93/3 asker yolu bekleyenler

Walla ozamn Aytaç ı en iyi senin anlaman lazm 365 bitene kadar biz ne hale gelicez Cocuk 1095 i sayana kadar ne hallere girer allah bilir

Valla beklesin paşamız, ben dizinin dibinde olucam onun, istediğimiz zaman görüşücez, konuşucaz, gezicez, tozucaz ama şimdiye bak bir de bırak birlikte bi şeyler yapmayı tek başıma yapayım desem bile içimden gelmiyor yahu 11 gün oldu gideli okul dışında gittiğim tek yer onların ev oldu yani o da geçen gün işte daha

Aman ya insan anlatmasa içine at at patlayıverr erkekler anlamaz böyle şeylerden bakma sen ona
Herkesin özeli var hem burda sırdaşız biz bşycik olmaz :13:

orası öle tabiisi sırdaşızz canım da işte normalde bile kimseye anlatma die kızar bide tanımadığın kişilerle konuştun die döver walaa benii
ilk defa ondan gizli böle sanal bi ortamda birileriyle konuşuyor olunca o biraz tedirgn etti kanımca

ya zaten daha ilk başından bu muhabbetlere bile girmeye gerek yok bence. ilk 4 sene falan hiç evleniriz demiyodum ben, konu açılırsa bile kapatıyodum.
ve yaşlarınız dolayısıyla bence şimdiden böyle dillendirmeye luzum yok.
güzel güzel doya doya ilişkinizi yaşayın

Ben de hani direk kestirip atmayayım bari kırmayayım çocuğu diye böyle söylemeye çalışıyordum bazen o zaman da işte bende hadi şimdi kalk evlenelim demiyorum ki şu benim askerlik bir çıksın aradan sonra senin okulun bitsin ondan sonra diyorum yani o kadar da düşüncesiz değilim bir hayal bile kurdurtmuyorsun falan diyor
Sanırım tamam evlenirim seninle zamanı gelince desem falan içi rahatlayacak paşamızın, garantide mi hissedecek kendini nedir anlamadım ki

Bnmki biliyo hatta kendi yazdıgım bi kaç şeyi göstermştim ona bunlar erkek degl dimi fln olmştu ilk başta bnde yok sacmalama asker bekleyenler onlarda bnm gibi dedm napiyim anca onlar anlar bni dedim oda güldü iyi bakalm dedi
Bi zararı yok ki ztn öğrense sorun olur dersen söylemesende bşy olmaz merak etme

İyi geceler arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Ben de iyi sayılırım ama aklıma takılan bir şey var hani bu askerliğin kısalmasıyla izinler de kısaldı ya ben dün sevdiceğimle konuştum bu konuyu bana dedı ki o 93/3 ler ıcın gecerlı degıl dıye bılıyorum gelecek olan devrede işleyecek dedi aklım karıştı :44: nasıl olur dedim yani askerliğin 12 aya düşmesi bizi etkiliyorsa izinlerin de etkilemesi lazım ama bana öyle bir bilgi gelmedi dedi :26: sizin bir bilginiz var mı acaba bu konu hakkında :44:

yanii işte ondan zaten özellikle erkek mi bayan mı die kızar die panik yaptm gece gece niyeyse:26:

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 01. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 62 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 161

... ezgisaygin ... 183

... yuppisi ... 186

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 209

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 260

... zeytinagaci ... 269

... KUBB88 ... 283

... hnf25 ... 284

... Kanaryam35 ... 285

... blss ... 286

... KorEc ... 286

... nira87 ... 286

... mystery123 ... 287

... yunay ... 287

... ARAZIM ... 289

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:

Bizim topic olarak bildigimiz 93/3 leride etkiliyo ama kesin mi bnde bilmiyorm :26:

hani bidde empati yapıyorumm o böle bişi yapsa bana demese hani erkekle konuşuyo bile olsa kızarm ben bnm nden haberm yok saklı iş çevirir gbi die

Haberin olsa kızar mıydın peki bn olsam kızmazdm niye erkeklerle konusuyosn diye Tabi konustugu şeylerede baglı ama biz uslu uslu şeyler konusuyorz :26: Askerden gelince söylersin olmadı

Rica ederm canım Toplam izinler 24 gün yani 15 ayken 30 du :26:

30 iyiydi aslında :) izinleri neden düşürüler anlamam 6 günden ne olacak sanki 30u 24 yapıyorlar şimdi bayramda 10 gün gitti zaten :26: acaba benim sevdicek mi yanlış biliyor sizler de bir sorsanız aradıklarında sizinkilere kızlar :44:

hani bidde empati yapıyorumm o böle bişi yapsa bana demese hani erkekle konuşuyo bile olsa kızarm ben bnm nden haberm yok saklı iş çevirir gbi die

Benmkide çok kızar böyle seyleere de söylediğimde erkek varmı filan dedi adı üstünde kadınlar kulübü dedim yani olsada benm konustuğm kiisler belli dedim bişey demedi yani. Söyle bence ne dicekki kötü bisi yapmıosun ben ona anlatıyorum arada sizden öğrendiğim seyleri filan soruyorum mesela yine mi kk diyo Söyle saklı is yapma bosver

Canım ben 93/2 yim sormustum bende evet öyle bisi var ama kesin mi belli değil dedi. O hala 30muş gibi sayıyor. 6 Gündende bir şey olmaz zaten :26:

Haberin olsa kızar mıydın peki bn olsam kızmazdm niye erkeklerle konusuyosn diye Tabi konustugu şeylerede baglı ama biz uslu uslu şeyler konusuyorz :26: Askerden gelince söylersin olmadı

ya kızardm şöle kızardm hani haberm yok hmde ne gerek war konuşma die kızardm degişik biriym zaten bnde kendimi anlamış diilimbazen kendimden kaçasım geliyoya anca onları özledimizi çewirip çevirip söylüyoz yani ters şeyler ne konuşcazda biz tatlı kızlarız yapmayz ölebakıyım dahada içime sinmezse gelince sölerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…