93/3 asker yolu bekleyenler

Sabah mesajlaştık.
Saat 9 da denizli merkeze götürecekler bizi, orada yeni kıyafetlerimizi verecekler, oradan da yeni yerlerimize götürecekler sanırım dedi.
Ama daha haber yok.
İşlemleri yine uzun sürer bence...

Hayırlısı olsun inş :26: Aynen haber vermesi akşamı bulabilr

Hayırlısı olsun inş :26: Aynen haber vermesi akşamı bulabilr

konuştum şimdi. sabah yine silah atışları varmış.
benimki yine birinci olmuş ya
komutanlar gittiğin yerde denetlemelerde atış yaptıracakları zaman seni seçecek, aferin demişler.

şimdi bekliyorlarmış İl merkezde, birazdan yerleri açıklanacak ve oralara gönderileceklermiş.

Olaya iyice heycan katmşlar resmen

evet ya neden adam gibi söylemiyolar.
otobüse bindirip götürdükten sonra öğrenecekler heralde nereye gideceklerini

Bi gözlerini baglamadıkları kalmş ztn yaa İyice büyük bi olay haline getrmşler acıklayında gitsin yani ne sinir ediyosnz insanları

denetimde ii atış yapanları gönderiolar ewt benimkide nerdeyse her denettemede baş sıradaahayırlısı olur inş.

günaydınnn bi konuşamayan ben kalmışım uleeennnn :26::26::26:

bende yola çıkçam diye duş aldım saçlarımı yaptım ettim falan öyle hazırlık modundayım anlıcağınızzz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi topiğe erkek bebeğimizde oldu bak ne güzel hehe evet sağlıklı olsunda canımmm çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn

kıyamam sana benn olsun sen yaz ona evet okumak herzaman iyi gelir :) üzülme bak geçip gidiyor evet akşamları geçmiyor genelde ama olsun atlatıcaz sabah akşam derken geçmiyo deerken bi bakıyosun bak kasıma girmişiiz ...

kolay gelsın yavrucummmmmm bende pazartesı burdayımmmm

sen olmayınca moraller yerlerde geziyoo bizim topiciğin polyannaası sendinherkesin moralleri yerden toplarsınnn gelince artkkk

Ben burdaymşm gibi motive olun ozamn
Gelince toplarm bn sorun deglde yinede sizi üzgün bulmayı istemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…