93/3 asker yolu bekleyenler

Daha geçen gün konusu geçti bizim de, zaten aramış akşamın bi vakti, sıkıştım hayatım sıkıştım diye bağrınıyor telefonda ehhh dedim yeter be yap da gel bir daha, kahkahayla tamam dedi

Allahm yaa hepsi aynı demek kii yaşın kaçtı cnm sana kanm kaynadı valla byle otrup konşsak dertlssek ne güzl olrdu :)

Allahm yaa hepsi aynı demek kii yaşın kaçtı cnm sana kanm kaynadı valla byle otrup konşsak dertlssek ne güzl olrdu :)

Aynı aynı sorma
Yaşım 19 canım, yazmıştı Handecan galiba ama adım da Çağla, biz artık isimlere hatta lakaplara falan geçtik yani öyle sıcak bir topiğimiz var. Çok güzel muhabbet ediyoruz burada bakma bugünlerde sessiz hali. Bizim kızçelerden buranın gediklileri olanlar özellikle biri Ankara'ya sevdiceğinin yanına gitti, biri ev taşıyor garibim, biri de mideyi bozmuş sanırsam hasta, diğeri nerelerde onu bende bilmiyorum
Şu topik sayfalarının sadece baştaki 22-23 tanesi falan bize ait değil, o da yarenlerden biri devreyi karıştırmış da yanlış açmış mayıs ayında topiği. Ağustos'ta başladı sayıyoruz o sebeple, sayfa sayısından çenemizin oranını da görebilirsin. 93/3 olmaktan çıktı zaten bu topik, herkes uğruyor sağ olsun , güzel de oluyor valla, zamanı böylelikle daha rahat geçiriyoruz. Sen de üst devre falan filan hiç dinleme çık çık gel buraya, devrecilik askeriyede valla bizde yok

o diğeri kimmiş çaglacan ?

bide ben döküyüm dedim içimi eskiye gitmek canımı her ne kadar yaksada:26:
ilk askere gitme olayı ortaya çıkınca ne çok aglamıştım içim dışıma çıkmıştı ama 1 sene sonra geldi kagıdı...bizim için büyük şanstı bu her an yüregim agzımda olurdu her devre gidişinde aşkım belli oldu diyecek die korkudan ölürdüm bilirdim korkmanın faydası yok eninde sonunda gidecekti ama ne kadar geç o kadar iyiydi...gitme derdim gitme kaç saklan ama gitme işte...peki bi gün senle beraberken gelip elime kelepçeyi takıp götürseler dayanabilir misin derdi??bilirdim dayanamazdk o an sus pus olurdum aglamaktan mahvoldugum an birden sessizliğe dönüşürdü....aglama derdi bunuda atlatıcaz gelince hiç gitmicem yanından böle avutuyorum kendimi o benden daha sagduyuluydu ama ben onun kadar olamadm hiçbi zaman....gözden uzak olan gönülden ırak olur derler-unutacak beni aramicak derdim yalnızlık onsuzluk korkusu beni benden alırdı hergün gördüğüm senden bi parça olmuş farkında bile olmadığın artk yanında olmicaktı ne zordu onu ugurlamak arkasıa baka baka göndermek...arkasında bi enkaz bırakmak ona ne kadar zorsa banada o denli zordu bu dikenli yol...
gidecegi gün gelip çattı işte gece bndi otobüse elim kolum baglandı tek dediği kendine hakim ol seni sewiyorum aglamaktan harap oldum kafamda deli sorular dk da tekrarlıyorum aşkım ne olur habersz bırakma yoksa ölürüm dayanamam bak die teslim olduktan sonra birinin tele takıp msj atmış girdm merak etme yarın aricam die işte o an anladım gttiğini ellerim bomboş kaldı etrafa salak salak bakıyorum...ertesi gün aradı o ayrılık uzaklık sesine ölece vurmuştu ki...aglamamak için zor tutardm kendimi ve aglamazdım da onunla konuşurrken... hergün elimde tel beklerdm aricak die aramadı an kafamda sorular dönmeye başlardı ...yetmedi ne dk lar ne saatler ona yaşadıklarımı anlatmak için her izin dönüşü ilk gidiş gibi yakardı canımızı aglamicam derdm sıkardım dişimi yine tutamazdımbu böle gider ne günlerdi be
460 dan 60 a düştük 400 gün onsuz geçmiş ama degdi mi o kadar sıkıntıya beklemeye deseler tek cevabım sonuna kadar degdi diil 460 gün sonunda o bana gelsin bi 460 daha beklerdm :2:

bide ben dejavu yaptım kelimeler yetmedi ama sözün bittiği yerdeyimmm

wala aynen bizde öle canım biz her günün gündüzü akşama kadar beraber ayrılır yanımdan 2 adım atar arardk akşamda konuşurduk mesajlaşırdk ben diil 10 dk 1 dk geç gelse cvp kızardm bana arkadaşlar derdi bi 2 dk cewap vermese böle telaş yapıon gidince napcan bakalımm die gidincede çook zor oldu misal standart günde 3 kez arardı bazen gce 12 1 demez arardı 2 kez aradı 3.yü aramayınca başlardm meraka işte bu yol çok dikenli be yürümesi zor ama biz koşmaya çalışıyoruzzz.....

hmm anldm cnm bnde 20 yasndaym adm tgba :) gelrm yaa burdaki muhabbeti sevdm :)

koşalımda btsn cnm yaa :)

Bende bi döküleyim ilk günleri anlatayım dedimde beni toparlayamazsınızz valla ondan susiyim bennnnnnn pollyannam yok ya
İyilestimmmmmmmmm ve döndümmm aranıza kızlar napıyosunuuz baakalımmm

wala biz koşalım diyince koşulmuyo be cnm o şafak atacak ki koşalım şafak doğan güneş dicekki bizimde güneşimiz dogsunn :2ff bak konuştukça cnm sıkılıyo sevdicegimi yarimi özledimmmm yaaa

Kız 60 gnünnnn kalmıss bunalımm sırası bizde sen bi durr Azz kaldım kuzum az bizm şafaklara baksanaaaa bakta için açılsın

Bende bi döküleyim ilk günleri anlatayım dedimde beni toparlayamazsınızz valla ondan susiyim bennnnnnn pollyannam yok ya
İyilestimmmmmmmmm ve döndümmm aranıza kızlar napıyosunuuz baakalımmm

İşte geldi gediklilerimizden biri
Pollyanna ev taşıma konusunda da inşallah aynı sakinliği gösterebiliyordur yaa
Ohh şükür hadi dikkat et bakalım kendine, ne yapalım be canım şahsım adına bir bölüm ders çalışıyorum, biraz mola verip ardından buraya yazıyorum
Sen napıyosun bakalım ?

Hiç zannetmiyorum annesi rahat bırakmıyodur onu
Kolay gelsin canımcım tabi bizide aksatma
Napiyim bendee sevgilimciğimm bugün aksama kadar nöbetteydi onunla konustuk biraz yattım kalktım filan kendime geldim toparladım ızdırap gibi bi iki gün geçirdim

Ne oldu ki be canım o kadar, karambolde yanlış görmediysem miden falan rahatsızmış sanırım

Ne oldu ki be canım o kadar, karambolde yanlış görmediysem miden falan rahatsızmış sanırım

Bende migren var ya kuzum mideye vuruyo kolay kolay kendime gelemiyorum bide mideyi mi üşüttüm yediğim bisimi dokandı blmiyorum sabaha kadar istifra ettim.Valla şükür şimdi iyiyim :44:

Bende migren var ya kuzum mideye vuruyo kolay kolay kendime gelemiyorum bide mideyi mi üşüttüm yediğim bisimi dokandı blmiyorum sabaha kadar istifra ettim.Valla şükür şimdi iyiyim :44:

Mideden bende çok çekiyorum be canım, mide deyince akla direk stres geliyor, hep ondan zaten :26:
Aman çok şükür

wala biz koşalım diyince koşulmuyo be cnm o şafak atacak ki koşalım şafak doğan güneş dicekki bizimde güneşimiz dogsunn :2ff bak konuştukça cnm sıkılıyo sevdicegimi yarimi özledimmmm yaaa

Allah bir an önce bizi kavştrsn cnm dua etmkten başka eldn geln bişey yok

Migrendede öyle işte stres yapmaman sinir olmaman gerekte işte gelde sen stres yapma yani bu durumda

Migren tam da benim olmamam gereken bir hastalık o zaman, hayatımızda askerlik kavramı yokken bile sahip olduğum siniri stresi tarif edebileceğim bir cümle yokken, askerlikten sonra bu maksimum düzeye zaten ulaştı, ayyy düşünemedim kendimiiii

Kız 60 gnünnnn kalmıss bunalımm sırası bizde sen bi durr Azz kaldım kuzum az bizm şafaklara baksanaaaa bakta için açılsın

hazall nerdesin kuzum geçmiş olsun yaa hasta mıydn ??wala isyana bagladım bugün yaa kötü oldum sabahtan beri konuşma akşam saatlerce konuş sıkılana kadar gündüzde bi sesini duysam bu kadar isyana baglamıcamm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…