- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.081
hahahaha askerde şöyle ilişki eğitimi verilse falan ne hoş olur demi kızlar yaaaa bi geliyolar allahım böyle varya o zaman iş yerine bile onunla giderim hiç bi an yanından ayrılmam
saol cnım benım salıklı olsunda ıster kız ıster erkek hıc farketmez ama babsı erkek cok ıstıyodu zaten bı desısklık olmasa erkkek gorunuyo bebegım
hehe göbişin büyüyodur ay ne tatlııı
ya hayatım tabkıde olcak yanı sevdıgın ınsanın sesını duymadıgında kotu omak normal kı bence eger alısırsak kotu olmazmı :) askerlıge alısalım ama onların sesını duymamaya onlarsız hayata degıl :) kotu bısey ama ne bılıyım genede ınsan alıstıgını dusunsene aramıyo sen gayet ama normalsın ulen sesını duymamıssın gununun nasıl gectıgını sormamıssın o senın nasıl oldugunu bılmıyo nasıl alıscan kı
aynen yaa wala öle olsa ne ii olur
saol cnım benım salıklı olsunda ıster kız ıster erkek hıc farketmez ama babsı erkek cok ıstıyodu zaten bı desısklık olmasa erkkek gorunuyo bebegım
O da doğru alışsan sorun orada olurdu zaten
yani ondan takma bu kadar bende kötü oluyorumda ama alışma yani alışan zaten normal değildir kimse kusura bakmasında seven insan alışmaaaz bence
evet canı artık pantolan badıler hersey dar gelmeye basladı bırazda fazla kılo almısım galıba dogumda fıcı olurumm
hahah ayy ne güzel yaaa ben korkarım ama benim göbeğimde falan dövme var e tabi o zaman çocuk mocuk mu düşünüyordum kaburgamda falan bir ton 14 tane kalıcı dövmem var heryerimde hamile kalınca yırtılcak hepsiii şimdi düşüşnünce kötü oluyorum
ole dusunme canım her ınsanın cok catlamıyo eger dıkkat eder ve kermlerını duzenlı kullanırsan benım gbı hızlı kılo almasan hıc bıse olmaz cnm
bilmem bakalım aman zaten daha yüzyıllar var benim öyle bişeyime
bence ole deme canım bundan 3 sene esınle sozlenmıstım sozde askerden sonra evlencektı 1 sene nısanlı 2 senelık evlıyım canım hıc dusunmuyoduk ve bebıste ne zaman allh verıse dedı kkendı evımız olunca olsun dedık ama nasıp kısmet canım ınsanın kaderınde ne varsa o oluyo
doğru diyorsun gerçee :) bakalımm kısmet seninkisi güzel olmuş bak ne güzel ohhh hehe olsun bebişinle ilgilenirken askerlğinde geçer gider ondan sana bir parçan içinde en güzel bekleme seninki olsa gerek valla :)
bence ole deme canım bundan 3 sene esınle sozlenmıstım sozde askerden sonra evlencektı 1 sene nısanlı 2 senelık evlıyım canım hıc dusunmuyoduk ve bebıste ne zaman allh verıse dedı kkendı evımız olunca olsun dedık ama nasıp kısmet canım ınsanın kaderınde ne varsa o oluyo
merhaba dediginize katılıyorum konuya atladım ama insanın basına ne gelecegi kesinlikle belli olmuyor hic olmaz deyip aklının ucundan gecirmedigin seyleri oyle yasıyorsunki işte o zaman kaderin senin karsına neler cıkaracagı hic belli olmuyor bende senin gibiydim esim 5 ay yapacaktı ona guvenerek evlendim simdi canı sag olsun uzun donm yapıyor ve aklımdan dahi gecmeyen seyleri yasıyorum hayat insanı nelerle sınıyor yasamadan bilemezsin kesinlikle
Canımm meraba tanısmadık biz seninle.. Bebişin olcakmıs allah anlı babalı büyütsünn :107:
doru soluyosun canım acıkcası babsını pek aratmıyo bana zaten bebgı dusunmekten esıme zor sıra gelıyo ama obızı 24 sat dusunu ıyıkı ALLAH annelık duygusun kadınlara verımıs cnm allh kerkese tatırsın bu duyguyu ısteyen herkese kendınde once gelıyo ınankı
saol cnım bu tapidıkte pek evıl yok healde ama olsun bız bıraz acele ettık heralde 2 senelık evlıyım ve 4 aylıkta hamıleyım cok saol cnm bede tanıstıgma memnun oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?