- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.061
Böyle zamanlarda iki defa oldu zaten 3 er gün arayamadığı, ağlıyorum bildiğin telefonda merak ettim seni diye diye, çevresi gürültülü oluyor da allahtan anlamıyordur ağladığımı bari ama biliyordur tabi bilmez mi meraklandığımı
Hakikaten Ece ya, ne zaman rahat yüzü görücez ki biz, millet kaç saat telefonda konuştuk diyor ben hala bugün arayamadı diye dert yanıyorum burada:26:
Bilmiyorum inşallah öyledir, içimde sıkıntı var çünkü arayamadı diye ona yoruyorum. Kalktığı saatti herhalde sanırım 05.11 de de silkinerek uyandım bugün, iyice tadım kaçtı
haklısın öledir de gece gece bekletti die sinirim bozuldu adamın adeti yaa işteykende böle yapardı cvp vermezdi e bakamadm yogundum hiçbişi benden önemli olamaz heralde die çok kızdm ordada öle olunca sinirlerm bozuluosabahta kalktm özür mesajı attım
İnşallah canım :26:
o bendede oluyor konuya daldım gıbı oldu ama sey boyle arayamadıgında sankı bısey olms gıbı sıkıntı oluyor.. o hep olcak ne yazık kı hayatım askerde olduklarını bılsekte ıste ınsan kotu oluyor bende mesela hala konusmadım boyle huysuzum annemle falan kavga ettım sımdı hanı gergınım yanı konusmadıgımda bısey varmıscasına sınırlerı bozuluyo ınsanın...
Iyi yapmssin mutlu olmustrcok uzatmamak lazm askerdeyken boyle seyleri
sen takma canım yaa zor biliyorum en ii şeklde bu kadar endişelenmekte haklısın çünkü hepimizin başına gelio
ayy o bendede war yaa 1 gün aramayınca başlarım kurmaya şöle mi böle mi die hakkaten zor oluyo yaa:26:
Anliyodur canim agladgni fln.ben bile gecen gun kotu olmstm gozlerimden brz yaslar akmsti ama anlsmamstr dyodm anlams megersem :26:
1 ay snra fln snca rahata ererz bnce ama ozamana kadarda dertten tasadan olmezsek iyi :26:
o bendede oluyor konuya daldım gıbı oldu ama sey boyle arayamadıgında sankı bısey olms gıbı sıkıntı oluyor.. o hep olcak ne yazık kı hayatım askerde olduklarını bılsekte ıste ınsan kotu oluyor bende mesela hala konusmadım boyle huysuzum annemle falan kavga ettım sımdı hanı gergınım yanı konusmadıgımda bısey varmıscasına sınırlerı bozuluyo ınsanın...
piskoloji bozuyo gerçekten valla iyi değilim böyle gözlerim hep dolu geziyorum ki ben duygusalımdır ama bu kadar değilimdir hatta saygının bana aşık olma şeyi bile kız tribim falan yoktur gayet normalimdir herşeyi konuşup yapabiliyo benimle falan diğer kızlardn farklı olmamdı ama şimdi bildiğin bir kızım resmen her söylediğine alınan kırılan ne biliyim işte gözleri dolu dolu dokunsan alıcak gibi gezen ve bu çok kötü kişiliğim değişiyor yani ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilim bu ben değilim :26:
Beş karış suratım ya öyle böyle değil, dünya şebeleği 5 aylık yeğenim var şuan bizde, ha bire bana doğru atılıyor ama içimden gelmiyor hiç ilgilenmek. Bu çocuk arayamayınca evi terketse bizimkiler yeridir yani o kadar suratsızım, sen de tartışmışsın annenle bak bana da bir şey deseler hemen parlayıveriyorum
Sürekli şu kadar sonra bu kadar sonra diyip durmak da sinirimi bozuyor artık böyle diye diye 80 ( 2 si sevk ) günü deviriyoruz bugün, daha rahatlama yok ya hadi bakalım hayırlısı, biz de o günlere ericez herhalde yani bu kadar insan erdiğine göre
bakamadığı için sanmıyorum mutlu olcanı kızgndr şimdi baya bi gelse kızcak yine:26:hadi askerde böle ii kötü idare ederm ama burda tahammül edemiorumm yaaseninkide işteyken filan yaparmıydı böle haber vermemezlik??
aynen yaa normalde tripliyimdir hemde aşırı ama özleynce ve ulaşamaynca daha çok tripli çeklmez oluyorummaslında başlarında bişi oldundan diilde bizim işte duygusala bağlıoz hepp:26:ama onlar olsa bzm yerimizde bu kdar merak etmezler gibime gelio ve aklıma öle geldikçede sinir oluyormm
Eninde sonunda ericez sanırım ama işte ozamana kadar sabır taşı olsa çatlar gibime geliyoŞukadar snra fln filan diyoruzda günlerde cabuk gecmiyo ki
Oluyodu snra bi kızdım bidaha yapmadıBenden korkuyo kıyamam ya
ben gecen gun oyle soyledım dedım benım yapmam gerken bısey olsa sen acaba bu kadar fedaakrlık yaparmıydın dedım tabıkıde yapardım dıyo ama sanmıyom yanı yaparlar tabıde ne bılıyım genede sey olur yanı bızım kadar ınce dusunup edemezler
ya tabi yaparlardr ama bu kadar ince eleyp sık dokuyamazlar yaa yaratılış geregi öküz oluyolar genelde
ay evet ya ınsan valla cok kotu oluyo .. uf ıyıce benım pıskolojım bozuldu bugun tam yarıladık bız 6ay yanı bıtı kasıma gırdık ... tam 6 kaldı
Eninde sonunda ericez sanırım ama işte ozamana kadar sabır taşı olsa çatlar gibime geliyoŞukadar snra fln filan diyoruzda günlerde cabuk gecmiyo ki
Ama hala tedirginlikler gerginlikler ilk günkü gibi duruyor demi, nasıl alışıcaz diye biz yakınıyoruz da senin duruma artık alışmış olman lazımdı. Sende alışamıyorsun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi topiğe erkek bebeğimizde oldu bak ne güzel hehe evet sağlıklı olsunda canımmm çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?