- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.181
gel ya pollyannamız gidince karalar bağladık.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Beni anmşsınız bol bol ama haftasonu gündüz girebilrm kursta gircem nete,akşamları yokum 2 3 gün netim baglanana kadar
Sessizlige alışın diyomşm
Valla ben o kurşunu direk kafama sıktırmak istiyorum şuanAy dayanamadım çağla bi görsen sürekli onun ismi dolasıyo gittiklerinde neler yaptıklarını anlatıyolar filan böyle. Tmam çok seviniyorum onlar gitti diye ama benim gidemediğim ortada siz öyle anlattıka üzülüyorum yani dinledim durdum bende napiyim:44:
Ay hoosgeldin kuzucum
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Beni anmşsınız bol bol ama haftasonu gündüz girebilrm kursta gircem nete,akşamları yokum 2 3 gün netim baglanana kadar
Sessizlige alışın diyomşm
Hoşbulduk Hazalcımmmm
Geçmiş olsun aynı durum annemdede var cok çekiyo oda ama burda önemli olan durum senin gösterdigin direnç olmş bence.Güçlü durmşsn annesinin yanında ki bu iyi bşy ama anlıyorm nasıl olabilcegini annesi anlattıkca :26: Brz senide düşünmesi gerekirdi bnce ama koy vermş kadın kendini demkki seni görünce :26:
kızlar biliyo musunuz 10 gün ustalıkta böyle rahattı ya, ben de çok rahattım.
günde kaç defa arıyodu, geceleri mesajlaşıyoduk sabahları falan onunla uyanıyodum.
ustalık böyle bişi sanmıştım.
yani en azından öyle olmalıydı.
ama malesef ki sonu çabuk geldi
hala bu devirde askerlik adı altında insanların hayatlarından çalmaları çok acı...
bedava iş gücü resmen.
cezaevine güvenlik ya da polis koysa mesela maaşlı memur olması lazım.
ama koy askeri ne de olsa 1 memurun maaşının 4 te 1'i maliyeti ancak vardır.
valla devlet işini biliyor
Valla aynı şeyi bende yaşıcam gibi be canım, hani kaçak falan gidicem diyorum da oldu da gidemedim annesi falan toptan olmasa bile babası dayanamaz mutlaka gider yanına, o da dönünce anlatır durur artık, ben de iç geçire geçire bakarım artık böyle
Migren fena oluyormuş hakikaten, allah kolaylık versn be canım ne diyeyim
Ecetooooooş yapma bunuu, yani en azından daha da fazla uzamasın baaaak, topiğin sana ihtiyacı var
Yok canım ya her gittiğimde her beraber olduğumuzda anlatır. Bende üzülünce kendimi sıkınca böyle migrene bağlıyorum işte :26:
kızlar biliyo musunuz 10 gün ustalıkta böyle rahattı ya, ben de çok rahattım.
günde kaç defa arıyodu, geceleri mesajlaşıyoduk sabahları falan onunla uyanıyodum.
ustalık böyle bişi sanmıştım.
yani en azından öyle olmalıydı.
ama malesef ki sonu çabuk geldi
hala bu devirde askerlik adı altında insanların hayatlarından çalmaları çok acı...
bedava iş gücü resmen.
cezaevine güvenlik ya da polis koysa mesela maaşlı memur olması lazım.
ama koy askeri ne de olsa 1 memurun maaşının 4 te 1'i maliyeti ancak vardır.
valla devlet işini biliyor
Kıyamam ya gitsen bi dert gitmesen bi dert :26: Göze alıp gidiyosundr ztn bu durumu ama senin için daha zor cünkü annesi aglayıp rahatlıyodur sen onuda yapamıyosn o anda :26:
Keşke elimde olsa ama Türk telekomcu amcalarıma baglıNe zaman baglarlarsa ozamn sizinleyim inş
askeriyeden bana plaket vercekler düzenli aramalar ve düzenli ziyaretten ötürü gerçekten askeriyeyi gene aradım çocuk sesimi tanıdı yaaa aloo merhabaaa dedim yenge saygın yok şuan yemek yiyo ben gelince söylerim dedi daha saygını istemeden hahaha bayılcam valla rezil oluyom çocuklar artık annesinin sesini tanımaz benimkini tanıyolar yemin ederim
Hani bir de yapacaklar tabi o kadar uzun, bedava geçiniyorlar her şeyleri devletten o süreçte diyorlar ya.
Askerlere verdikleri ne var giyecekleri kıyafet demi, maşallah S beden giyen sevgilime L beden eşyaları doldurmuşlar da verdikleri içliklere atletlere kadar hepsini terzi elinden geçirtmek zorunda kaldı da bir ton para ödedi o bedava ( ! ) olan bez parçalarına.
Yedikleri yemek bedavaymış ya, stoklarda çok fazla var diye 2 ay boyunca 2 güne bir patlıcan yedirdiler adamlara, soralım bakalım bedava diye atıp tutan insanlara evde pişse iki güne bir patlıcan burun kıvırmazlarmıymış. Askeriyenin et olaylarına girmiyorum bile kaç senelik olduklarını bilen biliyor
Adamların eline ziraat kartı veriyorlar ama kışlada teb bankasının atm leri var çok akıllıca değil mi
Sigara desen en pahalı 3 marka oluyormuş kantinlerde sanırsın ki avrupa standartlarında geliri olan bir ülkeyiz
Hee unutmadan bir de devlet her ay askere harçlık yatırıyormuş ya, sevgilime yatan tutar aylık 23 lira, verelim bakalım kendi ellerine 23 lirayı ne yapabiliyorlar o parayla
Dediğin gibi ceza evinde bekleyeceklere ihtiyaç var, sonra kim temizleyecek askeriye bahçesini, kim hamallık edecek onu bunu taşımak için, sonra kim patates soyacak, komutan şoförlüğü yapacak onun bunun tuvaletini temizleyecek ?
Çok uzakta aramaya gerek yok, ailelerin biricik oğulları, kimimizin eşi, kimimizin nişanlısı, kimimizin sevgilisi, kimimizin de doğacak çocuğunun babası
Devlet bakıyor bizimkilere devleeeet ( ! )
şu yeryüzünde bnm kadar manyak psikopat bi insan daha yoktur heralde kendimden nefret ediyorum
sinirlerm bozldu çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?