93/3 asker yolu bekleyenler

Hoş bulduk, yok aramadı be canım daha, böyle zamanlarda genelde 3 gün haber alamıyorum ya bakalım bu sefer ne olacak

sen o kızdı mı die takıosun ama trp atmamışın bişi dememişin bnce o konuyla alakalı diil kuzum yaa arar bekle bakalımmm wala bnm attığım tripleri yaptıklarımı bi görsen aramasa bnmki aramazdı yanisen takmaa

yook kalmasın tabiii gerçi bnde pek normal sayılmam da bugün işte :26:

Noldu canimcim neyin var :26:

Hoş bulduk, yok aramadı be canım daha, böyle zamanlarda genelde 3 gün haber alamıyorum ya bakalım bu sefer ne olacak

Daha gun bitmedi ya arar bugun bnce :26: benmki dyodu artk is yaotrmaya basladilar bulasikti temizlikti onlari yaptryolarms belki oyle bsy varsa arayamiyodr :26:

Daha gun bitmedi ya arar bugun bnce :26: benmki dyodu artk is yaotrmaya basladilar bulasikti temizlikti onlari yaptryolarms belki oyle bsy varsa arayamiyodr :26:

2 gündür bi manyaklık war bende yaa tripcan oldumm ice adam dün gece geç geldi 2 saat die sabaha kadar trip attım uyku semeye trip atan tek insanda bnm herealde

Yok o olayı geçtim zaten artık da, ustada da böyle olmaması lazımdı yani, en azından bizim duyduğumuz her şey bu yöndeydi. Dün arayamadı, bugün de hala ses yok, rahatlardı da yani öyle diyordu kendisi, niye arayamadı ona taktım kafamı, endişelenmeye başladım ve de artık üzülmekten çok :26:

2 gündür bi manyaklık war bende yaa tripcan oldumm ice adam dün gece geç geldi 2 saat die sabaha kadar trip attım uyku semeye trip atan tek insanda bnm herealde

Sende bulup bunayanlardansin hrhalde :26: guzel guzel konussana sevgilinle aaa 2 saat keyfinden mi gec kaliyo sanki tribi yasakliyorm sna iyi davran askerine

Bilmiyorum inşallah öyledir, içimde sıkıntı var çünkü arayamadı diye ona yoruyorum. Kalktığı saatti herhalde sanırım 05.11 de de silkinerek uyandım bugün, iyice tadım kaçtı

Sende bulup bunayanlardansin hrhalde :26: guzel guzel konussana sevgilinle aaa 2 saat keyfinden mi gec kaliyo sanki tribi yasakliyorm sna iyi davran askerine

ama gıcık yaa ben saat kaç olmuş onu bekliyorum adam uyumuş bi mesaj atsaydın dedim en azından geç kalcam die e komutan wardı at<madm hiçmi gitmezler başından be adam 2 dk sölersn die kızdm yaasabaha kadar aramış kaç kere tersledm durdm :26:

Bilmiyorum inşallah öyledir, içimde sıkıntı var çünkü arayamadı diye ona yoruyorum. Kalktığı saatti herhalde sanırım 05.11 de de silkinerek uyandım bugün, iyice tadım kaçtı

Cok iyi anliyorum seni ama endiselenme aytacta senin merakta oldugunu blyodur firsati olunca arar illaki :26: ah ah bi rahata kavusamick miyz biz acaba :26:

endişelenme bence çünkü egitimdi işte temizlik bulaşıkları eksk olmaz ondandr akşam arar:26:

Askerde olmasa o duruma bnde cok kizardm 2dk zamaninda mi yok haber vericek dye ama orasi oyle dgl ki iste istedklerini hemen yapamiyolar anlayisli olmamiz lazm bnce

Cok iyi anliyorum seni ama endiselenme aytacta senin merakta oldugunu blyodur firsati olunca arar illaki :26: ah ah bi rahata kavusamick miyz biz acaba :26:

Böyle zamanlarda iki defa oldu zaten 3 er gün arayamadığı, ağlıyorum bildiğin telefonda merak ettim seni diye diye, çevresi gürültülü oluyor da allahtan anlamıyordur ağladığımı bari ama biliyordur tabi bilmez mi meraklandığımı
Hakikaten Ece ya, ne zaman rahat yüzü görücez ki biz, millet kaç saat telefonda konuştuk diyor ben hala bugün arayamadı diye dert yanıyorum burada :26:

Askerde olmasa o duruma bnde cok kizardm 2dk zamaninda mi yok haber vericek dye ama orasi oyle dgl ki iste istedklerini hemen yapamiyolar anlayisli olmamiz lazm bnce

haklısın öledir de gece gece bekletti die sinirim bozuldu adamın adeti yaa işteykende böle yapardı cvp vermezdi e bakamadm yogundum hiçbişi benden önemli olamaz heralde die çok kızdm ordada öle olunca sinirlerm bozuluosabahta kalktm özür mesajı attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…