- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.981
Walla ozamn Aytaç ı en iyi senin anlaman lazm365 bitene kadar biz ne hale gelicez Cocuk 1095 i sayana kadar ne hallere girer allah bilir
Aman ya insan anlatmasa içine at at patlayıverr erkekler anlamaz böyle şeylerden bakma sen ona
Herkesin özeli var hem burda sırdaşız biz bşycik olmaz :13:
Bizim daha bu kadar dillendirdiğimiz ya da dillendirebildiğimiz diyeyim bir şeyler yok be Hande'cim ne zaman konusu açılsa benim bakış açım belli deyip Ayti'yi dumura uğratan o lafımı söylüyorum, bir gün elinin tersiyle geçirecek ağzıma ama ne zaman bakalım
O da gör bak ben seni kandırıcam günü bir gelsin de diyip duruyor, bakalım ne olacak görücez, ben mi kazanıcam aytican mı
ya zaten daha ilk başından bu muhabbetlere bile girmeye gerek yok bence. ilk 4 sene falan hiç evleniriz demiyodum ben, konu açılırsa bile kapatıyodum.
ve yaşlarınız dolayısıyla bence şimdiden böyle dillendirmeye luzum yok.
güzel güzel doya doya ilişkinizi yaşayın
orası öle tabiisi sırdaşızz canım da işte normalde bile kimseye anlatma die kızar bide tanımadığın kişilerle konuştun die döver walaa benii
ilk defa ondan gizli böle sanal bi ortamda birileriyle konuşuyor olunca o biraz tedirgn etti kanımca
ben yatayım artık cancağızlarım
sayenizde bugün çok eğlendim buralarda :)
Bnmki biliyo hatta kendi yazdıgım bi kaç şeyi göstermştim ona bunlar erkek degl dimi fln olmştu ilk başta bnde yok sacmalama asker bekleyenler onlarda bnm gibi dedm napiyim anca onlar anlar bni dedim oda güldü iyi bakalm dedi
Bi zararı yok ki ztn öğrense sorun olur dersen söylemesende bşy olmaz merak etme
İyi geceler arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Ben de iyi sayılırım ama aklıma takılan bir şey var hani bu askerliğin kısalmasıyla izinler de kısaldı ya ben dün sevdiceğimle konuştum bu konuyu bana dedı ki o 93/3 ler ıcın gecerlı degıl dıye bılıyorum gelecek olan devrede işleyecek dedi aklım karıştı :44: nasıl olur dedim yani askerliğin 12 aya düşmesi bizi etkiliyorsa izinlerin de etkilemesi lazım ama bana öyle bir bilgi gelmedi dedi :26: sizin bir bilginiz var mı acaba bu konu hakkında :44:
yanii işte ondan zaten özellikle erkek mi bayan mı die kızar die panik yaptm gece gece niyeyse:26:
Bizim topic olarak bildigimiz 93/3 leride etkiliyo ama kesin mi bnde bilmiyorm :26:
Anladım canım sağolasın, aklım karıştı benimki öyle diyince nette de baktım bi bilgi bulamadım :44:
Amaaaannn şüphelenirse biz burdayız buyursun gelsin
hani bidde empati yapıyorumm o böle bişi yapsa bana demese hani erkekle konuşuyo bile olsa kızarm ben bnm nden haberm yok saklı iş çevirir gbi die
Rica ederm canımToplam izinler 24 gün yani 15 ayken 30 du :26:
hani bidde empati yapıyorumm o böle bişi yapsa bana demese hani erkekle konuşuyo bile olsa kızarm ben bnm nden haberm yok saklı iş çevirir gbi die
30 iyiydi aslında :) izinleri neden düşürüler anlamam 6 günden ne olacak sanki 30u 24 yapıyorlarşimdi bayramda 10 gün gitti zaten :26: acaba benim sevdicek mi yanlış biliyor sizler de bir sorsanız aradıklarında sizinkilere kızlar :44:
Haberin olsa kızar mıydın peki bn olsam kızmazdm niye erkeklerle konusuyosn diyeTabi konustugu şeylerede baglı ama biz uslu uslu şeyler konusuyorz :26: Askerden gelince söylersin olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?