- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.001
Canım ben 93/2 yim sormustum bende evet öyle bisi var ama kesin mi belli değil dedi. O hala 30muş gibi sayıyor. 6 Gündende bir şey olmaz zaten :26:
Anladım canım benim, sende sağolasın. Benim sevdiceğim de öyle dedi biz 30 sayıyoruz öyle bir bilgi gelmedi alt devrelerinki öyle olacak dedi sizlere de bir danısayım dedim :44:
Amaaaannn şüphelenirse biz burdayız buyursun gelsin
Benmkide çok kızar böyle seyleere de söylediğimde erkek varmı filan dedi adı üstünde kadınlar kulübü dedim yani olsada benm konustuğm kiisler belli dedim bişey demedi yani. Söyle bence ne dicekki kötü bisi yapmıosun ben ona anlatıyorum arada sizden öğrendiğim seyleri filan soruyorum mesela yine mi kk diyoSöyle saklı is yapma bosver
Ece sen şey sormustun ya hani zorunlu mu izin kullanmak diye ben onu sordum nasıl zorunluymuş bak.
Şimdi askerlik btince son 30günleri kala teskere veriyorlarmış izin kullanmazlarsa.Böylece kullanmıs oluyormuşsun. Ama izin kullanırsan normal tarihte çıkıyormuşsun.Yani her halukarda izin kullanılmıs oluyormus.
Hmmm ama bnmkinin dedigi normal herkese zorunlu kullandırıyomş komutanKomutana noluyosa alalah ya Ztn sacma sapan komutanları var bi dönen muhabbetleri duysan hepsini dövesin gelir
ewt bnde öle duymuştm canım yaa zorunlu kullancaklarmış die ayy o komutanlar zaten öldürür adamı yaa
ecee bi ikimiz mi kaldık nee
evet öyle olmuş sanırım kaldık baş başa
gece kuşu olduk ice yaa
merhaba arkadaşlar. aslında yeni üye oldum kadınlar klübüne. internette dolaşırken hoşuma gitti ve üye oldum. hangi dönem olduğunu bilmiyorum ama benimde erkek arkadaşım askerde. ağustos ayında gitti askere kısa dönem olarak. şu an esas birliğinde yani istanbulda :)
Günaydınlar olsun herkeslereSabah şekeri gibiyim bugün masallah
Yarın bnden 1-2 gün haber alamayabilrsnz özlemden kafayı yiyip Bakırköye yatırılmicam merak etmeyinYeni eve taşınıcaz netin baglanması fln bugün halledilmezse pazartesiye sarkabilr en gec pazartesi sizinleyim yine
kolay gelsin canım taşınma işleri çok zor. 2 senede 3 kere taşındım fenalık geldi
Bizimki daha bi zor cünkü annem varTaşıma şirketiyle anlaştık ama annem daha taşınmadan eşyaların yarısını yeni eve taşıdı bile Neyseki yarın sabh bnm kursum varda o işlerin içine girmicem geldigimde eve taşınılmş olck
hey allahım ya anneler çok acayip
aaa bugün eşinin yeri belli olcktı haber var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?