93/3 asker yolu bekleyenler

Anliyodur canim agladgni fln.ben bile gecen gun kotu olmstm gozlerimden brz yaslar akmsti ama anlsmamstr dyodm anlams megersem :26:
1 ay snra fln snca rahata ererz bnce ama ozamana kadarda dertten tasadan olmezsek iyi :26:

Bilmiyorum inşallah öyledir, içimde sıkıntı var çünkü arayamadı diye ona yoruyorum. Kalktığı saatti herhalde sanırım 05.11 de de silkinerek uyandım bugün, iyice tadım kaçtı

o bendede oluyor konuya daldım gıbı oldu ama sey boyle arayamadıgında sankı bısey olms gıbı sıkıntı oluyor.. o hep olcak ne yazık kı hayatım askerde olduklarını bılsekte ıste ınsan kotu oluyor bende mesela hala konusmadım boyle huysuzum annemle falan kavga ettım sımdı hanı gergınım yanı konusmadıgımda bısey varmıscasına sınırlerı bozuluyo ınsanın...

Iyi yapmssin mutlu olmustr cok uzatmamak lazm askerdeyken boyle seyleri

İnşallah canım :26:

sen takma canım yaa zor biliyorum en ii şeklde bu kadar endişelenmekte haklısın çünkü hepimizin başına gelio

ayy o bendede war yaa 1 gün aramayınca başlarım kurmaya şöle mi böle mi die hakkaten zor oluyo yaa:26:

Iyi yapmssin mutlu olmustr cok uzatmamak lazm askerdeyken boyle seyleri

bakamadığı için sanmıyorum mutlu olcanı kızgndr şimdi baya bi gelse kızcak yine:26:hadi askerde böle ii kötü idare ederm ama burda tahammül edemiorumm yaa seninkide işteyken filan yaparmıydı böle haber vermemezlik??

piskoloji bozuyo gerçekten valla iyi değilim böyle gözlerim hep dolu geziyorum ki ben duygusalımdır ama bu kadar değilimdir hatta saygının bana aşık olma şeyi bile kız tribim falan yoktur gayet normalimdir herşeyi konuşup yapabiliyo benimle falan diğer kızlardn farklı olmamdı ama şimdi bildiğin bir kızım resmen her söylediğine alınan kırılan ne biliyim işte gözleri dolu dolu dokunsan alıcak gibi gezen ve bu çok kötü kişiliğim değişiyor yani ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilim bu ben değilim :26:

Anliyodur canim agladgni fln.ben bile gecen gun kotu olmstm gozlerimden brz yaslar akmsti ama anlsmamstr dyodm anlams megersem :26:
1 ay snra fln snca rahata ererz bnce ama ozamana kadarda dertten tasadan olmezsek iyi :26:

Sürekli şu kadar sonra bu kadar sonra diyip durmak da sinirimi bozuyor artık böyle diye diye 80 ( 2 si sevk ) günü deviriyoruz bugün, daha rahatlama yok ya hadi bakalım hayırlısı, biz de o günlere ericez herhalde yani bu kadar insan erdiğine göre

Beş karış suratım ya öyle böyle değil, dünya şebeleği 5 aylık yeğenim var şuan bizde, ha bire bana doğru atılıyor ama içimden gelmiyor hiç ilgilenmek. Bu çocuk arayamayınca evi terketse bizimkiler yeridir yani o kadar suratsızım, sen de tartışmışsın annenle bak bana da bir şey deseler hemen parlayıveriyorum

aynen yaa normalde tripliyimdir hemde aşırı ama özleynce ve ulaşamaynca daha çok tripli çeklmez oluyorummaslında başlarında bişi oldundan diilde bizim işte duygusala bağlıoz hepp:26:ama onlar olsa bzm yerimizde bu kdar merak etmezler gibime gelio ve aklıma öle geldikçede sinir oluyormm

ay evet ya ınsan valla cok kotu oluyo .. uf ıyıce benım pıskolojım bozuldu bugun tam yarıladık bız 6ay yanı bıtı kasıma gırdık ... tam 6 kaldı

Eninde sonunda ericez sanırım ama işte ozamana kadar sabır taşı olsa çatlar gibime geliyo Şukadar snra fln filan diyoruzda günlerde cabuk gecmiyo ki

Oluyodu snra bi kızdım bidaha yapmadı Benden korkuyo kıyamam ya

ben gecen gun oyle soyledım dedım benım yapmam gerken bısey olsa sen acaba bu kadar fedaakrlık yaparmıydın dedım tabıkıde yapardım dıyo ama sanmıyom yanı yaparlar tabıde ne bılıyım genede sey olur yanı bızım kadar ınce dusunup edemezler

wala bende trip yapıp kızmaya başlayınca oda korktubaşta bi gıcık ederdi sonra elinden geldkçe veriodu ama bundan sonrasıda öle yapmalı yoksa gebertirim

ya tabi yaparlardr ama bu kadar ince eleyp sık dokuyamazlar yaa yaratılış geregi öküz oluyolar genelde

ya tabi yaparlardr ama bu kadar ince eleyp sık dokuyamazlar yaa yaratılış geregi öküz oluyolar genelde

hahahaha askerde şöyle ilişki eğitimi verilse falan ne hoş olur demi kızlar yaaaa bi geliyolar allahım böyle varya o zaman iş yerine bile onunla giderim hiç bi an yanından ayrılmam

ay evet ya ınsan valla cok kotu oluyo .. uf ıyıce benım pıskolojım bozuldu bugun tam yarıladık bız 6ay yanı bıtı kasıma gırdık ... tam 6 kaldı

Ama hala tedirginlikler gerginlikler ilk günkü gibi duruyor demi, nasıl alışıcaz diye biz yakınıyoruz da senin duruma artık alışmış olman lazımdı. Sende alışamıyorsun

saygın bana gelince çarşı defteri yapçakmış saatlerinide koycakmış onsuz çıktığımda işte mesela alışverşe kızlarla bilmemne o saatte gelcekmişim eve yoksa ceza vercekmiş diğer hafta çarşımı kitlicekmiş iyice askerliğe bağlandı biz dönünce pazar günleri evde mıntıka olcakmış ( temizlik kelimesi kalktı hayatımızdan sanırım ) bi de o çavuşmuş ondan ben temizlermişim o da ucundan yardım edermiş yani ben dönüncede askerlikten kurtulamıyom

Eninde sonunda ericez sanırım ama işte ozamana kadar sabır taşı olsa çatlar gibime geliyo Şukadar snra fln filan diyoruzda günlerde cabuk gecmiyo ki

Aynen şu kadar geçse bu kadar geçse dediğimiz günlerde 1-2 ay yani, daha 3. ayları bile yeni dolduracağımızı düşünürsek çok uzun süreler bunlar bizim için :26:

Ama hala tedirginlikler gerginlikler ilk günkü gibi duruyor demi, nasıl alışıcaz diye biz yakınıyoruz da senin duruma artık alışmış olman lazımdı. Sende alışamıyorsun

ya hayatım tabkıde olcak yanı sevdıgın ınsanın sesını duymadıgında kotu omak normal kı bence eger alısırsak kotu olmazmı :) askerlıge alısalım ama onların sesını duymamaya onlarsız hayata degıl :) kotu bısey ama ne bılıyım genede ınsan alıstıgını dusunsene aramıyo sen gayet ama normalsın ulen sesını duymamıssın gununun nasıl gectıgını sormamıssın o senın nasıl oldugunu bılmıyo nasıl alıscan kı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi topiğe erkek bebeğimizde oldu bak ne güzel hehe evet sağlıklı olsunda canımmm çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn

saol cnım benım salıklı olsunda ıster kız ıster erkek hıc farketmez ama babsı erkek cok ıstıyodu zaten bı desısklık olmasa erkkek gorunuyo bebegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…