- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.021
Sabah mesajlaştık.
Saat 9 da denizli merkeze götürecekler bizi, orada yeni kıyafetlerimizi verecekler, oradan da yeni yerlerimize götürecekler sanırım dedi.
Ama daha haber yok.
İşlemleri yine uzun sürer bence...
Hayırlısı olsun inş :26: Aynen haber vermesi akşamı bulabilr
konuştum şimdi. sabah yine silah atışları varmış.
benimki yine birinci olmuş ya
komutanlar gittiğin yerde denetlemelerde atış yaptıracakları zaman seni seçecek, aferin demişler.
şimdi bekliyorlarmış İl merkezde, birazdan yerleri açıklanacak ve oralara gönderileceklermiş.
Olaya iyice heycan katmşlar resmen
evet ya neden adam gibi söylemiyolar.
otobüse bindirip götürdükten sonra öğrenecekler heralde nereye gideceklerini
evet ya neden adam gibi söylemiyolar.
otobüse bindirip götürdükten sonra öğrenecekler heralde nereye gideceklerini
konuştum şimdi. sabah yine silah atışları varmış.
benimki yine birinci olmuş ya
komutanlar gittiğin yerde denetlemelerde atış yaptıracakları zaman seni seçecek, aferin demişler.
şimdi bekliyorlarmış İl merkezde, birazdan yerleri açıklanacak ve oralara gönderileceklermiş.
Bi gözlerini baglamadıkları kalmş ztn yaaİyice büyük bi olay haline getrmşler acıklayında gitsin yani ne sinir ediyosnz insanları
yedikçe alttan notlar çıkar :)
iyi fikir aslında.
valla baktım zor geliyor bu dediğini biraz değiştirir yaparım.
eşim tatlı sevmez, kurabiye yerine başka bişeyler bulurum.
daha önce o uyurken evin her tarafına, kıyafetlerin ceplerine falan onlarca not yapıştırmıştım.
2 gün boyunca evden not topladı.
her bulduğundan sonra da gelip öpüyordu beni
ne güzeldi ya..
ay yenı okudumm hehe aynen cok tatlıymısss
ECE ew işleri derken özletcen heralde kendini
meraba kızlar ben geldım doktordan sımdı bebgımın cınsıyetı tam belı degıl ama erkege benzıyo dedı doktor kapatmıs bacaklarını gostermdı yaramazzbabsıda merakından hemen aradı ne dıye ama tam kesın degıl erkek dedeım allah salıklı versınde ne olursa olsun kız erkek hıc farketmez
Evet canım ya brz öyle olcak ama napalım 2 3 gün bensiz idare edin ama sakın moralleri bozmak yok
Akşamları yokluğu daha ağır geliyor.özlem hasret daha bi fena bastırıyo. telefonu hala çıkarmadı ama açtığında okusun yüzünde gülümseme olsun diye msj yazdım. duygularım dökülürken gözyaşlarımda döküldü..
Günaydınlar olsun herkeslereSabah şekeri gibiyim bugün masallah
Yarın bnden 1-2 gün haber alamayabilrsnz özlemden kafayı yiyip Bakırköye yatırılmicam merak etmeyinYeni eve taşınıcaz netin baglanması fln bugün halledilmezse pazartesiye sarkabilr en gec pazartesi sizinleyim yine
sen olmayınca moraller yerlerde geziyoo bizim topiciğin polyannaası sendinherkesin moralleri yerden toplarsınnn gelince artkkk
kolay gelsın yavrucummmmmm bende pazartesı burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?