- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.141
şöyle diyim sana normalde usta da yatıştır full ama cezaevi hariç sanırımo kadar yoğun oluyorlar...Bizimde nöbet 3 'er saatlik aralıklarlaydı biz tüm nöbetlerde telefondaydık gece 3-4 farketmiyordu burda eskiler bilir onla nöbet tutuyıordum günde 4 saat rahat konuşuyorduk bnmm sevgilimin olduğu yerdede 20 kişi ancalar...hayır yatma olayıda akşam yemeğinden sonra falan işte yatabiliyrsun nöbetin yoksa tabii çok sıkıntılı cezaevi ciddi anlamda yani...acaip yorucu mahkumların koğuşlarına girip arama bile yapıyorlar...Benm askerim çavuş şuan nöbet tutmuyor artık nöbetleri yazıyor çarşıları yazıyor mahkumların sevklerini çıkartıyor ama günde 1 kere konuşabiliyoruz artık o şekilde bile çok yoğun yanii zor ya..Yok cnm asla çalışamaz...
yazık nöbet tutcam 5ten 7 ye sonra hemen kosarak cıkcam gelcem yanına dıyo uykusuz kalcak delı gıbı kıyamam yanımdada uyumuyo zaman gecırcez dıye dınlenırım ben sonra dıyo e sonrada nobetlerı ouyo hep kıyamam yaa ben bu sapsallara
bazen şey yapıyorum severken böyle ay sen büyüdünde asker mi odun nöbet mi tutuyon falan hahaha çocuğum gibi ya büyümedi hala böyle eldivenini kaybetmiş ağlıyo ordada dedim toplayamam kıçını senin arkasından çok dağınıkşimdi eldiven falan götürüyorum hep kaybediyo çalıyolar
Yogun olmasa illaki arar ztn ama telaşa düşüyorz ister istemez
ya bence de kendimize nazar değdiriyoruz.....
dur bakalım merak ediyorum ne olacak bi kaç güne belli olur artık.
2 sorun var benim için.
1- kpss ye çalışamaması
2- telefonunun olmaması ya da arayamaması :2:
yaa saygın benle oyun oynuyo resmen şuan aradı gene içtimadan önce ara beni aşkım dedi tmm dedim arıyom açmıyooooooooooo
sonra açtı diyo ahha korktun demi açmıcam gittim diye artık bunlarla eğleniyom diyo dedim slak neden açmıyon arıyom geç açıyon eğlence olsun diye diyo akli dengesi bozuldu sevgilimin ya gerçekten iyi değil allah yardımcım olsun neler yapıyo görüyosunuz dimi cidden askerlikte birbirini ısırıyolarmış şafak atınca mutluluktan yanındakiler onlarla ola ola bu hale geldi ....
destinyeda çok teşekkür ederim bilgiler için.
belki benimki de ileride çavuş falan olur.
bilmiyorum ki artık..
size de Allah kolaylık versin..
Rica ederim ne demekk...Kendini sevdirirse sakin bir yapısı varsa komutanlarla anlaşabilirse ve excel wordden anlıyorsa olabilir neden olmasın :)
Amin hepimize...
girdiği ortamda hemen fark edilir biridir, liderlik vasfı var adamda, yaş da 28 bitmek üzere.
ama lisansı bitirmeyerek en büyük hatayı yaptı.
büyük ihtimalle kısa dönem askerlerin şartları daha iyidir.
iyi olmasa bile en azından 6 ayda bitirip geliyorlar.
hım anladım cnm fazlada sivrilmesin yani..komutanlar sakin insan sever...ve sorunsuz etliye sütlüye karışmıcak..Bencede yaa neden bitirmedi :/ neyse hayırlısı diyelim.Kısa dönemlerin şartları aynı canım onlarda cezaevindee yapan var rahatta yapan var sadece bizimkişnin yarısı süredeama uzun dönemler kısa dönemleri sevmezler askerLeri yani...
bu arada ben telefon kullanmayacağını düşünmüyorum canım karakollarda aksine rahat kullanılıyor..Ama devrecilik varsa üst develer izin vermiyor ama inş yoktur..kullanır bence yani sıkma canını...herks kullanıo karakollardamax 1 ay kullanmaz cnm
Nerede bu kızlar yahuuu
Topik en sessiz günlerinden birini yaşıyor :26:
Nöbetlet başlar1-2 güne canım..alışmasıda sürer 1 hafta inş rahat bir yerdir..arar cnm ya telefon bile kullanabilir yanii hayırlısı olsuneşim bilir işini ya, zaten hepi topu 27 kişilermiş.
10 gün sonra 7 tanesi terhis oluyormuş.
bitaneciğim aradı, burası buzzzz gibi dedi.
telefonunu teslim etmiş.
artık ankesörlüden arayamaya çalışıcam dedi, acemilikteki gibi.
Nerede bu kızlar yahuuu
ben üzüntülerdeyim.
ece gelse de polyannacılık yapsa ama ev taşıyomuş.
ühühühüü nasıl pis bişey bu askerlik ya :2:
sen bugün konuşabildin di mi aytaçla?
Hıııı bende diyorum kimse olmasa bari Ece olurdu buralarda diye.
Pis ki ne pis sorma, ama eşeklik bizimkilerde Hande'cim, bildiğim kadarıyla senin eşin de okulu yarıda bırakanlardan. Ağustos'ta gidip Şubat'ta geleceklerdi işte mis gibi, bitirseydiler okulları
Tam ümidi kestiğim anda aradı ya, içtima var diye böğrünüyordu arkadan biri, meraklanmayayım daha fazla diye haber vermek için arayıvermiş işte, en azından iyi olduğunu biliyorum, bir de dün ranza taşıdıkları için arayamadığını, buna da şükür ne yapalım
Nerede bu kızlar yahuuu
evet arkeolog olacaktı
iyi bari ya bi alo desinler en azından merakta bırakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?