93/3 asker yolu bekleyenler

Canım ben 93/2 yim sormustum bende evet öyle bisi var ama kesin mi belli değil dedi. O hala 30muş gibi sayıyor. 6 Gündende bir şey olmaz zaten :26:

Anladım canım benim, sende sağolasın. Benim sevdiceğim de öyle dedi biz 30 sayıyoruz öyle bir bilgi gelmedi alt devrelerinki öyle olacak dedi sizlere de bir danısayım dedim :44:

Anladım canım benim, sende sağolasın. Benim sevdiceğim de öyle dedi biz 30 sayıyoruz öyle bir bilgi gelmedi alt devrelerinki öyle olacak dedi sizlere de bir danısayım dedim :44:

Rica ederim canım. Evet belkide her birliğe bilgi gitmemistir diye düsünüyorum bende. 6 gün fazla oluversin artık yapcak bisi yok

Amaaaannn şüphelenirse biz burdayız buyursun gelsin

Ece sen şey sormustun ya hani zorunlu mu izin kullanmak diye ben onu sordum nasıl zorunluymuş bak.
Şimdi askerlik btince son 30günleri kala teskere veriyorlarmış izin kullanmazlarsa.Böylece kullanmıs oluyormuşsun. Ama izin kullanırsan normal tarihte çıkıyormuşsun.Yani her halukarda izin kullanılmıs oluyormus.

ya işte erkek olmasından yana işte şimdi şuraya bayan isimli bi erkek girse bzle bayan gbi konuşsa nerden bilcen erkek oldunu yani gerçi erkekler hödük olur her halinden anlaşılırdabide işte dediğim gbi hani bizle ilgili ii veya kötü başkasına anlatılmasından hiç hoşlanmz bazen arkadaşlara anlatrdm derdm bide böle böle konuştk die kızardı nolcakta giden herşeyi anlatın ki dedikoducu diyeebilmesn kmse derdi

Hmmm ama bnmkinin dedigi normal herkese zorunlu kullandırıyomş komutan Komutana noluyosa alalah ya Ztn sacma sapan komutanları var bi dönen muhabbetleri duysan hepsini dövesin gelir

Hmmm ama bnmkinin dedigi normal herkese zorunlu kullandırıyomş komutan Komutana noluyosa alalah ya Ztn sacma sapan komutanları var bi dönen muhabbetleri duysan hepsini dövesin gelir

ewt bnde öle duymuştm canım yaa zorunlu kullancaklarmış die ayy o komutanlar zaten öldürür adamı yaa

merhaba arkadaşlar. aslında yeni üye oldum kadınlar klübüne. internette dolaşırken hoşuma gitti ve üye oldum. hangi dönem olduğunu bilmiyorum ama benimde erkek arkadaşım askerde. ağustos ayında gitti askere kısa dönem olarak. şu an esas birliğinde yani istanbulda :)

meraba kızlar ben geldım doktordan sımdı bebgımın cınsıyetı tam belı degıl ama erkege benzıyo dedı doktor kapatmıs bacaklarını gostermdı yaramazz babsıda merakından hemen aradı ne dıye ama tam kesın degıl erkek dedeım allah salıklı versınde ne olursa olsun kız erkek hıc farketmez

Akşamları yokluğu daha ağır geliyor.özlem hasret daha bi fena bastırıyo. telefonu hala çıkarmadı ama açtığında okusun yüzünde gülümseme olsun diye msj yazdım. duygularım dökülürken gözyaşlarımda döküldü..

hoşgeldin, biz uzun dönem asker yolu bekliyoruz. ama bize katılabilirsin.
biz burada güzel zaman geçiriyoruz

günaydınn :)
Yaşasın kasım ayı.

Hemen gel ve hemen defol git Kasım ayı

Son düzenleme:
Günaydınlar olsun herkeslere Sabah şekeri gibiyim bugün masallah
Yarın bnden 1-2 gün haber alamayabilrsnz özlemden kafayı yiyip Bakırköye yatırılmicam merak etmeyin Yeni eve taşınıcaz netin baglanması fln bugün halledilmezse pazartesiye sarkabilr en gec pazartesi sizinleyim yine

kolay gelsin canım taşınma işleri çok zor. 2 senede 3 kere taşındım fenalık geldi

kolay gelsin canım taşınma işleri çok zor. 2 senede 3 kere taşındım fenalık geldi

Bizimki daha bi zor cünkü annem var Taşıma şirketiyle anlaştık ama annem daha taşınmadan eşyaların yarısını yeni eve taşıdı bile Neyseki yarın sabh bnm kursum varda o işlerin içine girmicem geldigimde eve taşınılmş olck

hey allahım ya anneler çok acayip

aaa bugün eşinin yeri belli olcktı haber var mı :26:

Sabah mesajlaştık.
Saat 9 da denizli merkeze götürecekler bizi, orada yeni kıyafetlerimizi verecekler, oradan da yeni yerlerimize götürecekler sanırım dedi.
Ama daha haber yok.
İşlemleri yine uzun sürer bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…