaç çatlamazsa iyi

Hande bitirdin valla bugün sen beni, önce atkı mevzusu şimdi bu
Ayy çok güldüm ya unuttum derdi tasayı, ayrıl dediler ve şimdi 2 yıllık evlisiniz hee, vay arkadaş yaa

ya işte milletin dediğine de çok bakmamak lazım.
neler neler söylemişlerdi yaa, babanı dinle hemen ayrıl, geleceğiniz olmaz vs.

o zamanlar sevdiceğim, ben üniversitede ankara da yaşıyorum diye oraya taşınmıştı.
benim yurduma yakın bir yerde çalışıyor ve orada kalıyordu.

babam da aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen görüşmeyeceksiniz diyordu.
gizli gizli görüşüyorduk Armada AVM de her akşam.
babamlar telefon ederlerse sessiz bir yere geçip yurttayım diyordum. ama nasıl panikliyordum..
bazen kameralı görüşmek istiyolardı.
hemen otobüse atlayıp yurda dönüyodum.
ne günlerdi ya

Ya en olmadı okulun son senesi nişan yaparsınz pat diye evlenmk zorunda deglsinz ki 1 sene flnda nişanlı kalırsnz snrada okulun biter evlenirsnz Nasıl bi plan yaptm size ama Tabi o dönemde Aytaç çatlamazsa iyi

Okul için mecbur bekleyecek paşamız biz 365 saydık o da 1095 güncük ( ! ) sayıversin ne olmuş yani

Vay be neler geçirmşsnz walla ozamn bn olsaydım ayrıl fln demezdim sevgiye sonsuz inancım var
Eşinide taktir ettim senin için taşınıp düzenini değiştrmş ne hoşsunz ya

Adam sana yakın olmak için geliyor okuduğun şehre orada iş bulup çalışıyor da daha ayrıl diyor insanlar demek hee pes valla, hakikaten çok da kaptırmamak lazım demek ki buradaki yorumlara

kızlaarrrr bişi sorcammm buraya erkekler giremez demiii???

çok da rahat girer malesef
ama kalkıp da 600 sayfayı okurlar mı ki
okusalar da anlamazlar bence.

3 sene beklemek güzel bence ideal.
okul bittiği gibi nişan.
1 sene sonra da düğün

ya da nişandan hemen 2-3 ay sonra düğün
artık siz bilirsiniz yani

Okul için mecbur bekleyecek paşamız biz 365 saydık o da 1095 güncük ( ! ) sayıversin ne olmuş yani

Walla ozamn Aytaç ı en iyi senin anlaman lazm 365 bitene kadar biz ne hale gelicez Cocuk 1095 i sayana kadar ne hallere girer allah bilir

Aman ya insan anlatmasa içine at at patlayıverr erkekler anlamaz böyle şeylerden bakma sen ona
Herkesin özeli var hem burda sırdaşız biz bşycik olmaz :13:

ben de raşit evdeyken burayı öğrenmesin diye gizli giriyorum :)
sonuçta çocuğun bütün dedikodusunu yapıyorum burada.
burası da bana ait olsun, bunu da bilmesin bence.

Bizim daha bu kadar dillendirdiğimiz ya da dillendirebildiğimiz diyeyim bir şeyler yok be Hande'cim ne zaman konusu açılsa benim bakış açım belli deyip Ayti'yi dumura uğratan o lafımı söylüyorum, bir gün elinin tersiyle geçirecek ağzıma ama ne zaman bakalım
O da gör bak ben seni kandırıcam günü bir gelsin de diyip duruyor, bakalım ne olacak görücez, ben mi kazanıcam aytican mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…