- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.381
Selamm kızllaar izin kullanmak zorunlu falan demişsinizz anlayamadımm mevburen izin mi kullanıcaklaaarrrr
hepsini birden düşünüp kendini üzme.
biz de 300-400 sayfa önce hep acaba neresi olacak vs. diye yazıp duruyorduk buralara
önce bi gitsin yerleşsin bakalım.
görevi ne olacak?
ona göre de değişiyor arama durumları.
Kanaryam (çağla'nın) mesela bir konuşamama problemi var malesef. ama çözülecek
bak başlamış telefon olaylarına. gerisi gelir :)
yaa çağla 9 ay 10 gün kalmış senin.
nurtopu gibi bir oğlan geliyor 9 ay 10 gün sonra
hmm öyle mi diysun kayblrsa çok üzülr blyrum yaa ama brakmkta ona çok zor gelyo neyse bn ona baska bsey vereymde ne bleym onunla avunsn artk yüzüğünü gelnce vercm zatn diyim kıyamam yaaa ne zormuş byle
ah ah bnm askerm acemiye ankara etimesguta gidiyo arama sıklığı nasl olucak bilmyrum . telefnunu götrck ama orda kuzeni okuyo ona brakçak telini o yöndn şanslyız braz. usta birl. neresi çıkcak konutanlrı nasl davrncak kafmda okdr soru işareti varkiii??
Yazmakta iyiyim işte ben de, konuşurken tıkanır kalırım çoğu zaman
İyi gibiyim canım nasıl olayım, yarın kuiz falan var işte onunla boğuşuyorum bir yandan bölüme de devam ettiğim için.
Askerim de birkaç saat önce aradı, ekranda kendi adını görünce kısa süreli şok yaşadım. Arkadaşının telefonuna takmış 2 dk hattını, çok konuşamadık ama iyiyim, arıcam sonra dedi ama bakalım fırsatı olursa akşam arar bir daha
sevindim canım telde kullanır daha merak etme hele 4 ler bi gelsin ustaya 1 aya kalmaz rahatlarsınız inş.sizde kolay gelsin kuizinde de ...
Yok be canım daha bizim de öyle rahatladığımız falan, ustanın da acemisi bizleriz işte. Kötü niyetten değil bizimkisi darılmayın yani sakın, eninde sonunda yapılacak bu askerlikler, gelsinler ki bir an evvel bir gün de olsa atsın şafaklar olduğu gibi açılmamış bir paket halinde duracağına
Bizim acemilik yerimiz yakındı, o sebeple teslim olacağı gün ailesi götürdü, öyle olunca tabi teslim olmadan bir yarım saat önce falan kendi telefonundan arayıp ben giricem birazdan dedi, arayamam bir süre meraklanma ilk fırsatta arıcam falan dedi kapattık öylece. Teslim oldu o gün ses çıkmadı tabi, ertesi gün oldu bir de benim doğum günümdü o gün öyle bir umutla bekledim ki arasın diye, ama arayamadı. Sonra bir ertesi gün daha oldu, o akşam arayabildi çok şükür ki öyle çok uzun konuşamadık tabi.
Yeri gelecek sesini duyamadığın günler olacak ki benim arada tek tük olan günleri göz ardı ederek söylüyorum dolu dolu 3 gün arayamadığı 2 sefer oldu. Yeri gelecek aradı diye sevineceksin ama 1 dakikayı bile doldurmayan saniyelik konuşmalarınız olacak yoğunluktan, içtimalardan dolayı. Hani merak etme diye bir sesini duyurmak için aramış olacak. Çevresinde bir ton erkek varken, canım cicim diyemediği seni seviyorum diyerek telefonu kapatamadığı günler olacak sen bunu kafaya takacaksın, ne oluyor ya diyeceksin. Ağlayarak konuşacaksın telefonda, özellikle de ilk zamanlar. Ama ona belli etmeyeceksin, hastayım ondan sesim kötü diyeceksin çoğu zaman. Daha da uzar gider bunlar, yazarım da daha kendim ağlamaya başladım, ilk zamanlar daha bir ağırdı çünkü. Hee şimdi de çok mu rahat günler, sevdiğim uzağımda benim nasıl olsun ? Sadece durumu kabul etmeye başladık, konuşamadığı günlerin yoğunluktan olduğunu, seni seviyorum diye telefonu kapatmadığı günlerde de sevmekten vazgeçmediğini idrak ediyoruz artık.
Ve sana son bir tavsiye yanında ne yaparsın nasıl yaparsın bilmiyorum ama sakın ola ki önünde ağlama, erkekler odundur deriz ama askerlik döneminde hiç biri öyle değil, ağladığım zamanlar aklına gelip de her gece yat emrinden sonra yatakhanede usul usul ağlıyormuş benim sevdiğim, dağıtım iznine geldiğinde bir arkadaşından duydum bunu ve daha da yıkıldım
Aglattin beni(bnlarin hepsinin benzerlerini bende yasadim cnku.ilk baslar o kdr zor oluyoki oyle bi bosluga dusuyosun ki algilayamiyosun noldugunu.etrafimdaki hersy anlamsiz gelmisti.brden hayatimdan cikip gtti gbi hissetmistim.teslim olrken hbr verdigde algilayamadm bisi diyemedm aradan 1saat gecince ck fena kymustu.teslim oldugu gun bende ck bekledm arasn die .ertesi sabah 7de aramisti.sesi o kdr masum sasirmis geliyoduki ck uzulmustum.bi sure aradignda aglamistim yapma dmsti.ziyarete 2hafta snra gttigmde sanki aylardir gorsmuyo gbi hissettim.ayrilirken boynuna sarilip deli gbi agladigimi biliyorum gozleri dolmustu.usta brligine yollarken havaalaninda arkasindan aglayarak baka kalmistim.arkasini donup surekli aglama gelicem dedigi ani hic unutmuyorum.o kisa telefon knsmalarinda hangi olan biteni anlatsam diye dusunurdum.hayatimda olan biteni emreye anlatmaya o kdr alismisimki senelerdir.elim o telefona ck gitti ama telefonun ucunda kmse yktu.aksamlari ozlemi daha fena bastiriyo.ben bnlari yazarken agladim smdi..
Aynen 4 ler gelince rahatlarız herhalde artık biz de, sağ ol canım valla baya iyi dileğe ihtiyacım var yani hangi birine çalışacağımı şaşırdım.
Kaça bölüneyim bilemedim ki hem bölüm dersleri, hem sınava giricem tekrar diyorum hem eylüldeki kpss diyorum salak oldum valla artık
bence birine odaklan kpss yi salla eger ygs /lys ye gireceksen onlarla kendi derslerine odaklan derim ben hepsi birbirine girer hiçbirinden bi başarıı elde edemezsn...aman çagla yaa bi yazı yazdın hepimiz senin peşine düşüp döküp indirdk kötü oldum yaa offaglicam wala eski günlerim aklıma geldi
Ygs'ye çalışırken zaten kpss nin de genel yetenek kısmını bitirmiş hatta genel kültürün de çoğunu çalışmış oluyorum ondan pek sallıcam gibi değil de hangi birine ne kadar zaman ayırayım onu ayarlayamadım daha :26:
Ben de fena indirdim valla hiç sorma :2:
Benzer hep yaşadıklarımız. Dejavu gibi geliyor kimin yaşadıklarını okusam. Beni de sen deldin geçtin bee :2:
evt ygs'ye çalışmışken kpss ye de girersin.
peki üniversite ilgini çeken bölümleri belirledin mi?
en iyisini yapmışsınız.
biz de 8 seneden sonra attırdık şafağı ama çok geç olduğunu düşünüyorum.
neyseki başladı ya gerisi geliyor..
çook zor canım hepimiz neler neler yaşadık burda en erken tertip bnm 92/4 2 ayım war kolay mı geçti desen aslaaaakimi rahat kimi gelene kadar rahat olmaz...ha en rahatım diyenin bile çok zordur özlem hasret mahvediyo...acemilik ustaya göre biraz zor olur yerine göre ama habersz de koymaz askerin bnmki günde 3 4 sefer aradı 10 dk konuşup kapattımızda oldu 1 saat konuştumuzda oldu...2 günde bi sesini duyum yeter demişin yaa başta bnde demştm onu 1 dk da olsa sesini duyuracaksn die ama öle olmuyo malesef çünkü günde bi sefer aramasa bile kafayı yiyo insan ne 1 dk yetio ne saatler
kart alsın gtmeden orda sıkıntılı olabiliyo şimdi biz anlatıyoruz senin gözün korktu bilirim ama ilk 1 ayy zor geçer alışmak koyar ama sonra onla konuştukça ii oldunu duydukça az da olsa diner içinin acısıallah kolaylık versin cnm nereye gdecek askerin??
Anaammmm sen de mi Angara yarenisin
Benim sevdicek de Polatlı da canım , şehir iyi diye havalara uçtum duyunca ama bildiğin konuşma problemimiz var yani. Ya ankesörlü bozuk, ya benimkinin kart bittiğinden geri dönüşümlü telefon bulucam orada diye zamanının çoğunu telefon ararken geçiriyor, ya da konuşurken çişi geliyor beyefendinin de prostat olucam korkusuyla koşa koşa tuvalete gidiyor
Bakalım sizde durumlar nasıl olacak :26:
bakalm cnm bakalım :) bnm ki hep diyo zatn telde çişm gldi kapatlm dye daha bgn konstk bunu sen gdncede çok bahane bulcan yok sıra var yok komutan yok çiş diyom gülüyo
Erkeklerde genel olarak bir prostat korkusu var tatlım, biz olsak çatlayana kadar dururuz da onları çişinizi tutmayın prostat olursunuz diye büyütmüşler, geldi mi yapacak illa
aynn ya bi gün çişini yap öyle ara beni dedm yapmştm dyo bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?