- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.101
hehe ay cok guzel yaaa ıns yasarız bebegımm bızde zmanı gelınce :)
Oh oh bosver en güzeli askerden bi gelsin bende evlencem vallaKaç yasındasın canım ? Nerde yapıyor eşin ?
ınsallah canı allah kısmet etsın ınsaşlh ben 20 yasında 2 senelık evlıyım ıstanbulda oturuyorum sen cnm
Hazal canım bendee 20 yasındayım antalya'da yasıyorum:107:
benım esım dıyarbakırda sızın kı nerde yapıyoo
Ağrı'da canım :107: 93/2yiz. Sen 3 müsün ? Şafak kaç ?
ben 93.3 cnım daha 3 ay oldu gıdelı 9 ayımız daha var allah yuzumuze baktıda askerlık dustu cok sukur
Valla şanslıymışız tam vaktinde düştü askerlik
evet canım cok ıyı oldu vallhı allh yuzumuze baktı vallhı cok ıstıyodum dusun dıye kısmet bıze cıktı
evet cannım allhın buyuk bı hedıyesı herseyden cok degerlı bnım ıcın allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsaşllhValla diyorum ya şanslıymısıızzAz kaldı az bitti bile ne güzel bebişinle beraber bekliyosun sen
evet cannım allhın buyuk bı hedıyesı herseyden cok degerlı bnım ıcın allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsaşllh
Aminn canım insallah nasıl bi duygu evli olmak aynı yastayız ya o yüzden soruyorum bende çok istiyorum da geldikten sonra ama işte çevredekiler hemen olmaz diyo. 5 yıldır beraberiz daha neyi beklicez bilmyiorum valla
cok guzel bı duygu bence tavsıye edıyorum sızde baya olmus tanısalı ama cevredıklerı dınlemıceksın canım ınsan sevdıgı ıcn herseye dayanı ınankı cok zorlandın evlıkte olmasada bebegme cok laf yaptı cogu kısı esı asker ne gerk var ama esım ya ımda oldu cok sukur dısarıdan konusan kımseyı dınlamdık cnm allah bana bı can bahsetmıs ıykıde ver mıs ıykıde evlenmısım cnım kımseyı dınlemeyın cok sevıyosunz zorlukları cok maddı ve manevı ama baskalrı akıl verıyo ekmek vermez cnım duyma
Yani söz olcak geldikten sonra öyle istiyorlarda evlilik için daha erken olduğunu kaldıramıcağımı düşünüyolar hani evdeyim evlenmemek için bi nedenim yok maddi manevi hersey tamam geldikten sonra en fazla 1 yıl beklesek yeter bize maddiyatı sağlamak için. İşi falan hazır zten azıcık bi paa biriktrmek gerek diye düşünüyoruzda. Merak ettim bende zor mu yani evlilik bu kdr ben kendime güveniyorum yapabilceğme inanıorum sevglmde öyle olgun biridir yani az zamanıdrda tanımıyoruz birbirmizi :26:
Şimdiden aldılar evimizi filan zten canım da çok uzak mesafe değil yani 15 dakikalık bi mesefesi var onu dsnüyorum acaba problem olur mu diye . Anlayışlı insanlar hepsi de çok severler benide düşünmüyo değilim acaba sorun çıkarmı yakın olunca bdiye.canım sole solıyım ımkan varsa evlenın 1 sene sonra ama evınız ayrı olacaksa kımse karısmıcakcasa sıze evlendıkten sonra onemlı olan o karısanların arkasında esın destek olursa yıpranmasın cnm bence evlılık 2 kısılı ve ben yapabılyorum cok suku bıde aılesı ıle oturuyorum cok zor tavsıye etmıyorum bır oturmayı ozel hayat dıye bıse olmuyo problemler orda cogalıyo eger evlencegın kısı senı tasaycaksa bekleme derım cnm
Şimdiden aldılar evimizi filan zten canım da çok uzak mesafe değil yani 15 dakikalık bi mesefesi var onu dsnüyorum acaba problem olur mu diye . Anlayışlı insanlar hepsi de çok severler benide düşünmüyo değilim acaba sorun çıkarmı yakın olunca bdiye.
en azından evınız ayrı olur canım ıyı ınsanlarsa cıkmaz ınsallah canım musaden olursa cıkıyım cok acıktım cnm sohbetın cok guzeel cok sevdım cnm devam ederız sohbete eger ıstersen sımdılık kacııyım
tabıkı canım ınsanın basına hersey gelıyo cok sukurkı bızımkı tatlı bıse beklemsı zor olsada ınsana ders verıyo sevdıgını kıymetını anlıyo ve hıc bızanam ınsan kendı kaderını yazamz ne azldıysa ama ben menunum zorlukları olsada daha kotu olanlar var bız hıc degıl hatta dert degıl fadakarlık ve ask sevgı herseyı tadını daha ıyı anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?