93/3 asker yolu bekleyenler

İnşallah inşallah

hmm öyle mi diysun kayblrsa çok üzülr blyrum yaa ama brakmkta ona çok zor gelyo neyse bn ona baska bsey vereymde ne bleym onunla avunsn artk yüzüğünü gelnce vercm zatn diyim kıyamam yaaa ne zormuş byle

çook zor canım hepimiz neler neler yaşadık burda en erken tertip bnm 92/4 2 ayım war kolay mı geçti desen aslaaaa kimi rahat kimi gelene kadar rahat olmaz...ha en rahatım diyenin bile çok zordur özlem hasret mahvediyo...acemilik ustaya göre biraz zor olur yerine göre ama habersz de koymaz askerin bnmki günde 3 4 sefer aradı 10 dk konuşup kapattımızda oldu 1 saat konuştumuzda oldu...2 günde bi sesini duyum yeter demişin yaa başta bnde demştm onu 1 dk da olsa sesini duyuracaksn die ama öle olmuyo malesefçünkü günde bi sefer aramasa bile kafayı yiyo insan ne 1 dk yetio ne saatler
kart alsın gtmeden orda sıkıntılı olabiliyo şimdi biz anlatıyoruz senin gözün korktu bilirim ama ilk 1 ayy zor geçer alışmak koyar ama sonra onla konuştukça ii oldunu duydukça az da olsa diner içinin acısıallah kolaylık versin cnm nereye gdecek askerin??

Anaammmm sen de mi Angara yarenisin
Benim sevdicek de Polatlı da canım , şehir iyi diye havalara uçtum duyunca ama bildiğin konuşma problemimiz var yani. Ya ankesörlü bozuk, ya benimkinin kart bittiğinden geri dönüşümlü telefon bulucam orada diye zamanının çoğunu telefon ararken geçiriyor, ya da konuşurken çişi geliyor beyefendinin de prostat olucam korkusuyla koşa koşa tuvalete gidiyor
Bakalım sizde durumlar nasıl olacak :26:

sevindim canım telde kullanır daha merak etme hele 4 ler bi gelsin ustaya 1 aya kalmaz rahatlarsınız inş.sizde kolay gelsin kuizinde de ...

sevindim canım telde kullanır daha merak etme hele 4 ler bi gelsin ustaya 1 aya kalmaz rahatlarsınız inş.sizde kolay gelsin kuizinde de ...

Aynen 4 ler gelince rahatlarız herhalde artık biz de, sağ ol canım valla baya iyi dileğe ihtiyacım var yani hangi birine çalışacağımı şaşırdım.

Kaça bölüneyim bilemedim ki hem bölüm dersleri, hem sınava giricem tekrar diyorum hem eylüldeki kpss diyorum salak oldum valla artık

Aglattin beni(bnlarin hepsinin benzerlerini bende yasadim cnku.ilk baslar o kdr zor oluyoki oyle bi bosluga dusuyosun ki algilayamiyosun noldugunu.etrafimdaki hersy anlamsiz gelmisti.brden hayatimdan cikip gtti gbi hissetmistim.teslim olrken hbr verdigde algilayamadm bisi diyemedm aradan 1saat gecince ck fena kymustu.teslim oldugu gun bende ck bekledm arasn die .ertesi sabah 7de aramisti.sesi o kdr masum sasirmis geliyoduki ck uzulmustum.bi sure aradignda aglamistim yapma dmsti.ziyarete 2hafta snra gttigmde sanki aylardir gorsmuyo gbi hissettim.ayrilirken boynuna sarilip deli gbi agladigimi biliyorum gozleri dolmustu.usta brligine yollarken havaalaninda arkasindan aglayarak baka kalmistim.arkasini donup surekli aglama gelicem dedigi ani hic unutmuyorum.o kisa telefon knsmalarinda hangi olan biteni anlatsam diye dusunurdum.hayatimda olan biteni emreye anlatmaya o kdr alismisimki senelerdir.elim o telefona ck gitti ama telefonun ucunda kmse yktu.aksamlari ozlemi daha fena bastiriyo.ben bnlari yazarken agladim smdi..

Benzer hep yaşadıklarımız. Dejavu gibi geliyor kimin yaşadıklarını okusam. Beni de sen deldin geçtin bee :2:

bence birine odaklan kpss yi salla eger ygs /lys ye gireceksen onlarla kendi derslerine odaklan derim ben hepsi birbirine girer hiçbirinden bi başarıı elde edemezsn...aman çagla yaa bi yazı yazdın hepimiz senin peşine düşüp döküp indirdk kötü oldum yaa off aglicam wala eski günlerim aklıma geldi

Ygs'ye çalışırken zaten kpss nin de genel yetenek kısmını bitirmiş hatta genel kültürün de çoğunu çalışmış oluyorum ondan pek sallıcam gibi değil de hangi birine ne kadar zaman ayırayım onu ayarlayamadım daha :26:
Ben de fena indirdim valla hiç sorma :2:

evt ygs'ye çalışmışken kpss ye de girersin.
peki üniversite ilgini çeken bölümleri belirledin mi?

Benzer hep yaşadıklarımız. Dejavu gibi geliyor kimin yaşadıklarını okusam. Beni de sen deldin geçtin bee :2:

Ya askerlik bambaska biseymis.doguda askerlik yapmasi bnde daha fzla etki yapti.hem ozluyorum hemde ya catisma cikrsa ya bisey olrsa die insanin ister istemez aklinda donup duruyo dusunceler.sag salim gelsinler Allah baska ayrilik gostermesin.ama askerlik kesnlikle deger bildiriyo daha duygusal oluyolar:))

evt ygs'ye çalışmışken kpss ye de girersin.
peki üniversite ilgini çeken bölümleri belirledin mi?

Öncelik olarak şunu anladım, yani ders çalışmaya başladıkça, zamanla bölümümü sevebilirim, çünkü bazı dersler mesela şuan çalıştığım ekonomi dersi, işletmeye nispeten bir parça daha zevkli geldi. Mesela o ekonomi bakanının haberlerde konuşup durduğu ve benim anlamsız anlamsız baktığım terimler dersi öğrendikçe anlamlı hale geliyor, hee çok mu eğlenceli bütçe hesabı falan yapmak tabi ki de değil ama işlerin işleyişini anlıyorsun en azından. Ama şöyle bir sorunum var ben bu bölümü ingilizce pek sevebileceğimi sanmıyorum, gerçekten ingilizce tanıma bakıp da çıkardığım anlamla Türkçe Ekonomi sözlüğüne bakınca çıkan anlam farklı, Türkçe olunca haliyle daha bir oturuyor.

Bu sebeple aslında ekonomi bölümüne gelirken hedefim olan mali müşavirlik mesleğine tekrar yönelebilirim diye düşündüm, fakat İngilizce Ekonomi mezunu olup da mm olmak gerçekten hiç akıl karı bir iş değil, 5 sene gördüğün İngilizce'yi çöpe atıyorsun çünkü ve çektiğin eziyetle kalıyorsun okul boyunca. Aslında benim fakültemin Türkçe'sine yönelmem gerekiyor bu durumda, fakat mali müşavirlik fazlasıyla prosedürlü bir iş ve olana kadar baya mali yükümlülük biniyor omuzlarına ve ben o yükü de tümden aileme yükleyemem. O sebeple 2 sene önlisans muhasebe düşündüm öncelik olarak, sonra aöf ten 4 yıla tamamlarım ve mm olmak için ilk prosedürü gerçekleştirmiş olurum. 2 sene açıktan okuyacağım o senelerde de hem iş deneyimi olsun hem de birikim yapayım bir miktar diye çalışırım diye düşünüyorum.

Bir de başlı başına bir bölüm olarak aslında adalet beni fazlasıyla cezbediyor ama diyorum ya hangi birine nasıl yetişeyim şaşırmış durumdayım

Ankara etimesguta canm yaa bide biz her dakkasını ya msjla ya konsrak geçrdk 4 yılımızn eve gdyo diyelm 10 dkka geç gelse msj hemn telaş yapyrum. şimdi gitçek dedgn gbi hemn araymcak bnm kafmda bin tane şey döncek artk nldu napıyo iyimi diye. ama o 2 gnde bi sesini duyaym lafı sadce sözde anlcagn kaç kere söyledm gece gndz ne zmn olrsa kesn ara dye tmm diyo inş şartlarda buna müsade eder :18:

bakalm cnm bakalım :) bnm ki hep diyo zatn telde çişm gldi kapatlm dye daha bgn konstk bunu sen gdncede çok bahane bulcan yok sıra var yok komutan yok çiş diyom gülüyo

bakalm cnm bakalım :) bnm ki hep diyo zatn telde çişm gldi kapatlm dye daha bgn konstk bunu sen gdncede çok bahane bulcan yok sıra var yok komutan yok çiş diyom gülüyo

Erkeklerde genel olarak bir prostat korkusu var tatlım, biz olsak çatlayana kadar dururuz da onları çişinizi tutmayın prostat olursunuz diye büyütmüşler, geldi mi yapacak illa

Erkeklerde genel olarak bir prostat korkusu var tatlım, biz olsak çatlayana kadar dururuz da onları çişinizi tutmayın prostat olursunuz diye büyütmüşler, geldi mi yapacak illa

aynn ya bi gün çişini yap öyle ara beni dedm yapmştm dyo bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…