- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.161
Valla ben selam verdim selam alamadımm küstüm çıktım
Valla ben selam verdim selam alamadımm küstüm çıktım
SİZE KIZIMI TANIŞTIRAYIM MIIIII?????
Aslında benim bi kızım var 10 aylık, itiraf ediyorum
Kedi kuş börtü böcek gibi bişey demi yaaa , şok geçirmeyeyim şuracıkta
selam sanaaaaaaaaaaa hazalcımküsmeee
Aaaaaa ne ara verdin kuzum hiç göremedim valla, atkıya dadandım da ben şu sıra bir şiş çıkıyorum sonra bakıyorum
Karısıklığa geldi heralde canlarııım. Bugün selmanlara gittik gündüz. Aksam üstü bi geldim duramıyorum bas ağrısından.Stres mi yaptım artık ne yaptıysam migrenim tuttu ölcem ağrıdan ya:26:
Karısıklığa geldi heralde canlarııım. Bugün selmanlara gittik gündüz. Aksam üstü bi geldim duramıyorum bas ağrısından.Stres mi yaptım artık ne yaptıysam migrenim tuttu ölcem ağrıdan ya:26:
Ne diye streslendin Hazalım hayırdır ? :26:
senin karanlıkta durman lazım ya.
karanlık iyi geliyomuş di mi?
Ya sürekli ondan bahsedildi ben pek kötü bahsetmiyorum hani morelim bozulmasın diye. Hep güzel anlarımızı düşünürüm. Anneside ağlamaya baslayınca bende tuttum tabi kendimi. Gözlerim doldu doldu sıktım ağlamamak için. Artık konusamayalım ondan dicem olmıcak. Bide yıldızım düşük benim hemen nazar oluyorum ondanda mı oldu bilmiyorum ya:26:
Ya sürekli ondan bahsedildi ben pek kötü bahsetmiyorum hani morelim bozulmasın diye. Hep güzel anlarımızı düşünürüm. Anneside ağlamaya baslayınca bende tuttum tabi kendimi. Gözlerim doldu doldu sıktım ağlamamak için. Artık konusamayalım ondan dicem olmıcak. Bide yıldızım düşük benim hemen nazar oluyorum ondanda mı oldu bilmiyorum ya:26:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Beni anmşsınız bol bol ama haftasonu gündüz girebilrm kursta gircem nete,akşamları yokum 2 3 gün netim baglanana kadar
Sessizlige alışın diyomşm
Aytaçım askere gittikten sonra onlara ilk gidişimde, annesi de tutamayıp kendini beni görünce ağlamıştı. Tabi bende tuttum kendimi, nasıl bir şey iyi biliyorum yani kendini sıkmak orada. Dediğin gibi de hep konu döner dolaşır onlara gelir, üzüldüm ya annesine de sana da, ama iyi güçlü tutmaya çalışmışsın en azından sen de kendini :26:
Valla toptan topiğe kurşun falan döktürelim bende ikidir kendi kendime nazar değdiriyorum, bugün de Hande'ye oldu aynı şey, falcı üfürükçü bir şey bulalım biz
çok da yaramazzzzzz
canım benim yaa, raşitin yokluğunda beni teselli ediyor. hemen eve geldiğimde kucağıma atlıyor :)
Eki Görüntüle 846256
çok geçmiş olsun hazal ya
eşimde de migren var ondan biliyorum çok ağır geçiyor.
bir de o çok sinirli oluyor migreni tuttuğunda.
ancak uyuyabilirse geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?