93/3 asker yolu bekleyenler

Hatun taş yemin ediyorum, amanın da maşallah Ezgi'me

İyi yolculuklar canım, bol bol giderin hasretinizi, Polatlı'dan geçerken de unutma selamımı iletmeyi

ya yerım seniii sensin taşşş beee
tamam bebeğimmmmm unutmam selamını iletçem bağrırım duruyo orda insanlar iniyo aytaaaaaaaaaççççç tatlı sevgilin seni bekliyo bizle konuşuyo bütüün bir gün merak etme diye otobüstekilerde beni deli sanar aman nolcak hehehe

Çok hoş olmuşsun ezgicim. iyi yolculuklar...

Eşim kura çekmiş.
Çeke çeke denizlinin balıkesire eeeennnnnnnnnn uzak ilçesini çekmiş.
ulaşımın eeeeeennnnnnn zor olduğu yeri çekmiş.
nöbetin (hem de cezaevinde) eeeeeeennnnn çok olduğu yeri çekmiş, günde 9 saat!
üstüne bir de 4 saat devriyenin olduğu yeri çekmiş.
bir de cep telefonunun yasak olduğu yeri çekmiş.

aferin, çekeceğin varmış dedim ben de.
şimdi yolda, az sonra telefonu teslim edecek.
Hoşçakal diyorum kendisine. 9 ay sonra görüşürüz artık.
Benim oraya gitmem mümkün görünmüyor.
denizlinin merkezinden 2 saat de uzakmış yani.

hayatım oncelıkle tesekkur ederım dıger yandanda oyle deme benımde amasya oyleydı saygın samsundan once acemılık ılk amasyayken amasyaya gıdıyodum ordan ıcerlerıne gıdıyodum falan bıraz bı mesafe vardı yanı senınkısı gıbı.. sen neden gıdemıceksın kı denızlıye gıdersın ordan bınersın bıseye nolcak oyle kotu dusunme hemennn nobet hepımızın aynı benımkıde 8 saat tutuo mesela o genel oyle bızde ondan telefonu cıkarttık devrıye olayından dolayı ondan zaten acemılıktekı hallerı falan hep en ıyısıydı dıyoruz ya ustalık daha beter ouyor dıye merak etme bırazcık gıtsın alıssın duzene gırer zaten gene

yaa bakıyorum bakıyorum otobüslerin saatleri birbirini tutmuyor
umarım bulurum bi çaresini.
çameli diye bi ilçeye gitti.

3000 nüfuslu, köy gibi sanırım. öyle otobüs firmaları da yok yani.
dolmuş gibi şeyler çalışıyomuş.
bilmiyorum bakalım bi gidip yerleşsin de. artık bakıcaz duruma göre.

Adınıza üzüldüm..benim sevgilimde cezaevinde jandarma xaten o eğitimi gördü...açıkçası telefon kullanabilir çnk karakollar az kişi rahat olabilir ama bilemiyorum nöbetller çok sıkıntılı maalesef bnm sevgilimde günde 6-8 saat tutuyrdu çavuş olmadan önce ve tüm gün mahkumları hastane ve adliye devriyelerine çıkarıyorlar anartmıyrm günde 4-5 saat anca uyuyordu......ayrıca çevre illere nakilde var mahkum götürüyorlar yaklaşık 5 il gördü bnmki doğuya bile gittî.....cezaevi en yorucu yer anlıycağın..ama geçiyor hayırlısı buymuş

Son düzenleme:

bısey olmaz yaaa bızımde amasyaya ucak yoktu samsuna gıdıp ordan amasya yapıyoduk falan ohoo bende cok cektım o yollardan bı sekılde ayarlanır o dolmusların kalkıs saatlerı falan bende oyle dusunuyorum denızlıye gıtmıstım bı kere oyle ıc taraflarına gıtmek ıcın dolmuslar kalkıyo otogardan bınıyosun boyle gdıyosun koy tarzı bıyerdır zaten tahmın edıyorum.ulasırsın ulasırsın hıcbısey olmaz bı saat olsa olsa ara olur yahu nolcak ona gore gelırsın servısler kavta baslıyosa o saate gore ayarlayıp gelcen falan ben napıyım benımde oyle hepsını bırbırıne baglantılı ayarlayıp yoa cıkıyorum edıyorum .. arastırırz ararız tararız buluruz yolunu yordamını takma yahu nolcak artık ınternetten neyın nerde nasıl oldugunu ogrenırız yanı kolay ıs ben yardım ederım sanaa seve seveee

napalım yapıcak paşa paşa.
hep cezaevi çıkmasın dedi ama kaderinde varmış.
karakol 15-20 kişi falan olacakmış.
nöbet 3 saat tutup geliyor sonra tekrar sıra geliyormuş 3 saat daha derken günde 9 saati bulabiliyomuş işte.
nöbetten döneyim yatayım olayı da yokmuş.
gece yatıp sabah kalkıyormuş normal şekilde.
herhalde sizinki de öyledir.

kpss ye çalışıyordu yaa ne güzel. şimdi zaman da bulamaz..

artık düşeceğim yine yollara.
ya ben çalışmıyor olsam sorun değil.
bi gün önceden bile çıkarım yola ama iş var işte
napalım rapor alır giderim ben de

Seviyorum bu çocuğu ya, içtima var falan diye bağıranlara aldırmamış da meraklanmışımdır diye sesini duyurdu en azından, içtima alıncak şimdi bir arayayım dedim , arıcam ben seni hayatım hadi öptüm diyebildi ama olsun, ayyyy yine açtım ben çeşmeleri

Bzim topic ugursuz yemin ediyorm yaa Olmasın dedigimiz şeyler oluyo
Bence önce gitsin bi görsün illaki bi kolaylıgı vardır canım ya içini sıkma hemen :26:

Hadi gözün aydın en azından sesini duymşsn Demekki yogunluktan arayamıyomş rahat deglmş cocuk bak

Kendi içinden geçen olsun dedik, eşinin de hiç istemediği yer çıkmış iyi mi
Valla kızlar ya biz bir şeyleri aman şöyle olmasın ya da olsun gibilerinden dillendirmesek mi ne yapsak yaa, ne desek bir maraza çıkıyor.
Neyse Hande'cim hayırlısı olsun diyelim, belki de beklenilenin aksine komutanlar falan iyiyse en azından o açıdan rahat olur eşin, gitme konusunda da canını sıkma ben kaçak yollarla gidicem edicem diyorsam sen her türlü bir yolunu bulursun, olmadı hafta sonunu orada geçirirsin ulaşımdan dolayı

aynen bısey olmaz rapor alırsın o zamanlık yahu nolcak

hehe benımkıde aradı oh ohhhh

Hadi gözün aydın en azından sesini duymşsn Demekki yogunluktan arayamıyomş rahat deglmş cocuk bak

Sağ ol canım yaa, pozitif enerji için de ayrıca teşekkürler
Onu da soruverdim arada, dün çok mu yoğundunuz arayamadın meraklandım dedim, evet aşkım yaa ranza falan taşıdık işte dedi. Kuzucuuum ya kıyamammm :2:

Aman çok şükür yarabbiiiiim

yazık nöbet tutcam 5ten 7 ye sonra hemen kosarak cıkcam gelcem yanına dıyo uykusuz kalcak delı gıbı kıyamam yanımdada uyumuyo zaman gecırcez dıye dınlenırım ben sonra dıyo e sonrada nobetlerı ouyo hep kıyamam yaa ben bu sapsallara

bazen şey yapıyorum severken böyle ay sen büyüdünde asker mi odun nöbet mi tutuyon falan hahaha çocuğum gibi ya büyümedi hala böyle eldivenini kaybetmiş ağlıyo ordada dedim toplayamam kıçını senin arkasından çok dağınık şimdi eldiven falan götürüyorum hep kaybediyo çalıyolar

Yogun olmasa illaki arar ztn ama telaşa düşüyorz ister istemez

ya bence de kendimize nazar değdiriyoruz.....
dur bakalım merak ediyorum ne olacak bi kaç güne belli olur artık.

2 sorun var benim için.
1- kpss ye çalışamaması
2- telefonunun olmaması ya da arayamaması :2:

şöyle diyim sana normalde usta da yatıştır full ama cezaevi hariç sanırım o kadar yoğun oluyorlar...Bizimde nöbet 3 'er saatlik aralıklarlaydı biz tüm nöbetlerde telefondaydık gece 3-4 farketmiyordu burda eskiler bilir onla nöbet tutuyıordum günde 4 saat rahat konuşuyorduk bnmm sevgilimin olduğu yerdede 20 kişi ancalar...hayır yatma olayıda akşam yemeğinden sonra falan işte yatabiliyrsun nöbetin yoksa tabii çok sıkıntılı cezaevi ciddi anlamda yani...acaip yorucu mahkumların koğuşlarına girip arama bile yapıyorlar...Benm askerim çavuş şuan nöbet tutmuyor artık nöbetleri yazıyor çarşıları yazıyor mahkumların sevklerini çıkartıyor ama günde 1 kere konuşabiliyoruz artık o şekilde bile çok yoğun yanii zor ya..Yok cnm asla çalışamaz...

yaa saygın benle oyun oynuyo resmen şuan aradı gene içtimadan önce ara beni aşkım dedi tmm dedim arıyom açmıyooooooooooo
sonra açtı diyo ahha korktun demi açmıcam gittim diye artık bunlarla eğleniyom diyo dedim slak neden açmıyon arıyom geç açıyon eğlence olsun diye diyo akli dengesi bozuldu sevgilimin ya gerçekten iyi değil allah yardımcım olsun neler yapıyo görüyosunuz dimi cidden askerlikte birbirini ısırıyolarmış şafak atınca mutluluktan yanındakiler onlarla ola ola bu hale geldi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…