- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.961
2 tane önden 2 tane arkadan canım.
sanırım "lastik" de diyorlar. kazakların kol ve bel kısımlarına da ondan yapıyorlar.
ben bu siteye daha önceden üye olmuştum.
4 sene kadar önce.
o zaman eşimle sevgiliydik.
buraya bi kaç konu açmıştım. babam sevgilimi istemiyor falan diye.
bütün millet "ayrıl" demişti.
iyi ki dinlememişim ya
yaa süre olarak yanlış ewt amaa kafa olarak senle kapışcak kafadaymm yaniiisizin ne kadar oldu canımcım
İkna olaydım bir ben bizim de o kadar var yani, aynı sene falan olacak muhtemelen ya da sen 1 sene önüme geçersin bak buraya yazıyorum
Evet aynen öyle gibi olucak bncedeParasal durumlarımız bi belli olsa cok durmayız belkide ama Koray ailesinden hiç destek almk istemiyo oyüzden uzun sürebilr gibi bilmiyorm nolck
kızlaarrrr buraya erkekler giremez demiii???
Girer :26: Noldu ki gizli bşy mi yapcaksınMerak ettim bak şimdi
Bende öyle istiyorum aslında ama daha okulun bitmesine bile ( bu bölümde kalacağımı varsaydım ) bu seneyi saymazsak 3 sene var. 3 sene okul için beklesin, sonra da çalışayım para biriktireyim diye beklesin dersek ohoooo, Ayti kaçırır sonunda beni sinirinden
Hande bitirdin valla bugün sen beni, önce atkı mevzusu şimdi bu
Ayy çok güldüm ya unuttum derdi tasayı, ayrıl dediler ve şimdi 2 yıllık evlisiniz hee, vay arkadaş yaa
Ya en olmadı okulun son senesi nişan yaparsınz pat diye evlenmk zorunda deglsinz ki 1 sene flnda nişanlı kalırsnz snrada okulun biter evlenirsnzNasıl bi plan yaptm size ama Tabi o dönemde Aytaç çatlamazsa iyi
ya işte milletin dediğine de çok bakmamak lazım.
neler neler söylemişlerdi yaa, babanı dinle hemen ayrıl, geleceğiniz olmaz vs.
o zamanlar sevdiceğim, ben üniversitede ankara da yaşıyorum diye oraya taşınmıştı.
benim yurduma yakın bir yerde çalışıyor ve orada kalıyordu.
babam da aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen görüşmeyeceksiniz diyordu.
gizli gizli görüşüyorduk Armada AVM de her akşam.
babamlar telefon ederlerse sessiz bir yere geçip yurttayım diyordum. ama nasıl panikliyordum..
bazen kameralı görüşmek istiyolardı.
hemen otobüse atlayıp yurda dönüyodum.
ne günlerdi ya
Girer :26: Noldu ki gizli bşy mi yapcaksınMerak ettim bak şimdi
ya işte milletin dediğine de çok bakmamak lazım.
neler neler söylemişlerdi yaa, babanı dinle hemen ayrıl, geleceğiniz olmaz vs.
o zamanlar sevdiceğim, ben üniversitede ankara da yaşıyorum diye oraya taşınmıştı.
benim yurduma yakın bir yerde çalışıyor ve orada kalıyordu.
babam da aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen görüşmeyeceksiniz diyordu.
gizli gizli görüşüyorduk Armada AVM de her akşam.
babamlar telefon ederlerse sessiz bir yere geçip yurttayım diyordum. ama nasıl panikliyordum..
bazen kameralı görüşmek istiyolardı.
hemen otobüse atlayıp yurda dönüyodum.
ne günlerdi ya
kızlaarrrr bişi sorcammm buraya erkekler giremez demiii???
Bende öyle istiyorum aslında ama daha okulun bitmesine bile ( bu bölümde kalacağımı varsaydım ) bu seneyi saymazsak 3 sene var. 3 sene okul için beklesin, sonra da çalışayım para biriktireyim diye beklesin dersek ohoooo, Ayti kaçırır sonunda beni sinirinden
Okul için mecbur bekleyecek paşamız biz 365 saydık o da 1095 güncük ( ! ) sayıversin ne olmuş yani
yaa sormaayaa bnmki bilmiyoda böle sizlerle konuştumu filan görse kızar bütün özelimizi dökmüşsün die bzle ilgili hiçbişiyi bi başkasıyla paylaşmama köpürüyodaa ondaann biraz tutucudur da kendilerii
çok da rahat girer malesef
ama kalkıp da 600 sayfayı okurlar mı ki
okusalar da anlamazlar bence.
3 sene beklemek güzel bence ideal.
okul bittiği gibi nişan.
1 sene sonra da düğün
ya da nişandan hemen 2-3 ay sonra düğün
artık siz bilirsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?