93/3 asker yolu bekleyenler

destinyeda çok teşekkür ederim bilgiler için.
belki benimki de ileride çavuş falan olur.
bilmiyorum ki artık..

size de Allah kolaylık versin..

ben gidiyorum kızlar hepinizi öptüm aşırı çokkkk 2 gün giremicem pazartesi sabahı evde olucam gelince size yazarım hemen kendinize iyi bakın askerlerinizle konuşun inş bol bol hafta sonundaaaadaaaaaaaaaaa canınızı sıkmayın öpüldünüzzzzzz

Seni görmek uykudan daha iyi gelir ona eminim

Son düzenleme:
Yogun olmasa illaki arar ztn ama telaşa düşüyorz ister istemez

Aynen yahu, mekanizma ona odaklı artık. Kardeşine diyorum abin arayamadı dün, bugün de bu saat oldu arayamadı diye ( aramasından önce konuşmuştuk ) diyor ki yoktur be o öküzün bişeyi fırsatı olmamıştır
En manyak ben bekliyorum yani, aile rahat

ya bence de kendimize nazar değdiriyoruz.....
dur bakalım merak ediyorum ne olacak bi kaç güne belli olur artık.

2 sorun var benim için.
1- kpss ye çalışamaması
2- telefonunun olmaması ya da arayamaması :2:

Bak o kötü olmuş ciddi ciddi o kadar da heveslendi diyordun da belki çavuş falan olursa nöbet tutmaz da o ara belki çalışabilir :26:
Telefon risk be canım zaten, kendi telefonundan değil de ankesörlüden konuşmaya devam edersiniz artık, hem az kişiler ya yerinde uzun konuşabilirsiniz diye düşünüyorum hiç değilse günde bir kere

Ayy buna çok güldüm yaaa, Saygın Enişte'ye saygılaaaar buradan yani ne gelmiş aklına böyle

destinyeda çok teşekkür ederim bilgiler için.
belki benimki de ileride çavuş falan olur.
bilmiyorum ki artık..

size de Allah kolaylık versin..

Rica ederim ne demekk..çavuş olursa nöbetten yırtar ama yine aşırı yoğun oluyorlar maalesef. bnmde 6-7. ayda oldu çavş yani.....birde .Kendini sevdirirse sakin bir yapısı varsa komutanlarla anlaşabilirse ve excel wordden anlıyorsa olabilir neden olmasın :)
Amin hepimize...

Son düzenleme:
Rica ederim ne demekk...Kendini sevdirirse sakin bir yapısı varsa komutanlarla anlaşabilirse ve excel wordden anlıyorsa olabilir neden olmasın :)
Amin hepimize...

girdiği ortamda hemen fark edilir biridir, liderlik vasfı var adamda, yaş da 28 bitmek üzere.
ama lisansı bitirmeyerek en büyük hatayı yaptı.
büyük ihtimalle kısa dönem askerlerin şartları daha iyidir.
iyi olmasa bile en azından 6 ayda bitirip geliyorlar.

hım anladım cnm fazlada sivrilmesin yani..komutanlar sakin insan sever...ve sorunsuz etliye sütlüye karışmıcak..Bencede yaa neden bitirmedi :/ neyse hayırlısı diyelim.Kısa dönemlerin şartları aynı canım onlarda cezaevindee yapan var rahatta yapan var sadece bizimkişnin yarısı sürede ama uzun dönemler kısa dönemleri sevmezler askerLeri yani...

bu arada ben telefon kullanmayacağını düşünmüyorum canım karakollarda aksine rahat kullanılıyor..Ama devrecilik varsa üst develer izin vermiyor ama inş yoktur..kullanır bence yani sıkma canını...herks kullanıo karakollardamax 1 ay kullanmaz cnm

Son düzenleme:

eşim bilir işini ya, zaten hepi topu 27 kişilermiş.
10 gün sonra 7 tanesi terhis oluyormuş.

bitaneciğim aradı, burası buzzzz gibi dedi.
telefonunu teslim etmiş.
artık ankesörlüden arayamaya çalışıcam dedi, acemilikteki gibi.

Nöbetlet başlar1-2 güne canım..alışmasıda sürer 1 hafta inş rahat bir yerdir..arar cnm ya telefon bile kullanabilir yanii hayırlısı olsun

ben üzüntülerdeyim.
ece gelse de polyannacılık yapsa ama ev taşıyomuş.

ühühühüü nasıl pis bişey bu askerlik ya :2:

Hıııı bende diyorum kimse olmasa bari Ece olurdu buralarda diye.

Pis ki ne pis sorma, ama eşeklik bizimkilerde Hande'cim, bildiğim kadarıyla senin eşin de okulu yarıda bırakanlardan. Ağustos'ta gidip Şubat'ta geleceklerdi işte mis gibi, bitirseydiler okulları

sen bugün konuşabildin di mi aytaçla?

Tam ümidi kestiğim anda aradı ya, içtima var diye böğrünüyordu arkadan biri, meraklanmayayım daha fazla diye haber vermek için arayıvermiş işte, en azından iyi olduğunu biliyorum, bir de dün ranza taşıdıkları için arayamadığını, buna da şükür ne yapalım

evet arkeolog olacaktı

iyi bari ya bi alo desinler en azından merakta bırakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…